עוף.

חדשה ^^"

טוב. דוליז זה נחמד. רק חבל שאני לא יודעת להכין. אני מצטרפת לפורום בגלל שהוא נראה מאוד נחמד :) קבלו אותי? [מי שעונה לא למוות] אני מיכל. בת 13. גרה ליד גדרה. זהו X:

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifמאיפה צצת את../images/Emo12.gif?

ברוכה הבאהDD: אני אופיר, אבל נראה לי שאת יודעת את זה
כן משעמם לי ו99 אנשים לא מחוברים במסנג'ר..תתחברי
נממ אניוואי, תהני כאן והכלD: ואם את רוצה לדעת להכין דוליז אני אעזור לךDD:
^^

זה לא נותן לי להתחבר ):

וצצתי מבין הסדקים איי גס
*סותמת* >< נראה כבר בקשר לדוליז :) תודה :)

Mrs Johnny depp

New member
היי, את../images/Emo3.gif

מפורום אופנה אלטרנטיבית, יש לך שיער מדהים
ברוכה הבאה!

נׁעה

New member
אני כ"כ שונאת את זה

בעע. מלאה באנרגיה לא מוגדרת. שונאתתת את זה!! היא כל הזמן חייבת להתבטא איכשהו. אז אני רגע שטותית וסופר-שמחה ורגע בקושי זזה, וכל זמן חסרת מנוחה. אוף. זה כ"כ לא הזמן בשביל זה, עם הבגרויות וכל השיט הזה. חוץ מזה, אני מטומטמת לחלוטין, אבל לא נכנס לזה. אתמול היה לי כיף
(ועכשיו כבר לא, בעע.) "מה לעזאזל עשיתם עם כל המגבות האלה?!?!" נאמ. מצטערת שאני לא מובנת. אני נהנית מזה
. רק רציתי לפרוק.

broken winges

New member
אני כל כך כועסת על עצמי.

.אני בנאדם כל כך חלש. ואני לא מצפה לכלום מאף אחד..לא מצפה לעידוד כי הוא במילא לא יעזור ולא מצפה למילים טובות..אני מצפה למשהו מה' אבל אני לא בטוחה שהוא קיים אז..:\\. אוף. הימים נעשים רק קשים יותר. המצב הכלכלי שלנו הולך ומדרדר,אמא שלי שבורה לגמרי,אחותי בעצבים ובלחץ בנוגע לבגרויות ואנחנו כל הזמן רבות. בחוג בכלל לא בטוח שתהיה הצגה בגלל שאף אחד שם כמעט לא רציני. לחברות שלי אני לא יכולה לספר יותר מדי ולאלה שכן אין להם איך לעזור לי. ולי אין איך לעזור לאמא שלי וזה הורס אותי..לראות אותה ככה ולדעת שאני לא יכולה לעשות כלום בנוגע לזה. אפילו לצאת לעבוד אני לא יכולה כי אני עוד לא בת 14. ואז בנוסף להכל יש את הדר ואמיר..הדר חברה שלי וחבר שלה זה אמיר. אני כל כך פתטית בנוגע לאהבה שאני חולמת על חבר נחמד שיכול להקשיב ואפשר להרגע עליו..ואז מגיע אמיר והוא ממש חמוד.אני לא אוהבת אותו זה בטוח,זה פשוט הורס אותי לראות שמשהו שחיכיתי לו כל כך הרבה זמן,מגיע כל כך קרוב אליי אבל לא אליי. כאילו לראות מהצד את מה שציפית לו כל כך אצל החברה הכי טובה שלך. ואני מתבדחת כי זה מה שנשאר לי לעשות אבל מבפנים אני נרקבת. ואני לא אחזיק מעמד. אני לא אחזיק מעמד. אני מתתי נפשית. פיזית אני כנראה לא אמות מרצוני בגלל שאני פוחדת מהכאב אבל נעזוב את זה. אין לי מה לעשות עם עצמי וכל כך עצוב לי ה'. כל כך עצוב לי. אני צריכה מישהו להשעין עליו את הראש ולהרגע. מישהו שכשאתה איתו כל המחשבות מתנדפות..אבל הוא לא יבוא. בחיים. :\. ובנוסף להכל גם קיבלתי מחזור בזמן הכי גרוע בחודש :\\\\ מחר אני בתל אביב וזה אפילו לא מנחם אותי. אני כל כך פתטית. תירו בי?.:[

