עוף.

../images/Emo15.gif גמלי יש..דכאון

מה זה "רק" 93... זה מעולה!
את יכולה להוציא 17 בבגרות ולקבל עובר חחח אותי מגישים על 90 ולא התחלתי ללמוד...בלאט :(

cute but psycho

New member
-_-" רק רציתי להיות בטוחה...

אז בהצלחה בבגרות (צריכה ללמוד...צריה ללמוד..צריכה ללמוד:/..)

../images/Emo15.gifגם לך ^_^

ואיףף איתי.. אני אפעם לא מסוגלת ללמוד למשהו בזמן אני תמיד חייבת יום לפני! היום לא הצלחתי =(

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifפריקה?

אממ נתחיל מהחוג- בזמן האחורן, מאז שקיבלתי את הדמות הראשית בהצגה-השחר של גאיה[נו קיבלתי את גאיה
] הייתי נורא שמחה והכל...ולא יודעץת חשבתי שאני יכולה לעשות את זה, בשבועיים האחרונים משון כזה לא יודעת..הרגשתי שזה קשה לי מדי, שאני לא אווכל לעשות ת זה..ופתאום מילים לא יצאו לי, במשחק שלי עשיתי את זה די טוב אני מניחה..אבל פתאום אני עמדתי ולא הצלחתי להוציא את המילים מהפה, וזה לא היה לחץ של רגע אחד..כי זה קרה כמה פעמים. זה קרה לי בעבר, בביחת ספר כמובן כולם צחקו עלי על הגמגום והכל[כן זאת עם ראשונה שאני כותבת את זה וזה באמת קשה לי..לא יודעת] ועשכיו פתאום זה חזר ברגע הכי גרוע. אז נשברתי, לא יכולתי יותר לשמור את זה..אמרתי למדריכה שאני רוצה להחליף דמות כי קשה לי מדי ואני לא חושבת שאוכל לעשות את זה..אז קיבלתי את הדמות של מירב[מי שמכירה] כמובן יש הרבה הרבה פחות טקסט, היא דמות נורא חסרת טאקט[לדוגמא: "תגידי..גאיה, מחלמה ממהרת..זה לא מחלה שמתים ממנה?"] והיא קצת סנובית, עשיתי אאותה שבעצם בפנים היא נשברת לגמרי, שפתאום ההורים שלה התגרשו, והיא לא רצתה שאף אחד ידע, היא רוצה בעצם להצטרף לחבורה שלהם ולהיות חלק מהם..אז היא הופכת את עצמה למשהו שהיא לא[חובשת מסכה] כדי להתקבל בזה..כשהיא בעצם לא מבינה שהיא צריכה להיות עצמה. בקיצור, אחרי זה..הרגשתי פתאום שאבזתי משו, יודעות על מה אני מדברת? כאילו...הבנתי שמ-מ-ש אבל משמ התחברתי לגאיה...ובאמת גם מישו מהחוג אמר לי כשהוא חושב על גאיה הוא בעצם רואה אותי. המורה אמרה שאני שחקנית מאוד טובה, ושהיא אפילו אמרה ל***[המדריך השני><] שאפשר להעביר אותי שנה הבאה לקבוצת נוער[שזה קבוצה יותר מתקדמת] והיא אמרה לי דברים שבאמת ממש מחמיא לשמוע ממשהי מקצועית, זה שימח אותי=]. אז עכשיו אניחושבת שאני יותר בסדר עם זה..כי אני יכולה יותר לפתח את הדמות, כשיש קצת טקסט זה קל יותר..אבל הורידו את כל החלק של הטיול[למי שקראה את הספרX:] וחבל כי היה לי שם תפקיד ועכשיו נשאר לי קצת>>
ועכשיו לנושא אחר, עוד ארבע ימים יש מפגש ישרא..אני פוגשת שם הרבה אנשים וגם אותו. אותו הכרתי בפורום נירוונה..אנחנו יותר מידידים זה בטוח, אבל הוא בן 16..אני לא מרגישה מוכנה לפגוש אותו..לא יודעת..אני כזה ביישנית אז ליד מישו בן 16, ועוד מישו בן 16 שאמר שיש לו רגשות כלפי@#$%^&^%$@# מפחיד. אניוואי..מקווה שילך טוב, אמא שלי אמרה שיש לה חברים בעזריאלי ואם נהייה לבד הם יצלמו אותנו אונליין ויגידו לה ואני אהיה בצרותXDDDDDDDD מקווה שה"חברים" שלא אמ שלי לא יראו אותי כשאני אצא איתו ועם חברות שלי מעזריאליXDDDDDDD סוף חפירה.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifבהצלחה עם ההצגה והכל ../images/Emo24.gif

ולפי מה שאני יודעת- כל פחד ופאניקה ובדר"כ גם לחץ זה רק פסיכולוגי. הרגיעי את עצמך והכל יהיה בסדר
ואני כנראה גם יההי בישרא
אם תראי אותי [איך אפשר? יהיה מפוצץ שם
] תבואי ותגידי שלום ^^

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifטנקס^^../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני אפגוש אותך, את לא תתחמקי מזה
! נממ תביאי לי את המספר פלאפון שלך ונתאם מראש והכל^^
^^

../images/Emo221.gif המסן שלי התחרפן ../images/Emo10.gif

אני רוצה את המסן שלי בחזרה אני רוצה שהוא יעבוד אוף אני שונאת איסי

נׁעה

New member
אז בגלל זה התנתקו כמעט כל האנשים

אצלי במסנג'ר! חח, לא הבנתי מה קרה. חשבתי שבטח יש בעיה, אבל בד"כ המסנג'ר נורא נורא נהנה לעשות לי בעיות, לא חשבתי שהוא יחוס עלי פעם.
ווי, איזה כיף, הייתה בעיה במסנג'ר ואני לא סבלתי ממנה

למעלה