כולנו ביחד בזה. ועוד סימנו את חיפה כמטרה.
B BiDriL New member 13/7/06 #129 ../images/Emo176.gif../images/Emo24.gif כולנו ביחד בזה. ועוד סימנו את חיפה כמטרה.
S Stinki Winki New member 13/7/06 #133 ../images/Emo24.gif גם אני מפחדת. נורא. המשפחה שלי גרה בנהריה, החצי השני שלה בקריות. זה מפחיד נורא. אבל אין מה לעשות. צריך להשאר אופטימיים וחזקים.
../images/Emo24.gif גם אני מפחדת. נורא. המשפחה שלי גרה בנהריה, החצי השני שלה בקריות. זה מפחיד נורא. אבל אין מה לעשות. צריך להשאר אופטימיים וחזקים.
F FOBgirl New member 13/7/06 #137 יווווווווו../images/Emo7.gif פגעה קטיושה ליד הבית של בני דודים בנהריההההה והם בוכים והכל אמאא ועכשיו שוב בכיכר המייסדים אוי ואבוי אני יודעת שאני נשמעת מפגרת אבל גאד דאמט זה כזה מפחיד
יווווווווו../images/Emo7.gif פגעה קטיושה ליד הבית של בני דודים בנהריההההה והם בוכים והכל אמאא ועכשיו שוב בכיכר המייסדים אוי ואבוי אני יודעת שאני נשמעת מפגרת אבל גאד דאמט זה כזה מפחיד
B BiDriL New member 13/7/06 #139 ../images/Emo176.gifהיה עכשיו בום באוויר. ואו אני מקווה שזה סתם בום על-קולי. ;;
T think shon New member 13/7/06 #141 קטיושה בחיפה,ליד הבית של לאה!!! יפשלי,תיהי חזקה אני תמיד איתך במסן!!!
T think shon New member 13/7/06 #144 אוקיי,באנות אני מתחרפנת פהה!!;; כל מי שגרה בחיפה/נהריה/גדרה,תבואו לבארשבע אומשו תישנו אצלי;; אני רצינית, אוינו. אני נדפקת.
אוקיי,באנות אני מתחרפנת פהה!!;; כל מי שגרה בחיפה/נהריה/גדרה,תבואו לבארשבע אומשו תישנו אצלי;; אני רצינית, אוינו. אני נדפקת.
א אנבלייי New member 13/7/06 #146 אני ממש לא קולטת את זה עד הסוף. ממש מפחיד, והכל מסביב, ולאיודעת מה, ואוף, ובכלמקום קטיושות ושיט. אוף. שיעבור כבר. זה מפחיד אותי נורא.
אני ממש לא קולטת את זה עד הסוף. ממש מפחיד, והכל מסביב, ולאיודעת מה, ואוף, ובכלמקום קטיושות ושיט. אוף. שיעבור כבר. זה מפחיד אותי נורא.
B behind the masc New member 13/7/06 #150 ../images/Emo210.gifזה פאקינג בחיפה!! בסטלה מאריס ;; אני עדיין חיה.
S shmeksit New member 14/7/06 #173 תשני אצלי../images/Emo23.gif נודיי זה באמת רציני, כל המשפחה שלי בחיפה והקריות זה ממש מפחיד, יש לי משפחה גם בנהריה. אוףף שזה יגמר כבר. ;;
תשני אצלי../images/Emo23.gif נודיי זה באמת רציני, כל המשפחה שלי בחיפה והקריות זה ממש מפחיד, יש לי משפחה גם בנהריה. אוףף שזה יגמר כבר. ;;