עוף בעל מטרה!

קך!!רעה אחת!!../images/Emo42.gif

ובנדוד עומר הוא בד''כ חמוד (כשאנחנו לא הולכים מכות כמובן
,גאד איזה תרגילים שעשיתי לו היום
...אוי...שובבה שכמותי
..) אניוואי...צ'ירהההה לא קופיפון אלא יפיופון!! אממ וכן...דיי הסתדר (מה שדברנו
) יומטוב לך! וצ'ירה..אני חושבת שאת צכה לחדש את מלאי תמונות הצ'אד שלך.. זה אני או שיש לך רק את זאתי?!?!?!
אניוואי קבלי אחת חדשה!

shira245

New member
לא לא לא יש לי עוד תמונות!../images/Emo113.gif

שמחה שזה הסתדר!!!!יאיי! וזה קופיפון!!!לא יפיופון..יפיופון זה אורלנדו.. ויש לי עוד תמונות!!! הנה עוד אחת לדוג' שלא תחשבי שאני משקרת ושומרת רק תמונות של אורלנדו

צ'ירה....

אני אפילו מוכנה לסלוח לך על ה''קופיפון'' הזה..
אבל....מהיכן לעזאזל התמונה הזו?????
כן כן,תאמיני או לא...לי אין אותה...

shira245

New member
אין לי שמץ.../images/Emo3.gif../images/Emo113.gif

סתם בחרתי אותה באופן רנדומלי.. והנה עוד אחת שלא תחשבי שיש לי רק שתי תמונות שלו
!!

גם לי בא!!!!!!! ../images/Emo187.gif

דברים טובים:
אמממ יש מפגש עברי!!! וגם אם אין יש מפגש מורי קרין ונדבוש!! אין מאושרת ממני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
קיבלתי את הארי פוטר ומסדר עוף החול
אחיינית שלי התחילה לדבר והמילה הראשנה שלה הייתה מומו (שזה הדם חיבה שלי..) דברים רעים:
אח של אחד הילדים מהמעודונית שלי נפטר
אני כנראה עושה עוד פעם פסיכומטרי
גיליתי שעובדים על ריקוד מושחת 2

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifכמובן מפגש עברי שליטההההההההה

עוד משו משמח ייפייייייייי... אלה הייתי בהופעה בהיכל התרבות לפני שבועיים משו כזה בערך...

אבל...

זה לא היה ב-12.12 מממ...יכול להיות שאני בכלל מבלבלת עם מישי אחרת והופעה אחרת...אני מניחה שזה מה שקרה...
סורי דארלינג..

הייייי!

אני גם יכולה לבוא למפגש מורי, קרין ונדבוש
*רזיה עושה פרצוף כלבלב מתחנן*

רזיההההה ../images/Emo187.gif

בגלל שמקורות יודעי דבר מסרו לי שאת תראי את נדבוש באותו יום לפני .. ברור שאת יכולה לבוא איתו ועם נושי ..

הולד איט!

נושי גם באה
(למרות שבחיים לא דיברתי איתה ורק שמעתי עליה סיפורים...). נראה אם אני אראה את נדב יום לפני. זה עדיין לא בטוח...

שאחיינית שלי לא תבוא?????../images/Emo187.gif

הגזמת!!! ברור שנושי באה!!! אני חייבת לראות את אחיינית שלי !!! ולמה שלא תראי את נדב? את לא באה למפגש של השמינסטים?????

הבנתי אותך !!!!../images/Emo187.gif

אבל רק אם תלכי תוכלי לפגש אותנו ,כי אני פוגשת את הבחור אחרי המפגש שלכם

טוב יש לי עוד דבר רע ../images/Emo187.gif

לא רק שעושים ריקוד מושחת 2 הצילוווווו שמעתי כרגע מי השחקנים: בתפקיד פטריק סוויזי - ריקי מרטין
בתפקיד ביבי - ותחזיקו חזק שאני לא אתעלף עוד פעם בריטני ספירססססס
יאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

מהההההההההההההההההההה?????

