/נסעתי!

הולכים ה ../images/Emo82.gif : היום בתפוז

הערב ב-22:30, מיד אחרי פרוייקט Y2 בערוץ Yes Y תוכלו לצפות בתוכנית המקור הקורעת מצחוק: הפרוייקט על פי צ'ינו. צ'ינו אל מיזארק יהיה כאן באולפן, ישוחח עם גולשים, ישקה את העציצים של המתמודדים, ויביא אורחים.
מיד לאחר מכן, ב-23:15 נארח פה את המתמודד שינופה הערב מהפרוייקט, שיענה לשאלותיכם live. האם זה יהיה אוהד? תומר? ואולי זו רוני???
החידה הרביעית והאחרונה של פורום מוזיקה ברזילאית עלתה היום לפורום. גם אתם אולי תוכלו לזכות בכרטיסי כניסה למועדון הפורטו-לוקו.

סתם לידיעתכם ../images/Emo3.gif

הפורומים מועדפים על הגולשים בפורום ג'אג: ספין סיטי מתגייסים סוף הדרך איפה אתה חי?! מיכאלה עכשיו שכל אחד יזדהה ומהר! מי אחראי למה?! גיל, חשבתי שאמרת שנגמלת ממיכאלה!

../images/Emo41.gifפיינלי איץ מי סיינג גודביי!../images/Emo42.gif

אנשנשים יקרים שלי!
אוקיי... אז אחרי כל חופשות הקיץ שלכם שנטשתם אותנו פה.. סוף סוף אני לוקחת מכם איזה פסק זמן..(לא להלחץ.. כולה 3 ימים ואני פה להציק לכם בחזרה
) אז... תבטיחו לי שתהיו ילדים טובים, לא לעשות לאלעדי בעיות אחרת אתם תתעסקו איתי...ועם...
...חחח אז..) ואם ה"מתחזה" היקר שלנו יחליט להופיע שוב.. אני ממליצה בחום שיחשוב פעמיים.. כי אולי פרצוף
שלי מרתיע.. אבל אלעד הרבה יותר מסוכן ממני.. אז... באק אוף! וזהו.. נתראה כשאני אחזור...אוהבת את כולכם...

גם אני לא אהיה כאן בימים הקרובים

אני עולה לשמירה
עד סוף השבוע. על הפורום תשמור יקירתנו ויקי
תתנהגו יפה! -אלעד

shipper heart

New member
אנשים יקרים ../images/Emo3.gif

שיהיה לכם סופ"ש נעים ומהנה ותבואו היום לצ'ט!! אל תעצבנו את סוז חחח ואל תתחזו לתר!! חצופים
אולי אני אכנס היום בלילה להגיד שלום אבל אל תבנו על זה יותר מדי... בפורום אני בטח כן אשאיר הודעה חח... בכל מקרה... ביי

Dark Storm

New member
../images/Emo12.gif

אתה יודע, אחרי שקראתי את ההודעה, הייתי בטוח שתחת שם המחבר אני אמצא את סוזי או תרי... פתאום אני רואה "אלעד"!! אם כבר הייתי צריך לבחור פורום מהרשימה הייתי בוחר ב"מתגייסים" רק כדי לצחוק על כל הצעירים האלה שרק עכשיו מתגייסים.... אה אופס שחכתי אלעד

shipper heart

New member
duh....

*חמלי...וכואב לי הגרון...ואני הולכת מחר לבצפר! בעעע לא רוצה!*

harmless

New member
../images/Emo59.gif../images/Emo129.gif../images/Emo123.gif../images/Emo11.gif../images/Emo66.gif

אנחנו לא תמיד מתנהגים יפה?

פגית

New member
מה???????????. אנחנו צרכים

ביביסיטר בושה????????????.. כאילו אני אולי פגית וזה אבל ....

shipper heart

New member
אנחנו מלאכים!

ברור שאנחנו תמיד מתנהגים יפה! *ההתנהגות הטובה שלנו היא יותר גרועה משל לסלי...מה שאומר משו
היא צחקה על אחד הילדים היום אז אני ושיר אמרנו לה את זה והיא אומרת לנו- באמת? חשבתי שדווקא הייתי בסדר היום...it's the nicest i can get...LOL איזה מצחיק היה...* טוב אני הולכת "לישון"...כלומר ללכת לקרוא ספר בחדר כי ההורים מצווים עלי לישון... בעע להתעורר ב6:30 וללמוד עד 3... somebody kill me, burn the 10th an send it to where i'll be....please?!

harmless

New member
כמה עולה לשלוח דואר לעולם הבא???

וכמה זמן לוקח לזה להגיע?????

Dark Storm

New member
אז תנו לי להבין רגע....

אין לנו מנהלים בנתיים ?? אני מריח מסיבת הודעות לא משורשרות.... חוץ מזה, קצת תמוהה העניין הזה של השמירה עכשיו, בדיוק כשסוזי ועומר באילת....

ל ו ג י ת

New member
שלום אנשים../images/Emo24.gif

התגעגעתי כל כך לפורום ולמחשב בכלל כבר כמה ימים לא יצא לי להיות כאן כמו שצריך ומחודש הבא יהיה לי פחות זמן
אבל אני תמיד חושבת עליכם
ונזכרת בצחוקים שהולכים כאן... שמעתי שסוזי ואלעד לא כאן וגם עומר , מתי מתחילה המסיבה?

פגית

New member
תראו באיזה שעות מוזרת אני קמה.....

קיצר היי טלי המסיבה מחר ב 23:30 בצאט.....

את לא לבד../images/Emo3.gif....

אוי עוד יומיים אני אהיה ער כל יום משבע, כמה לא כיף... הסיבה היחידה להתעוררות כה מוקדמת (או יותר נכון יותר מוקדמת, בשש
) צריכה להיות למען שחייה בלבד, או טיול כיפי
עוד שבוע שבועיים של חופש היו יכולים להיות טובים

harmless

New member
גל למה את הולכת מחר לבית ספר?

לא מתחילים בראשון לספטמבר?

למעלה