עוף.

|קאמבק|

היי. זאת נירית. וכן, אני בסדר. תודה על הדאגה וזה
בינתיים אני יושבת פה וצוחקת מרוב שהמצב הזה מגוחך. כבר הפסקתי לפחד. יהיה טוב, ואם לא, באסה.

באמבוק

New member
כולנו מתפללים.

כנראה שיהיו פיגועים במרכז. אמן שיהיה רק טוב ושנעבור את זה בשלום.

FOBgirl

New member
למה אתם ככ פסימים?

מי אמר שיהיה יעד הבא? למה אתם בכלל חושבים על זה, תהיו אופטימיים, עברנו ככ הרבה דברים ואני נעבור גם את זה ב"ה. אל תדאגו, תמשיכו לחיות חיים רגילים כי כל מה שהם רוצים זה פאניקה... תראו טלוויזיה- הערבים האלה מתים פחד, אמרנו להם לפנות את ביירות[עיר הבירה של לבנון] וכבר שעתיים לא היה כלום[זה מה שבנדוד שלי אמר><]. אופטימיות זה מה שחשוב
ועוד אמוטיקונים אופטימיים וחמודים כאלה

shmeksit

New member
רק שלא יגיעו לחיפה;;[[

בכלל שיפסיקו;[ אוף איזה מציאות...

mirymoo

New member
אני במקומך הייתי מאושרת להיות בבאר

שבע....... נהריה זה רע...אההה אורים שיש להם אמצעים לפגוע עד לנתניה... אבל נקווה שזה לא יקרה.. וצה''ל יטפל בהם...

בנות....די לא יכולה

אני יודעת שלא הייתי כאן הרבה זמן... אבל אני מפחדת ואין לי אל מי ללכת. דוד שלי אשתו והמשפחה שלו באו אליי הביתה ב-8 בבוקר. הם גרים בנהריה, הם ברחו משם בהתחלה שהכבישים עדיין היו פתוחים. אני מפחדת... זו הולכת להיות מלחמה? אני מאד קרובה לנהריה... זה יגיע גם אליי? אני מתה מפחד זה אף פעם לא קרה לי. אמא אמרה שזה לא יגיעה העיר כי הם צריכים לשלוח משהו יותר חזק שהם מעדיפים לא להשתמש לבנתיים. (אבל זה לבנתייים) אני מתה מפחד הדודים שלי עכשיו יהיו אצלנו כמה ימים, נו טוב לפחות יש להן שתי אחיות תינוקות מתוקות ^^

shmeksit

New member
יהיה טוב ../images/Emo201.gif

לפחות יש לכם מפגש של המשפחה. תיהיו אופטימים רק ככה נצליח התגעגעתי אלייך
דברי איתי

../images/Emo214.gifגם אני מפחדת, למרות

שזה לא כ"כ קרוב אלינו
אני ממש מפחדת. ממש ממש ממש. אני לא רוצה מלחמה. אני לא רוצההה

באמבוק

New member
לכולכן. ../images/Emo10.gif

דיי. אל תדאגו. עברנו דברים קשים יותר.
גם אני לא רוצה מלחמה. ולמרות שאני במרכז אני מפחדת, כי הזהירו על פיגועים. אני לא יודעת אם זה קשור - אבל אני שומעת פווווווול אמבולנסים, אני גרה ליד כביש ראשי, בבניין, קומה לפני האחרונה, ליד בית קברות, ליד בית חולים.. אבל יש מקלטים. ויש את צה"ל. ויש אותנו, שתמיד נתמוך בכן. במלחמת המפרץ שוגרו טילים מורעלים. ורק איש אחד מת מהתקף לב בגלל הטילים. והם שוגרו לכל הארץ. אז עכשיו - אלה קטיושות - ולכל מי שגרה בנהריה או קרוב - רק אישה אחת נהרגה. ואתן בטח עומדות לרדת למקלטים. הטיל נפל על הגג. אל תדאגו. אין סיכויי שהחיזבאללה יגיעו לחיפה ומעבר, לכל המודאגות. מקווה שעזרתי.

BiDriL

New member
../images/Emo176.gifאם אני אמות ממשו זה

מהחדר האטום, הוא כ"כ קטן ואין בו אוויר בכלל.

shmeksit

New member
../images/Emo45.gif את צודקת!

גם אני לא רוצה מלחמה. בכללבכלל למרות שאני גרה בערד וזה רחוק מכל הקטיושות, עדיין זה מפחיד. כל מי שגרה בחיפה ונהריה בטח ירדו למקלטים. זה יגמר, ויהיה טוב, אני חושבת. לאלא אני בטחחה חייבים להישאר אופטימים חייבים למרות שזה לא קשור תמיד תזכרו שאני אוהבת אתכן, אחת אחת 3>

למעלה