משעמם לי...אז...

sacrament

New member
../images/Emo32.gifמשעמם לי...אז...../images/Emo3.gif

התחלתי להריץ סטטיסטיקות באפשרויות ניהול שלי וגיליתי כמה דברים מעניינים... אז ראשית כל, זו רשימת 10 הפורומים המועדפים על הגולשים בפורום: סטודנטים חוק ומשפט פסיכומטרי שאלה קטנה בינו לבינה עורכי דין ומשפטנים אוניברסיטת תל אביב דיני חוזים סלולארי יופי וטיפוח אישי ועל זה יאמר: איזה חנונים! הרוב גולשים בפורומים שהם או של משפטנים או של לימודים
טה...כן, ופרס כותב ההודעות המצטיין מוענק השבוע ל...flutter girl
, שכתבה החודש הכי הרבה הודעות. שיהיה לכולם שבוע נפלא

עדי, איפה הזמנים שאני הייתי הראשונה?../images/Emo10.gif

ופאק, פורום פסיכומטרי. אנשים, עברנו את הטראומה- get over it. ואני מקווה שתחשפי עוד סטטיסטיקות חולניות שכאלו בקרוב.

sacrament

New member
../images/Emo3.gifאת מזניחה את הפורום

הולכת ורועה בשדות זרים! אגב, אם כבר מדברים... את יודעת מתי המסיבאפי? אין פירסומים בכלל /-: השנה לשם שינוי נראה לי שאני אפילו אלך. בואי גם את!

sacrament

New member
אז ככה...

הייתי בראשונה...ב-2004. מאז היו עוד כמה. בדרך כלל זה במועדון, ויש מוזיקה וריקודים, ותפאורה של באפי...ויש פינת סגידה לג'וס ווידון וכל מיני כאלה. ויש כמובן מכירה של מרצ'נדייס, ותחרות כפילי ספייק. ועוד שלל דברים שמי שלא אוהב באפי יחשוב שזה דבילי. אבל היה כל כך כיף! והיו עוד שלל מופרעים שדיברו בשפה שלי...(קצת כמו פה...).

Kiru

New member
נשמע נחמד

באפי אני אוהב, אבל מסיבות קצת פחות

flutter girl

New member
ואגב, בתשובה לשאלותיכם-

אובמה - אין דעה. אהוד - רק את הפלולה. אהרון -
אבל זאת הייתה התשובה המסתברת.
- בחזרה אלייך
013 - הם עכשיו עם נטוויז'ן, לא? אז אין לי ברירה.

צר לי, אבל נראה לי שאני לא יכולה לדבר איתך

אני ממובילי האגודה הסודית נגד אהרן ברק ועריצים אחרים באוניברסיטה העברית. חבל, דווקא חשבתי שאת בחורה נחמדה... ואגב - ממש לא באפי! נמאס לי לשמוע עליה. אם עושים פורום מסיבאפי, אני אערוק חזרה לפורום סטודנטים, and I mean it!

flutter girl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כבר לא כל כך סודית, הממ?

ואם את חושבת שפורום סטודנטים זה עדיף... דיוני השתמטות (דתיים סאק) נעימים לך!

למעלה