עוף.

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif את לא היחידה...../images/Emo10.gif

אני גם לא ישנתי כל הלילה לא יכולתי להירדם בלין למרות שחזרתי אתמול הביתה עייפה רצח!!!! נכנסתי למיטה ופשוט לא הצלחתי להירדם.... אני בטוח אירדם היום בשודדי הקאריביים 2
זה יהיה כ"כ טיפוסי וצפוי שאני אירדם באמצע הסרט עם השחקן הכי כוסון

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif אפשר ועוד איך...XD

פעם הלכתי עם ידיד לסרט.... הסרט ההתחלה הייתה מעניינת וקורעת אבל הייתי עייפה בקיצור הוא העיר אותי כשהסרט נגמר XD

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifאיזה קול !

מאיפה אני מתכתבת עכשיו? מהאימיול זה ממש כמו אינטרנט כי לוחצים למעלה על אנטרנט תמיד אני אדבר מאמיול זה וכיף וזה מגניב;]

Karin917

New member
Trouble Sleeping

It's late and I'm feeling so tired Having trouble sleeping This constant compromise Between thinking and breathing Could it be I'm suffering Because I'll never give in Won't say that I'm falling in love Tell me I don't see myself Couldn't I blame something else Don't say I'm falling in love זה שיר כ"כ יפה.

Wandering Star

New member
יש מצב..

עזה זה שתי דקות מב"ש. ישנתי אצל דודה שלי בלהבים לפני שבוע ושמענו את הבומים העל קוליים שחייל האוויר הדגים להם שם. עד שלא קורה דבר כזה לא חושבים על זה ממש, הא?
אבל אל תדאגי (
), שומרים עלינו
.

broken winges

New member
מה עושים עכשיו?

אני מרגישה כל כך רע. עזבו את זה שאני תמיד מרגישה רע...אני לא יודעת כבר מה לעשות עם עצמי. המצב בארץ כל כך עגום ומדאיג ואני פוחדת. ומצד שני הרמתי ידיים בנוגע להכל. נמאס לי שכל דבר שאני עושה יוצא הפוך,יוצא רע יוצא..לא יוצא. אני מרגישה כמו בסדרות דרמה שיש פרק דרמתי במיוחד,בסוף רואים את האנשים בוכים או משהו ומשמיעים שירים עצובים שמנגנים בפסנתר. או כמו ברוב הסרטים הישראליים. אני לא יודעת מה לעשות כבר.

FOBgirl

New member
אל תדאגי, שומרים עליינו../images/Emo201.gif

והכל יהיה בסדר... התגברנו על דברים קשים יותר כשהיינו בלי צבא בכלל

behind the masc

New member
שומרים עלינו?

טובטוב אני לא אלחיץ פה. אבל נפלה קטיושה בחיפה. טובטוב אני סותמת..

Blue Pencil

New member
למישהי יש את הטלפון של אוריין?

אני כמעט בטוחה שהיא גרה בשלומי. ]:

למעלה