עוף.

Stinki Winki

New member
המ.

מה כולן התאהבו פה פתאום.
נמנמ. לא התנשקתי כבר כמעט חצי שנה.
לא שזה משנה למישהו משהו. נמנמ. שמחה בשבילכן מאוהבות

lady blak

New member
האמ../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif

עם נשיקה בפה למשך 7 שניות נקרא התנשקות אז עשיתי עם התנשקות*בשבילכם*זה עם לשון אז לא עשיתי אף פעם

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifתודה ^^

אני לא מבינה מה בכל הוא מוצא בי
הכול אופן אל תדאגי, זה יחזור ^^

באמבוק

New member
אתן מוכנות להרוג אותי?

מה לא עשיתי? קראתי קטע מתהילים. מרטתי את שערותיי. קיללתי אנשים. שלחתי לאנשים. נפנפתי אנשים. הודעות שרשרת. שלחו לי בקשה לקרוא קטע מתהילים כדי לקבל את החייל החטוף בחזרה - איפלו את זה עשיתי! אבל מה זה יעזור? מה? החיזבאללה רואים ומתייחסים להודעות שרשרת הפלצניות באייסיקיו? בחצות אני אפגוש את אהובי, שבמקרה במקרה לא קיים, ולמרות שאאינלי בכלל אהוב, מכריחים לשלוח את ההודעות האלו? חלאס! תהרגו אותי.

Blue Pencil

New member
אני, כשאני רואה הודעות

שנראות כמו שרשרת - מגלגלת לסוף ובודקת אם אני צריכה לעשות משהו. אם כן, אני פשוט מוחקת, וככה אני גם לא יודעת על שום דבר רע שאמור לקרות לי. D:

lady blak

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo16.gifאני מאמצת נר עד שיגמר...

ההתקפה והמלחמה והבלאגן שבצפון...

../images/Emo214.gifסתם משהו ולא חובה להכנס../images/Emo2.gif

לעוד מישהי קרה את זה?
את עם מישהו, ואת מתנהגת הכי מפגר בעולם, ורק שאת מגיעה הבייתה את שמה לב לזה...ואז את רוצה לחזור אחורה לשנות את זה?
אני פשוט מתנהגת כ"כ מפגר כשאני לידו..זה מרגיז. כי אני עצמי..הוא לא ראה אותי.

באמבוק

New member
עכשיו זו הולכת להיות מגילה.

למרות שאני חייבת לזוז. יש לי ילדה בכתה, שאני וחברה שלי החלטנו לתת לה ולכל מי שמעורב בסיפור שמות בדוים. הכל שמות בדוים. ישלנו ילדה בכתה. שירה. היא מאוהבת קשות ביונתן, עוד מכתה ג'. היא ילדה מוזרה, לא נעים להיות לידה, קרצייה, עלוקה וכ'ו. היא צורחת, צועקת, משתוללת - וכל זה - רק כדי שהוא ישים לב אליה! ולא רק, הא בכלל מחפש צומי. אל תדאגי. זה לא קורה רק לך. חוצמזה, היא, אנחנ לא יכולים לעמוד לידה שנייה אחת כי הוא מסתובב והיא צורחת כל דקה. אבל את, אני מאמינה שלא

FOBgirl

New member
וואו ככ כנ"ל><

וכל דבר שאני עושה מפגר- וכשאני חוזרת הביתה אני ככ רוצה לשנות את זה ואני אפילו חושבת מה היה קורה אם זה הייתי נורמלית ושפויה

GalGul000

New member
נעמההההההההה. אמאלה.

פתאום קלטתי. את מזכירה לי בוללללל ילדה שאני מכירה. קוראים לה נעמה. עולה לט'. אם אני זוכרת נכון איך את נראית [עבר יותר מידי זמן ילדה
] אז היא גם מזכירה אותך במראה. וגם היא מחורפנת כזאת [נו ;;] לא יודעת. פתאום עליתי על זה. לא יודעת למה הייתי צכה לשתף אותך בדחיפות

למעלה