/נסעתי!

shipper heart

New member
מסתבר שבביצפר החקלאי הששנתי

הניסויי ע"ש סר אליאס כדורי לא!
:&#39
יש לנו גשר בין יומכיפור לסוכות אז אנחנו מתחילים לפני. אלוהים אנ'לא יודעת איך אני אספיק לעשות משו השנה... אני מתחילה כל יום ב7:30 וחוץ מיום שלישי מסיימת כל יום בשלוש... ולסלי היא הנקודת אור היחידה בשבוע שלי... שזה הדבר הכי נורא שיכול לקרות...להגיע למצב שלסלי היא נקודת אור...ברר... אני שעה אחת מהמקסימום שהם נותנים לכיתה י' ללמוד... טל"מ והכיתה של בקר לומדים 40 שעות שזה שמונה שעות כל יום ואנחנו לומדים 39.... בבבבבעעעעעעע אז רק שתדעו שאם אני לא כותבת הרבה זמן ולא קראתם בעיתון שילדה מכדורי התאבדה אז כנראה שאין לי זמן לנשום

harmless

New member
חחח באסה- נראה לי שהמערכת

שלי אפילו תהיה יותר קלה... ואת לא יכולה להתאבד לפני שהעונה מתחילה! או לפני שהיא מסתיימת! למרות שבטח נתפתה ולא פעם! תחזיקי מעמד!! תמיד יש סיכוי להארם עם בוקסרס!! ואני בטוחה שלא תרצי להפסיד את זה!

shipper heart

New member
ארגגגגג ידעתי שיש חיסרון ללהתאבד חח

אוףףף אני אשתגע... 9 שעות מחשבים 7 כימיה 6 מתמטיקה 4 לשון 3 היסטוריה 2 ספורט 2 ספרות 2 חינוך ורק ארבע אנגלית! ואנגלית זה הכי כיף שקיים! *אני לא עושה כלום וצוחקת על המורה שלי...שאוהבת אותי מאוד....חחח מה רע?!* ארגג.... זאת הולכת להיות שנה כל כך ארוכה!

shipper heart

New member
וווווווווייייייייי הורידו לי שעות

מהמערכת!! עכשיו יש לי רק 4 שעות כימיה במקום 7 ובסך הכל 36 שעות במקום 39
אני מתחילה מאוחר ביום ראשון ומסיימת ב1:30 בשני

Dark Storm

New member
חחח אצלי....

בשבוע טוב אני עובד 48 שעות שבועיות ובשבוע רע (כמו הכמה האחרונים) אני עובד 63 שעות שבועיות

shipper heart

New member
תהני סוז ../images/Emo9.gif

אה וכן- אנשים, היה מאוד נחמד להכיר אתכם. אני חושבת שאני אתאבד אחרי מחר אז ביי ביי
בעעעעעעעעע לא רוצה בצפר!

Dark Storm

New member
יפה לך עוד חופשה ככה...

יוצאת לנופש בזמן שאנשים טוחנים פה.... (קפה בעיקר
) בכל מקרה תעשי חיים, בלי יותר מדי מסיבות אסיד בלילות כן ?

Dark Storm

New member
עומר נוסע באותו זמן כמו סוזי ?

אני מרגיש פה משהו מתבשל....

vitamin P

New member
לא עשיתי כלום בחופש עכשיו זה הזמן

לסיים אותו כמו שצריך איכשהו

harmless

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif8-../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

vitamin P

New member
מה תרי?? מה????????????????

בחופש הזה לא הייתי לא בים ולא בבריכה ואתמול אבא שלי הציע לי שאני אסע לאילת אז.........

למעלה