מזל טוב לי!

יש מצב...

מי זה ה"מישו" הזה? ה"מישו" הזה יצטרך לספור, אם זה כבר לא בקיפול... למה להטיל משימות נורא קשות על אחרים?<

סלמאק

New member
איי, עם איזו חבורה של עילגים אני

מתעסק פה? בואו אני אסביר לכם: אתם יכולים לקבוע החל מכמה הודעו בשרשור יביאו להסתרתו. פעם ברירת המחדל של זה היתה 35, לפני כמה זמן היא עברה ל- 100, ולפי דבריכם, עכשיו היא על "ביטול הסתרת שרשור", כמו שאצלי הגדרתי שזה יופיע תמיד. על-מנת לבדוק את מס' התגובות בשרשור, מגדירים את מס' ההודעות למשהו פחות מ- 295, או 100 במקרה הסטנדרטי, ומגלים שההודעה שלי היא ההודעה ה- 296(!!!) אז עוד 4 הודעות...

סלמאק

New member
אני הבנתי כבר מההתחלה...

אבל נראה לי שאתה יודע את זה, ותיקנת את עצמך כדי לא לקבל על הראש מהמורה שרואה אותנו עכשיו.

Nogmor

New member
חחחח .. ששש.. אל תגיד לה....

(הודעה (כנראה) 298!! עוד שני הודעות! מי, מי, מי יזכה לתת את ההודעה ה300? (נו, זה יהיה די "ברורררררר" , לא?
)

סלמאק

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבתי...

אני משתגע, כשבדקתי היה רשום 295, כלומר שלי היתה אמורה להיות 296. עכשיו אני רואה שיש 297. יכול להיות שנמחקה הודעה באיזשהו מקום בשרשור?

Nogmor

New member
"קינספירצית" השירשור?

המממ מי יכוליות להעלים לנו הודעות מהשרשור?? השרשור ??

סלמאק

New member
פשוט "קינספירציה" ../images/Emo6.gif

קדימה, חגיגהההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הגענו ל- 300

Nogmor

New member
שאלה:

כבר היו שרשורים של מעל 300? |מקווה שהתשובה היא "לא"...|

Nogmor

New member
ישששש...

אז לפחות אני יודע שאני הצלחתי להרים שרשור של 39 תגובות!
גם אם לא כולן, אם בכלל יש, קשורות לפתיחה של השרשור בכלל...

סלמאק

New member
מה יש? העניין מקשה על "שרוטים"

כמוך שקוראים לפני השינה את הארכיון מתחילתו ועד סופו? אפרופו ארכיון, עוד מעט אנחנו ממשיכים לדסקס בשרשור הזה מהארכיון... עמוד 7 שולט!

אני בספק אם יש עוד מישו כמוני

שיקרא את כל הארכיון... חוץ מזה, ששרשורים כאלה הזויים, זה הכי כיף לקרוא.... זה עובר מהר, יותר מהר מאחרים...

Nogmor

New member
כי כאלה,

צוברים תאוצה וכיף להגיב להם פשוט כי אף אחד לא טורח לקרוא אותם, (פרט לאותם "שרוטים" שאין להם משהו יותר טוב לענות עליו) לא?

סלמאק

New member
אל תשאל אותי, אני לא עד כדי כך שרוט

בשביל זה יש לנו נציגה של מועדון השרוטים

סלמאק

New member
היה סבבה בערב סטארגייט, לא?

עכשיו פתאום אני קולט, מה עם ההארדיסק שרצית לתת לי? לא דיברנו על זה כשנפגשנו. אם כבר מדברים, אז ה"היא" לא עשתה לנו כלום בערב סטארגייט, אחרי כל האיומים. כבר הייתי בטוח שבערב גורלי ייחרץ, אבל היא משום מה לא קיימה ת הבטחתה

Nogmor

New member
חחח כן, הא?

רציתי האמת לשאול אותה לגבי האיומים הנ"ל, אבל פחדתי מכך שאולי היה לה משהו בתכנון.. חח.. טוב נו, נחיחיה ונראה לערב הבא. :) ובקשר להארדדיסק, קיבלתי אותו האמת אתמול בערב, אבל לא הספתי לסדר אותו מבחינת פירמוט והכל בשביל שיהי לך יותר קל, אז עכשיו שהוא מסודר, אני אקפיץ אותו אלייך מתישהו, אני ארים טלפון או משהו כזה.
חוץ מ'זה הערב היה ממש סבבה, נהנתי נורא, רק חבל שהייתי חייב לזוז חסית מוקדם (ב23:00) אבל בעבודה היה רצח.. מ 6:30 עד 15:30 .. 11 שעות על הרגליים.. אהההה.. אבל היה שווה בשביל הערב.

סלמאק

New member
הוא מת....

הוא מת, הוא מת, הוא מת... הוא מת-הוא מת!
מי ייתן שינוח על משכבו בשלום...
השרשור הארוך ביותר בהסטוריה של הפורום, נגנז לו לפני עת כניסתו לארכיון.

למעלה