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifמעיין../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

אממ..קודם כל אני אוהבת אותך המון
תחזיקי מעמד, תמיד יש תקופות כאלה..אני מכירה את זה, זה יעבור. בקשר לאמא שלך, אני חושבת שהדרך הכי טובה לעזור לה[אין לי מושג במה] זה לנסות לא לריב, לעזוב בבית והכל[ואני כבר יודעת שאת עושה את זה:)] פשוט לתמוך בה, זה באמת ישמח אותה, אם היא כמו אמא שלי
. בקשר לאחותך, היא בטח עוברת תקופה ממש ממש מליחצה, בכל זאת זה בגרויות. אין לי מושג על מה אתן רבות>< פשוט תנסי לא לגרום למריבה..ואם ממ לא יודעת..תנסי לעזור לה והכל כי בגרויות זאת תקופה ממש קשה ומלחיצה. בכל זאת, ככה זה אחיות תמיד רבות..וואו, ואני מכירה את זה מאוד טוב. בקשר לחבר של חברה שלך#$% את לא אוהבת אותו? נכון, אז את יכולה פשוט להיות ידידה מאוד טובה שלו ולספר לו דברים, וככה זה יוצר חברה הכי טובה ידיד הכי טוב וחבר של החברה הכי טובהD:
מה>< תמיד יש את זה בסרטים הקיצ'ים
. אניוואי, כשתפגשי מישו שאת תאהבי, אם הוא יהיה באמת חכם, תאמיני לי שהוא יאהב אותך. כי איך אפשר לא לאהוב אותך
!? נמ נמ..קיבלת מחזורר
!!!1 זה המחזור הראשון שלך נכון
? אאהאעאעאעאעא~מתפחלצת~ איל המרגש והכל? סהכ"ל את צריחכה לשמוח..כמובן שזה די מבאס..אבל אני לא קיבלתי מחזור אז מה אני מבינה בכלל
~ ולסיכום
, חופש גדול, תנסי להנות כמה שאת יכולה...ו..אני אוהבת אותך המון המון|חיבוקענק|
3333333333333333333333333> יהיה טוב, את תראי=].

broken winges

New member
חחח פושקה כוסיט שלי :]]

אוהבת אותך מלא.. תודה בקשר להכל. עכשיו אני יותר שמחה..אני מניחה שתל אביב עושה את שלו אחרי הכל.:]. בקשר למחזור חחח זה לא מחזור ראשון וגם לא שני אבל זה נורא מעצבן ::\\\\ יהיה טוב נכון? אוהבת אותך 3333333333>

מעיינוש../images/Emo24.gif

אני כל כך מבינה אותך,בהרבה מהדברים שכתבת.. אני רוצה לדבר איתך,אז אם בא לך לשלוח לי תטל' במסר זה יהיה טוב. תהיי חזקה כן?

Karin917

New member
לרגע חשבתי שלא ראיתי טוב..

אורנג' נותנים הנחה לזארה
ובמילא אני צריכה בגדים למסיבת סיום אז ננצל את זה

Dandoka

New member
יש לי תמונות מהטקס סיום!! ^^

הייתי מש סקרנית לגביהן.. הממ טוב אופיר אמרת שרצית לראות את השמלה--> אז אני מראה שתי תמונות אם למישהו מעניין.

Dandoka

New member
האיכות של הקודמת גרועה..

בכל אופן עוד אחת עם כובעים מגניבים כמו לאמריקקים! ^^

למעלה