עוף בעל מטרה!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifטוב מאוד גאה בו על ההחלטה שלו

מילואימניקים = הגדרה עדינה לפראיירים...
החלטה מצויינת...

shira245

New member
אוי בובה'לה../images/Emo113.gif

בעאכס..בלי קשר לדעות פוליטיות או לא,יפה שהוא עומד על העקרונות שלו. מקווה שתראי אותו בקרוב!! איפה זה בדיוק כלא 6?? קבלי
ו
*100 לעידוד המצברוח!

איזה מנייאקים!!!../images/Emo88.gif

גאש...החוק לפעמים כ''כ דפוק שזה משו.. כאילו מי בכלל אמר שאנשים חייבים ללכת למילואים?!?!?!?! בלע...מטומטמים
!

רגע...

הבעיה היא לא בזה שהוא הולך למילואים אלא בזה שהוא לא מוכן לשרת בשטחים ובגלל זה שמו אותו בכלא. וזה שאנשים חייבים ללכת למילואים - במדינה כמו שלנו זה כן חשוב.

לא אמרתי שהבעיה בזה שאנשים חייבים

ללכת למילואים..אמרתי שכאילו...זה דפוק שאם יש אנשים שמוכנים להקריב מהזמן שלהם ויש משהו שהם לא מוכנים לעשות אז שמים אותם בכלא...כאילו...זה דבילי....אבל...עזבי..כמו שכבר אמר עדיף שלא יצא מפו ויכוח/ריב וואטאבר..

shira245

New member
יאפ למרות שדווקא אותם הכי ../images/Emo113.gif

דופקים והכי פחות מעריכים.

Dawson girl

New member
../images/Emo45.gif

הגיס שלי כל הזמן הולך לעשות מילואים בשכם ובסביבה... מה, הוא פראייר?? דואג למדינה שלו??

רזיהה../images/Emo42.gif

כמה שאלות לי אלייך!
יואב (זה החבר..?
)איך הוא הגיע לכלא
??(ממ...אני חטטנית ככה שאת לא חייבת לענות על זה
)
אל תחטפי דיכאון!!זה לא כיף!!הנה!!קחי
במקום דיכאון!!
אמהות
יכולות להיות מעצבנות! זה ידוע!
שיעור ספורט זה מטומטם לגמרי,גם זה ידוע, אוו..אני תוהה אם העובדה שכבר כמעט חודש לא הייתי באחד כזה תשפיע על הציון שלי...
על הבתדודה!!! בקרוב אצלי!!! (מי סווו הפי
!!)

אלה!

יואב זה אכן חבר שלי. לגבי השאלה מה הוא עושה בכלא - תראי את התגובה שלי ללי. הדיכאון כבר דיי עבר לי
אמהות נועדו כדי לעצבן - זאת עובדה באמת ידועה. חחח... ונראה לי שזה שלא היית בשיעור ספורט כבר חודש, ישפיע לך טיפונת על הציון...
ו
!

כל הכבוד לו!

תמסרי לו שיהיה חזק... הוא עושה דבר נכון... :) בלי קשר לדעות פוליטיות- כל הכבוד לו שהוא עומד לצד מה שהוא מאמין בו...

DAN1EL

New member
אוקיי

דברים רעים: היה לי מבחן בלשון. אני צריך להתכונן למבחן בסוציולוגיה מחר, וגם למבחן בהיסטוריה ביום שלישי... ממממ....יותר מדי שעות אפס... בקיצור לימודים. דברים טובים: קיבלתי 96 בפסיכולוגיה, התבטל לי שיעור ספורט, מממ...זהו. לא קוראים לי ממש דברים טובים...

*אלה תוהה*../images/Emo42.gif

גם בנים לא אוהבים שעורי ספורט?!?!?!
אז בשביל מה יש אותם בכלל?!?!?!?!

למעלה