מזל טוב לי!

סלמאק

New member
בשביל מה?

בכל מקרה ישדרו את זה בתאריך 32/13, יום שמיני. (שעה 25:00)

Nogmor

New member
כן, אבל בDVD האלה,

יש גם אפשרות לחבר שיחת טלפון ישירות לשחקנים, זה שירות חדש שהשיקו אותו רק בשביל העונה הזאתי. שווה, לא?

סלמאק

New member
מה אתה אומר? אני ואתה זורמים עד

300? נראה כמה עוד אפשר לזיין ת'שכל... תגיד, עדיין יש לך את הקליפים של הפילקים?

Nogmor

New member
כן, אבל לא את המקוריים,

רק את אלה שהימרנו לקבצים הגיזמו שלי יכול להריץ. יודע מה? בוא נדבר על כל הדברים שאסור לדבר בפורום. נראה מתי קינסי או מישהו בכלל יקלטו את זה ויגידו לנו להיות בשקט. (ואז בעצם יגררו לשיחה! מואאהאהאהאה.....)

סלמאק

New member
|מתלחש| מה, אתה מתכוון להורדות?

אתה בטוח שכדאי? אני לא רוצה שהמנהלות יחסמו אותנו...

Nogmor

New member
חח, איפה?

אני אתפלא אם מישהו חוץ ממך או אני בכלל נמצא פה עוד, בטח אף אחד לא שם לב גם שגלשנו לעמ' ה 5... אה והורדות, יש סיכוי לקפוץ אלייך מתישהו להעתיק את הכל? יש לי הראד דיסק חדש, מספיק בשביל שלוש פעמים כל העונות ביחד, יש סיכוי אני מביא לך אותו ובזמנך החופשי תעמיס? אני אשאיר אותך אצלך עד שתסיים. (נראה אם ההודעה הזאת תגרור תגובות נזעמות, או בכלל תגובות כלשהם...)

סלמאק

New member
תיקונים:

"אשאיר אותו אצלך" (לא "אותך אצלך") "...בכלל תגובות כלשהן" (לא "כלשהם") כמו מי אני מתחיל להישמע?
מתאים, בכיף... תגיד לי מתי אתה מגיע, אני אכין את העונות על המחשב... אולי נספיק להעביר הכל- תלוי כמה זמן זה ייקח.

Nogmor

New member
לאאאא....

אל תהיה כמוהה! אחרת אני אסרס אותך ואז בכיף תהיה כמוהה אם תרצה. אל תעתיק למחשב, חבל, יתפוס לך סתם מקום.. עוד כמה ימים יגיע ההארד דיסק החדש, אני אקפוץ אייך בזמן כלשהו (אתקשר לפני כמובן) ואז אשאיר אותו אצלך ותעתיק הכל מתי שבא לך, כולל הסרט, אם אתה ממש ממש ממש רוצה, ותוספות אבל רק אם אתה ממש ממש ממש ממש ממש רוצה. :) קח שבועיים אפילו או חודש להעתיק, לא דחוף לי. :)

nzkiwi

New member
מה המצב אנשים זורמים שכמותכם?

העין ממורדור צופה בכם מואאה מואאאאה

Nogmor

New member
נראה לי שראית מכשפה

כי משום מה, אני לוקח חופשה במורדור לפני שאני נשאר פה עוד דקה! ניסיון לפיוס:
תשובה:
ניסיון שני לפיוס:
תשובה שניה:
אווץ'..

סלמאק

New member
יוגי, קיבלתי מסר מאיים ממישהי!!!

היא עלתה עלינו!!! בוא נברח!!!!!!!!!!!:-{

Nogmor

New member
כן גם אני קראתי! אהההה

מהר! היא צופה בכל הנעשה בפורום! הצילו! אני לא רוצה להפוך להערת שוליים בהיסטוריית פורום סטארגייט!

../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif../images/Emo178.gif../images/Emo190.gif../images/Emo123.gif../images/Emo5.gif

מואהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאה 'תזהרו ממני שניכם, אה!!!???

למעלה