איכס איכס איכס איכס!!! למה הם רוצים להרוס לי את הסרט הכי מושלם שקיים..?????
למה האנשים ה
ים האלה בהוליווד חשים צורך עז לעשות סרט המשך לכל דבר שזז????
אווווף זה כל כך רע.... מור אנחנו צריכות להכין עצומה נגד!!!! אנחנו חייבות לעשות משהו !!למחות!!!
הם לא יכולים להכפיש את שם הסרט בצורה כזאת!!!!ברטיני ספירס??? וריקי מרטין??????????? גועל נפש.....

ועכשיו אני! ../images/Emo24.gif ../images/Emo107.gif

דברים רעים:
היתה אזכרה לסבא שלי- שנה מאז שהוא נפטר- עדיין טרי
3 מבחנים השבוע במקצועים מגעילים: ביולוגיה, אנגלית ומתמטיקה
נהייתי חולה בשפעת...
דברים טובים:
נסעתי ביום רביעי לירושלים.. והייתי גם בכותל שאני כל כך אוהבת
הלכתי עם אחותי למכון של ציפורניים וזה ועשו לי ת'ציפורנים מזה יפה!! חחח וזהו..

מממממ..

דניאלוש דארלינג
..בקשר לסבא שלך..אז...אני רק יכולה להגיד לך שאני חושבת שיש לך מזל שזכית להכיר אותו
...סבא שלי נפטר בגיל 48 מהתקף לב..(ממש צעיר
) וכאילו..לא זכיתי להכיר אותו
...השנה (בעוד חודש) האזכרה שלו זה יהיה כבר 21 שנה..אז יש לי דבר טוב להגיד לך ודבר רע להגיד לך! הדבר הרע...זה שהכאב לא משתנה עם הזמן
...לפחות לא אצלי.. אבל לעומת זאת.. (הדבר הטוב) כמו שכבר אמרתי לך..זה שיש לך מזל שזכית להכיר אותו והוא אותך
..מקווה שעזרתי במשו..
אממ ולי השבוע יש מבחנים באנגליש וביולוגיה..בעע

אז זהו ש... ../images/Emo4.gif ../images/Emo107.gif

הלוואי שהייתי מכירה אותו... הוא כל הזמן היה חולה ולא תפקד המון המון שנים... אני לא זכיתי להכיר אותו.. וחוצממנו גם הסבא מהצד השני נפטר בשנה שנולדתי אז גם אותו לא זכיתי להכיר.. בקיצור, אני לא זכיתי לדעת מזה סבא... אני לא קיבלתי את הסבים כמו בסיפורים... לא היה לי אף פעם דמות שאני יכולה לקרוא לה "סבא" והיא תענה לי צלולה... צר לי מאוד שלא זכית לראות ולו קצת את סבא שלך
לך גם אין סבא משני הצדדים?

אמממ..../images/Emo42.gif

בלע...מהצד השני יש לי סבא...אבל בעקרון סבא וסבתא שלי גרים רחוק מאיתנו אז אני רואה אותם פעם ב...כאילו...לא המון זמן...אבל בערך כל חודש וחצי..
והסבא שלא הכרתי (אבא של אמא) אז כאילו...לאדעת אחרי כל הסיפורים שאמא והאחיות שלה וסבא מספרות..זה כזה...לאדעת...זה קשה לא להכיר בנאדם שנשמע כל כך מקסים
כזה ובלע.. וגם אני מרגישה כאילו דיי קשורה אליו..כי היומולדת שלי ושלו זה באותו תאריך...וגם אחת הסיבות שקוראים לי אלה זה כאילו..קראו לו ישראל אז הסוף של השם שלו זה ההתחלה של השם שלי.. קיצר דניאלוש,אממ..אני חושבת שפשוט נשמח שיש לנו מה שיש לנו...גפ אם זה עצובי...הרי במילא עדיף להיות שמחים מעצובים..וזהו'לה..

למעלה