זה כבר סיפור אחר~
T Touched By Angels New member 30/6/09 #58 וואו כתבתי כמו טיפשה.../images/Emo12.gif../images/Emo219.gif כמה מביך.
H Hasselblad New member 30/6/09 #64 כן לגבי המפגש כל הגנבי הירקות זורקי החיפושיות וכו' מתבקשים לא לגעת לי בגינה!
H Hasselblad New member 30/6/09 #68 יקירי בגינה הלא וירטואלית שלי אני מזיעה כל יום ובימי גינון גם מדממת ומתעלפת. אם מישהו נוגע לי בחצילים או שאר הירקות והצמחיה..... ואם כבר מדברים על זה אז באמת הגיע זמן ללכת לנצל את ההקלה הקטנה בחום וללכת לסדר ולהשקות את הגינה
יקירי בגינה הלא וירטואלית שלי אני מזיעה כל יום ובימי גינון גם מדממת ומתעלפת. אם מישהו נוגע לי בחצילים או שאר הירקות והצמחיה..... ואם כבר מדברים על זה אז באמת הגיע זמן ללכת לנצל את ההקלה הקטנה בחום וללכת לסדר ולהשקות את הגינה
D Don Nirtin New member 30/6/09 #69 בגינה הוירטואלית זה כיף ../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif גינה וירטואלית זה בהחלטי עבודההההה
R ReallyWrong New member 30/6/09 #66 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
T Touched By Angels New member 30/6/09 #70 לא קיבלתי את הקאש עדיין. עדיין!../images/Emo219.gif חודש וחצי לפחות. כ"כ הרבה זמן לוקח להם גם לענות למכתב? כמה מעצבן.
לא קיבלתי את הקאש עדיין. עדיין!../images/Emo219.gif חודש וחצי לפחות. כ"כ הרבה זמן לוקח להם גם לענות למכתב? כמה מעצבן.