עם מעוף

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif עם מעוף ../images/Emo228.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה הפעם: ספרו לי מהי הגלידה/קרטיב/ארטיק האהובים עליכם. תודה לסיו על השאלה!

yonVata

New member
נוק אווט תות..

כמה כסף הוצאתי אצל גזלן הנבלה בסיום אימוני שטח בשביל הגלידה הזו...

שלי..

בילדות הרחוקה, בגן, פספסים, אבל זה נעלם מזמן... עכשיו קראנץ', מגנום, וסתם קרטיב.

ReallyWrong

New member
שוקובו לבן ../images/Emo99.gif

אבל לא אכלתי את זה כבר שנה בערך, פצצת קלוריות

../images/Emo45.gifשוקובו לבן יואו. לא אכלתי בערך,../images/Emo219.gif

מכיתה ה'.
ומגנום לבן. פעם אחרונה שאכלתי היה ביורודיסני כשהייתי בצרפת בגיל 12.

Guid

New member
אוו... שאלה טעימה~! /tapuzforum/images/emo6.gif

בעיקרון, גלידת שוקולד-בראוניס של בן&ג`ריס (שליטה!!!) נמצאת במקום הראשון ובעדיפות עליונה, אבל אם אנחנו מדברים פה על גלידות עממיות אז זה האקסטרים וניל עוגיות~ D:

Guid

New member
לצערי לא...

יעידו המחירים... /tapuzforum/images/emo4.gif/tapuzforum/images/emo3.gif

Guid

New member
/tapuzforum/images/emo45.gif בהחלט! /tapuzforum/images/emo99.gif

יווו, איך בא לי גלידה עכשיו!! /tapuzforum/images/emo6.gif

ווינגז

New member
New York Super Fudge Chunk!

סתם, הייתי אוכלת שם הכל, אבל בארץ מספר הטעמים מוגבל, ודווקא ה"פחות מעניינים" מיובאים.

Guid

New member
יש מצב שזה בגלל

שה``פחות מעניינים`` הם פחות כשרים, את יודעת~ /tapuzforum/images/emo8.gif/tapuzforum/images/emo6.gif בכל מקרה אני שפוט שלהם (ואם זה לא מספיק- אני גר ליד חנות המפעל...) וכל טעם שלהם הוא פשוט מדהים...! /tapuzforum/images/emo99.gif

ווינגז

New member
איזה מהטעמים שם לא כשרים? ../images/Emo2.gif

ועידן, נראה לי שאני עוברת לגור אצלך לקיץ, בא לי B&J!

Guid

New member
בארץ הכל כשר,

למיטב ידיעתי, אבל יש את אלו של חוץ לארץ שלא מייבאים בגלל שהם לא כשרים... D: ואת מוזמנת~ רק תביאי איתך בגדים להליכה... פצצות קלוריות, הגלידות שלהם... /tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo8.gif

למעלה