מיאו.

lintu1

New member
P:

מאי,, מישי זוכרת בכלל.. אני איהיה בעזראלי אבל לא בישרא.. P: [מכינוי של חברה..]

../images/Emo6.gif../images/Emo211.gif

ותפגשי את רן (זה שהיה איתי פעם קודמת)! ואת גלי (חברה טובה שלי שאמורה להצטרף לפורום. הו, והיא האקסית של עומר
)! ואת נועם (ילדה מאגניבה שאיתי בנוע"ל)! ועוד אנשים! יאי! והפעם, תשימי לב אם קוראים לך;;

Karin917

New member
שאלה מפגרת..

איך עושים בדיקת שמיעה? ושאלה נוספת, פחות מפגרת- מישהי בת"א בחמישי?
[לאה,את באה!]

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif ../images/Emo3.gif

בדיקת שמיעה - לכי לרופא א.א.ג. (אף אוזן גרון) הוא יתן לך הפניה לבדיקת שמיעה. איכניסו אותך לחדר קטן כזה, מרופד מאד, ידחפו לך שני זוגות אוזניות ויבדקו אם את שומעת את הציפצופים שהם שמים לך, יקריאו לך מילים ואת תצתרכי לחזור עליהן

Karin917

New member
אני לא עושה את זה אצל רופא,

זה חלק מהמיונים למודיעין
מה הם יעשו לי שם?

למודיעין יש שאלון מטריד../images/Emo211.gif

"האם רוחות רעות מנסות להשתלט על גופך?"

לאחשלי היה../images/Emo211.gif

מצד שני, הוא הלך לחלק של הטיכנות, לא של השפות. אבל בסופו של דבר, הוא עתודאי

rotemi22

New member
גם את מתגייסת? D:

כולן פה מתגייסות.
אשאל את אמא שלי, היא עובדת קבע בחיל המודיעין. :]

Karin917

New member
עדיין לא.. בסביבות אוקטובר [אם

אתקבל למודיעין] ואם לא אז בפברואר

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifבתור מומחית לבדיקות שמיעה

אני יכולה לספר לך
אההמ, בגדול, מה שאמרו לך. מכניסים אותך לחדר אטום לרעשים, מלבישים עלייך אוזניות ענקיות של שנות ה-60 בערך
ועוד אוזניות כאובות כאלה שלוחצות על עצב השמיעה ומשמיעים לך רעשים בתדרים ובעוצמות שונות. כשאת שומעת את הצפצוף, את צריכה ללחוץ על מין כפתור כזה שנותנים לך להחזיק. יש גם שלב כזה של מילים מבלבלות [שלא ממש מבלבלות] אבל הן דומות למילים אחרות... ואת צריכה לחזור עליהן. יש לך קשר עם קלינאית תקשורת שיושבת בחוץ ומשמיעה לך את הצלילים, היא יכולה לשמוע אותך, ואת תשמעי אותה רק אם היא תילחץ על משהו. וזהו. בהצלחה!! D:

מוזר><

כרגע אני צריכה לעשות בדיקות שמיעה כל איזה שבועיים, אז הלכתי לענות לקארין איך בדיוק זה הולך, אבל בדיקת שמיעה של לקויי שמיעה שונה. (וכאן זה קצת לתשובה לקארין) תכלס, "המילים המבלבלות" הן מילים חד הברתיות, גן, גם, שם וכו'. הצלילם מושמעים בהדרגתיות - מחלש לחזק או להפך, תלוי בקלינאית. בשלב הזה, שבד"כ הוא הראשון, אני לא תמיד שמה לב שאני שומעת והרבה פעמים אני מדמיינת ששמעתי או שלא שמעתי. הקשר עם הקלינאית, חוץ משמיעה, הוא דרך חלון שחור. את לא אמורה לראות דרכו, אבל הוא כמעט אף פעם לא אטום. זה לא עוזר הרבה, אבל מעניין להסתכל על הקלינאית כשהיא עובדת.. בדיקת שמיעה, עבורכן, היא דבר מלחיץ או קשה? ספרו, מעניין אותי. בהצלחה:]

Karin917

New member
לא זה ולא זה..

זה סתם מעצבן. אני לא רוצה שזה מה שיהרוס את הסיכויים שלי [לא שמודיעין זה כזה טוב.. אבל זה עדיף מלהיות רשמת]

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifזה מה שאמרתי, לא?

אם לא, אז זה מה שהתכוונתי. וכן, גם אני מדמיינת הרבה פעמים שאני שומעת צלילים ובגלל זה הבדיקה שלי ארוכה פי שתיים, כי היא חוזרת על כל צליל כמה פעמים כדי לראות אם באמת שמעתי. :\ את לקויית שמיעה?

למעלה