/נסעתי!

harmless

New member
חחחח גל לכי תדעי תמיד יכולים

להוסיף את זה בפרק של going after Webb . ואם לא אז יהיה בסדר אם זה יהיה גם בפרק מאוחר יותר! וכן (רצינו חחחח) עכשיו רק צריך SL or CL הארם והכל יהיה בסדר!

harmless

New member
נעמה את לא מבינה! זה מעולה!!!

תקראי למה בהודעה שלי למעלה!

Nushi G

New member
בסדר בסדר, אבל אני פשוט לא סובלת

אותו!!!! דוגרי רק להסתכל עליו עושה לי רע... אני מבינה את התוכניות שלך, אבל לצערי כולנו יודעים ש- DPB לא בדיוק ממהר להגשים את רצונותינו... זו הסיבה שאני מעדיפה לא להשלות את עצמי ורק להתעצבן מהעובדה שאני אצטרך לסבול אותו שוב...

harmless

New member
על עוד הוא לא יופיע בעוד פלאשבקים

כמו שהיה בפיינל אני אתמודד! אני אכין 2 דליים! האחד בשביל ריר (בכל פעם שדייויד יופיע) והשני בשביל הקיא (בכל פעם שווב יופיע!) בכל מקרה זה שהוא חי מסביר המון- והדמות של הארם נשארת עם אינגריטי !

Nushi G

New member
ברחה לך ט' אחת... כל מה אני יכולה

לעשות זה לקוות שאת נביאה...

harmless

New member
חחחחחח כן! הט' הזאת!

לא ידעת? אני אכן נביאה! חחחחחח סתם סתם, באמת נקווה שזה יהיה נכון!

shipper heart

New member
אני אבקש שוב- התוכניות שלכן!!!

אז ככה... זה מה שיקרה- מישו יעלה על זה שווב לא מת ימצא את איפה שהוא מתחבא ויחטוף אותו. מאק תבין שהיא צכה לעשות משו (מסיבה לא מובנת...סתם כי היא במערכת יחסים איתו
) ותצא למשימת הצלה. הארם לא יתן למאק ללכת לבד כי הוא דואג שיקרה לה משו ויצטרף אליה. הם יצליחו לשחרר את ווב ויתחילו לברוח ואז יתחילו לירות עליהם. הארם יגיד למאק ולווב להתחיל לברוח ושהוא יחפה עליהם... הם יברחו אבל ווב יחטוף כדור בראש וימות (באמת הפעם!). והפלא ופלא הארמי גם יחטוף כדור (איפשו באיזור שמכוסה בחולצה אני מבקשת!...למרות שגם אם הוא יוריד מכנסיים אני בטוח לא אתנגד
) אבל יצליח להגיע עד לאיפה שמאק מתחבאה עם הגופה של ווב... הוא יגיע לשם ויפול ומאק תראה שהוא מדמם ותקרע לו את החולצה כדי לראות איפה הוא נפצע...
SL GSWed Harmy being taken care of by Mac מפה אתם מוזמנים להמשיך לבד
*למי שעוד לא הבין- GSW= Gun Shot Wound
*

harmless

New member
מסתבר../images/Emo58.gif

שכבר יודעים שהוא חי- אחרת לא היו רוצים להתנקש בו! חחחח מגניב שלא רק הצופים רוצים שהוא ימות אלא גם כל השאר חח ב- going after Webb מאק כנראה הולכת אחרי וואב (אחרי שכנראה סיימון הוא זה שאומר לה שהוא חי) אני מאוד מקווה שהארם יבוא איתה ושהכל ילך לפי התוכנית חחחחחח. הארם פצוע מ- GSW ! הוא הרי לא יתן לה ללכת לבד נכון? SL הארם! מאק מטפלת בו! בעצם אולי עדיף שוואב לא ימות כי מאק צריכה להפרד ממנו קודם! שקודם תפרד ממנו ואחר כך הוא ימות- זה בסדר! אבל אני בעד כל שאר התוכנית! חחחחח

../images/Emo58.gifזה רעיון אחלה

וכך מאק תפרד ממנו ושלום לו ולא להתראות ואז היא תטפל בהארם הפצוע ותקרע לו את החולצה (אמן וגם את המכנסיים), ותטפל בו כמו שרק היא יודעת מה שבטוח הולך להיות חם בחורף השנה!!!!!!!!

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif חחח צודקת. היא צכה להיפרד

ממנו ואז שוהא ימות
מי לייק די פלן!!

Nushi G

New member
כרב אמרתי שאני מתה על העונות

המוקדמות?!?!?!!??!!?
איזה פרקים שווים היו בלילה!!! *חוץ מהפרק האחרון*. הפרק האחרון של העונה השנייה הוא כזה מעולה!!!!! הכימיה בין הארם ומאק שם בשמיים, הם צוחקים אחד עם ועל השני, פשוט תענוג!!!!
ומאק כזו מצחיקה בפרקים האלה... כשהארם שואל אותה איפה השלד בספינה (gohst ship) היא עונה לו משהו כמו: "אלפא 12 דלתא 40 ביתא 14 אייק"... חחחחחחחח
ענק!!! והארם, שלא נתחיל לדבר עליו!!! כזה מלך וכ"כ יפה שזה כואב!!!
לא שזה השתנה, אבל פשוט הייתי חייבת לציין את זה! ואיזה צחוקים ההתחלת קשר של באד והארייט!!!! מי וונט בנטרינג של הארם ומאק מעונה 2!!!!!!
ואיך הארם דואג למאק, ורואים שהם פשוט התאמה משמיים... יודעים, אפילו בשלבים המוקדמים האלה של ההיכרות שלהם, מה השני מרגיש, על העבר שלהם, ואיך לעודד אותם...
אני פשוט נמסתי!

ToryMaster

New member
../images/Emo32.gif/נסעתי!

כע, אני מנצלת את ההזדמנות שלא אלעד ולא סוזי כאן, ומשליטה קצת סדר. בושה וחרפה, עוזבים אתכם לכמה חודשים ואתם שוכחים מה זה לשרשר?

Dark Storm

New member
המממ שני ההודעות ששירשרת פה...

אחת מהן של סוזי ואחת של אלעד.... מעניין מאוד...

למעלה