מזל טוב לי!

Nogmor

New member
אהממ... אה או... ../images/Emo10.gif../images/Emo2.gif../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif

אממ.. סליחה?

אתה(!) לא בא לערב סטארגייט?

this should be interesting.... נראה אותך לא מגיע לערב סטארגייט... לא בשבילי, בשבילך... אתה לא מסוגל לא להגיע לערב הזה...

סלמאק

New member
אני יודע?אני רואה שכבר אין קליינטים

אנשים לא נכנסים לכאן. לא מגיבים. בסוף אני אפשוט רגל, אני אסגור ת'באסטה ואלך הביתה.

מה?? אתה רוצה להגיד לי שכל הזמן

הזה ישבת פה? בשרת של תפוז וחיכית? לא פלא שאתה כזה מבואס, בין כל הבייטים והשבבים... זה מבאס את התחת... טוב, לפחות תצא לפני חמישי הבא, אה?

Nogmor

New member
לא, לא רק אצלך.

גם אצלי... דרך אגב, אם מישהו רוצה לדעת, (מכיוון שהשרשור הזה התחיל ממנו, אז אני גם אכניס את זה כאן) כבר הספקתי לעזוב את העבודה הנ"ל ולהתחיל לעבוד ממחר בcoffee bean החדש בפ"ת. אז שוב פעם מזל טוב!
רק שאני יודע ששני אנשים בכלל עוד קוראים פה.. אולי שלוש.

סלמאק

New member
כמה דברים:

1. אני חשבתי עד לפני רגע שרק שני אנשים קוראים פה. 2. אני לא מבין למה קראתם אותו עד עכשיו כשהוא מקופל? זו לא דרך ארוכה מדי? אצלי אני מבטל הסתרות שרשור באופן אוטומאטי, זה יותר נוח... (חוץ מזה שאני אפילו לא יודע באיזה עמוד אנחנו, אני מגיע לכאן עם קיצור דרך...) 3. מזל טוב, שיהיה בהצלחה (לא כמו הפעם הקודמת). מה קרה למקום הקודם, אגב? לא אמרת שליגה לעבוד דקה מהבית? 4. כמה אירוני שאתה כ"כ התלהבת ממקום העבודה החדש, שפתחת לכבודו שרשור... בסוף השרשור החזיק יותר ממקום העבודה עצמו...
-
-
-
-

Nogmor

New member
חחח ../images/Emo6.gif כן, הא?

בסוף השרשור החזיק יותר זמן מהעבודה עצמה.. בקיצור, חזר על המקום עובד שהיה קבוע אצליהם, אז פשוט וויתרו לעיי, וכן היה שכונה לעבוד דקה מהבית, אבל גם זה דקה או שתיים.. או שלוש.. או רבע שעה לאוטובוס.

Nogmor

New member
אוקי, ועכשיו בעברית...

בסוף, השרשור החזיק יותר זמן מהעבודה עצמה.. בקיצור, חזר אל המקום עובד שהיה קבוע אצלהם , אז פשוט וויתרו עלי , וכן היה שכונה לעבוד דקה מהבית, אבל גם זה... יש מבינים?

עכשיו *הרבה* יותר מובן

מזל טוב על מקום העבודה החדש... מי ייתן ותחזיק בו יותר מעמד מהשרשור הזה (מכאן והלאה, לא מה שהיה עד עכשיו)

Nogmor

New member
תודה. :)

ומישהו יכול להגיד לי כמה הודעותה כבר יש? מכיוון שהשרשור פרץ מהקיפול שלו אין לי מושג כמה, ונראה לי אנחנו כבר ב290, לא?

למעלה