/נסעתי!

meitali james

New member
סוזי ועומר תהנו............./images/Emo140.gif|חיבו

עומר יפה שאתה מנצל את הימים האחרונים של החופש.... חזרים ללימודים
ל-א ר-ו-צ-ה!!!

harmless

New member
גיל יכלת לצאת ממש טוב בהודעה הזאת

אבל כתבת "שכחתי" עם שגיאת כתיב! טוב לא נורא- זה עדיין משעשע

Dark Storm

New member
כתבתי את זה בשותרית!

המדינה שלנו דוגלות בפלורליזם ולכן צריך לכבד גם את שאר התרבויות אז כתבתי את זה ככה שגם התרבות של ה"שותרים" יבינו! אוף כואב לי המוח מהמילים הגדולות :(

טלמ

New member
אז אני היחיד

שנתכנס לתרבות פולין ושורשים משפחתיים?

vitamin P

New member
אחראי לשלושה הראשונים../images/Emo2.gif

אבל זה לא הגיוני פורום ספין סיטי חלששש בנתיים אני צריך לפרסם אותו ואף אחד מהגולשים פה לא כותב שם באופן קבוע לסוף הדרך אני לא יודע אני מנהל אותו אבל לא יודע מי מפה כותב מה יש לו תקופות מאוד עמוסות מתגייסים אני נכנס....

איזה דפוקים....

הם מש לא יודעים להעריך את זה, תפוז... אני נכנסתי לאיפה אתה חי כמה פעמים אבל לה"פ חברתי הרבה יותר למשל
מישהו עדו נכנס לפורום איפה אתה חי?!
לשאר לא נכנסתי אולי פעם, פעם בודדה לספין סיטי...

וכמו שתרי אמרה לך בהקשר אחר לחלוטין

"תתנהגי יפה!"
חחחחחחחח אנחנו נחכה לך פה כשתחזרי..

Nushi G

New member
סוז, אני אאחר היום, אבל אני אגיע!!!

את לא רוצה לדעת למה אני אאחר... זה לא ימצא חן בעינייך:)

גם אני אאחר- אני אגיע ב22:45 בול

ונעמה? למה בדיוק זה לא ימצא חן בעניי?????????????????
*עולים לי כרגע איזה מיליון תסריטים בראש!*

harmless

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אנשים רק רציתי להגיד לכם ש צדקתי!!! התיאוריה שלי נכונה (לפחות החלק הראשון - לחלק השני צריך לחכות) וואב אכן חי! סיימון מגלה למאק שהוא חי וצריך להיות במחתרת חחח כי מנסים להתנקש בו!!! (חחחח בדיוק מה שאמרתי)! וגם יש פרק שבו הולכים להציל את וואב או משהו כזה (כמו שרציתי שיהיה אבל שוב אני בספק שירו בהארם בדרך כמו שרציתי שיקרה) עכשיו רק צריך לחכות שמאק תבין שזה לא החיים בשבילה ותפרד ממנו! והארם יבין שלא משנה עד כמה האליסיה הזאת שווה מכל הבחינות - היא לא מאק ולכן בפעם הראשונה בחייו הארם יפרד מבחורה! ואז החל מפרק הכריסטמס הארם ומאק יתחילו בצעדים אחד לקראת השני!!!

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifמה?

אני לא מאמינה? את בטוחה אני הולכת עכשיו לבדוק את אתר הספולירים למה הוא חי? עד שכבר נפטרים ממנו הוא חייב לחזור ולכן ייקח עוד הרבה זמן עד שמאק והארם יהיו כבר ביחד ולא הבנתי למה התכוונת לגבי אליסה הם ביחד הוא לא היא והארם? כבר נשבר לי מכל הבני זוג שלהם שיהיו כבר ביחד וזהו ויהיה לנו הצופים הנאמנים קצת שקט ושלווה על הלב!!!!!!

טלמ

New member
נלעס../images/Emo58.gif

כבר הרגו את וואב פעם אחת, לדעתי צריך עכשיו להביא סוכן מוסד...

../images/Emo58.gif אני לא יודעת לגבי סוכן

מוסד... אבל אני מתנדבת להיות סוכנת המוסד! (או סוכנת קוסמטיקה, או ספרים או ממתקים- מה שלא יהיה העיקר שאני אהיה על הסט!) ************ולגבי הספויילר של תרי יש לי מלללללללא מה להגיב על זה שוואב חי אבל יש לי מה לעשות כרגע אז אני אחזור עוד מעט ואגיב על זה!************

harmless

New member
הדר זה מעולה!../images/Emo58.gif

את לא מבינה עד כמה שזה טוב??? קודם כל זה מסביר למה הארם יוצא עם אליסיה- ולא יוצא מזה מניאק! אם הוא מאמין שווב חי, והוא ומאק עדיין ביחד אז אין לו שום סיבה לחכות! דבר שני, מאק תוכל להפרד מוואב כמו שצריך! היא תבין שזה לא החיים בשבילה, תגיד לו "וואב תשמע, לך חפש את החברים שלך". שזאת תהיה הבחירה שלה! שתפרד ממנו כי היא רוצה להפרד ממנו ולא רק בגלל שהוא מת! וככה כשהיא תלך להארם זה לא יראה כאילו היא בחרה בו בתור הפול באק גאי! הארם יצא עם אליסיה- (היא מלוהקת בתור החברה שלו) , אבל למרות שנגיד היא תהיה מושכת, חכמה, מעניינת, תומכת וכו' , הוא יבין שכל זה לא ממש משנה כי היא לא מאק ואז הוא יפרד ממנה! שזאת תהיה הבחירה שלו (עד עכשיו כל החברות שלו נפרדו ממנו). ואז הארם ומאק שניהם יהיו פנויים ויוכלו להתחיל מערכת יחסים נורמלית ביחד (עד כמה שאפשר אצלם), ולא בגלל שאין להם בני זוג אחרים והם מרגישים בודדים אלא בגלל שהם רוצים להיות ביחד!!! אפשר לסיים עם כל הריקוד הזה עד פרק הכירסטמס ומשם להתחיל להתקדם!!!

../images/Emo58.gifאבל הבאסה זה!

שאנחנו לא יכולים להיות בטוחים שככה באמת יהיה. זה הדפק הגדול. אל תביני אותי לא נכון תרי זה באמת יהיה גדול אם זה יהיה כך אבל עד שאני לא יראה את זה כך אני לא יאמין!!! נותר רק להתפלל

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

תר יא גאונית
*איזה כיף לסבא וסבתא יש עכשיו אינטרטט ומחשב שזז!!! חח* כולכם כבר יודעים את הדעות שלי בקשר לסיפור ווב ובקשר ל- "(כמו שרציתי שיהיה אבל שוב אני בספק שירו בהארם בדרך כמו שרציתי שיקרה)" אהמ...רצינו ו, רצינו!!

למעלה