מוצצת

י ו א ב

New member
ממליץ לך בחום

ללכת להופעה שלהם (הם מתחילים בקרוב סיבוב) הייתי פעמיים בהופעה שלהם - מעולה מבחינת הופעה ומוסיקה ומצחיק בטירוף. מומלץ! והנה עוד אחד קורע

alifoot11

New member
באמת ??

אני מזמן לא שמעתי על מישהי שלא אוהבת למצוץ (-: מה יש לא לאהוב ? אני מאמין שם מישהי שלא אוהבת או שאין לה סבלנות כבר .....צריך לתת לה זיון טוב וחזק כזה ואז פתאום היא מוכנה גם למצוץ וגם עוד דברים העניין הוא לא לשים לה את הזין בפה ולחכות אלא להביא אותה למצב שהיא כבר לא יודעת יותר מה הולך איתה מרוב ריגוש(-:

alifoot11

New member
מציצה

טובה מביאה אותי לראות את אלוהים אני פשוט חולה על זה יכול להתאהב בבחורה מהמציצה שלה

sportsman35

New member
''ימצצו חרבותיהם לכלי זינם''

גם זה היה בתנ''ך ? או שב'זינה' האמאזונית... לא משנה, תראי למצוץ לכן הבנות זה בכלל לא בעייה אבל גברים שחושבים שלשטוף ת'רצפה או להחליף חיתול זאת 'בעיה' ולכן התחתנו....אז... אני מאד אוהב לרדת, זאת שליטה מדהימה באישה. לא צריך לקשור ולא בטיח. קצה הלשון קושרת הכי טוב....(9 מליון לא ?)

מסקנה + טיפ

כללו של דבר, נשים לא אוהבות לרדת... למשל, לא אוהבות לרדת לזרוק זבל... הם אוהבות רק לעלות... לעלות על העצבים... להעלות את הסעיף וכו' אם תשכבו הפוף עם הפנים מטה ותבקשו מציצה אין מצב שהן תסרבנה...

אני גם שמעתי על בנות כאלה

היו לי רגעים שכבר חשבתי שפגשתי אחת כזו ואז אמרתי לה תמצצי והיא הביאה אותה בשאיבה מקצועית כאילו אין אתמול סקס בלי מציצה ?? אז איך נגמור ?

shy777

New member
youd better beleive it......

יש ויש, יש אחת באחד הפורומים השכנים שמניפה את דגל המציצות, ואפילו קובעת את יום המציצות הבינלאומי השנתי

zipo1232

New member
אני מוצץ כבר יומיים

והגרון עדיין כואב כנראה צריך להחליף את הקלגרון

Dreux

New member
מציצה

מה כל הרעש הזה סהכ``ל מאוד כיף לבנות לימצוץ לנו ולנו עוד יותר

למעלה