מוצצת

ירון033

New member
תראה...אם מישהיא עושה את זה בלי השקעה

ורצון, אז עדיף שלא תעשה את זה. שאני עושה מין אוראלי לבחורה אני קודם כל אוהב את מה שאני עושה, אני בעצם מאוד אוהב את מה שאני עושה....ולכן בסופו של דבר גם היא תהנה מזה יותר. בעיקרון....בת זוג קבועה באיזה שלב גם אם היא מאוד חוששת ולא אוהבת, תסכים ללמוד/לנסות/להשתפר....כדי לדעת איך להנות מזה ולהנות את הבן זוג.

דומה למה שאני מרגישה..

אני מוצצת כי ככה טוב לי, אם הוא נהנה או לא, בעיה שלו!

bigtime1963

New member
במדריך למטייל בגלקסיה

הפריט החשוב ביותר להצייד בו הוא מגבת... כי אם יש לך מגבת אז בטח גם יש לך מקלחת וחדר וכרטיס אשראי ו... לענייננו, אם הפרטנרית מוצצת בכייף שלה אז יש בה גם פתיחות, ונתינה וקבלה ו... כל מה שאין בחוקית שתחייה. אז... לא רוצה למצוץ, סבבה. ניפגש בתגובות :) ובעניין של לרדת... לפני, אחרי, או באמצע בכייף... עוד לא פגשתי מישהי שהיה לה כוס מסריח. ולא חושב שזה רק מזל... אה, אני רק שאלה

bigtime1963

New member
סטטיסטיקה

על ה... שלי :) מכיר את הסיפור על החמור שקושרים לבניין אולמן לארבע שנים ומקבלים אותו עם תואר? וואלה הסיפור הזה נכתב עלי. האמת לקח לי ארבע וחצי שנים אבל מי סופר. סאמר... זיון גדול הוא חם, רטוב, מלוכלך, עוצר נשימה, נטול גבולות, נטול עכבות... פחות מזה, נו, זה סתם מספר גדול.

bigtime1963

New member
לא האיסטניסט מלמד

ולו המגעול (אני לצורך העניין) לומד :) צ'מע... אני לא דוגמה לכלום. מדבר מהפוזיציה :) סקס זה חופשי מה שבא לך. ויש לי הרגשה משונה ש'תה לא פראייר. הפרס הגדול שלי זה להרגיש אותה רוטטטטטטת ואין כמו 'ווויש' טוב בשביל להגיע לשם. תיקח איתך מגבונים לחים... ואל תתעסק עם בוגרות טכניון ;)

Gilgil1

New member
כמה מחמורי אולמן אפילו קבלו קביעות...

כלומר.... יש סיכוי שאנחנו נפגשים בכנסים מידי פעם, הא?

bigtime1963

New member
צ'מע... נתחיל בבירה

ועוד לא שמעת על החלק שלי בג'קוזי (סליחה, בריכה תרפואיטית...) של מרכז הספורט :)

Gilgil1

New member
צ'מע אתה.. ברצון אבל

כבר שנים שאני לא שם. ליתר דיוק, קרוב ל 15 שבגרתי וסימתי, ברוך השם יום-יום, את השהות שם. 7 שנים ברצף זה לרוב פי 2 יותר ממה שאני יכול להחזיק במקום אחד. חוץ מזה, מתי לעזאזל הכניסו ג'קוזי?? בימי הסתפקנו בבריכה המחוממת. אני מקוה שבגלל זה קורעים אתכם במנוי השנתי :)

bigtime1963

New member
נו מה תעשה לי...

פפפפפפ מחילת האהבה ? מנהרת התאווה ? כוס... כוס... כוס... עוד רגע אני הופך פה שולחן.

bigtime1963

New member
מתדרדר אמרת?

סדום ועמורה. הייתי שם בשבת... תיירות עניפה... עסק מכניס :)

למעלה