מוצצת

bigtime1963

New member
מסלול ישיר לדוקטוראט

תואר שני בשנתיים מקס'... חמור, חמור אבל קצת ריספקט ;)

seymore butts

New member
לא בהכרח

אם היא עושה חוקן לפני לא צריך לצאת משם לכלוך. נראה שלא כל כך ראית סרטים בשנים האחרונות...

haze73

New member
בינינו בנות...

לרדת לכם זה הדבר הכי הכי קל בעולם. רק הוגעים לכן שם עם הלשון, ואתן מזמרות בצלילים גבוהים. לשון, עם אצבע שמתעסקת בנקודה מלמעלה - ואתן בכלל נשפכות. אז למה קיבינימאט - למה לא תשקיעו יותר במציצה ? מדוע אתן כה מתעצלות ? ואולי זה כי מעטות ביותר הן המוצצות הטובות ? כולן כאן לבטל משוכנעות כי הן מוצצות על. בפועל
ולא - אף אחת לא רוצה למצוץ לי
וגם אין לי מסרים
ואכלו לי - שתו לי

הייזי, אתה כל כך, כל כך טועה ../images/Emo201.gif

בתור אישה, אני אומרת לך שזה לא הדבר הכי קל בעולם.. לא יודעת במה נתקלת. אצל רוב הנשים, צריך להיות מאוד מדוייקים ולדעת בדיוק איפה ולמה וכמה ואיך. אנחנו הרבה הרבה יותר מתוסבכות מכם במערכת הזאת. מעטים יודעים לתפעל את המערכת המורכבת ולצערי עוד יותר נשים מאותם גברים, מתייאשות ובמקום להדריך מעדיפות לזייף וחבל שכך.

haze73

New member
../images/Emo201.gif

בתור גבר, אני מודה ומתוודה שאני ממש לא מבין בזה. כל מה שכתבתי מבוסס על מה שראיתי בערוץ
אגו
אבל , אולי בכל זאת: מאמין שתמיד זייפו לי
ואם כבר - צר לי אם נשמע מתנשא, אבל נורא נורא קל להרגיש אתכן (כך למדתי גם מסרט כחול שהמליץ לי סיימור)

י ו א ב

New member
יבאס גם יבאס ../images/Emo4.gif

אבל כמו שכבר אמרו כאן - מציצה עושים באהבה או שלא עושים בכלל. מציצה שלא מאהבת העניין, מחטיאה את המטרה ביג טיים (או כמו שקופמן היה אומר: עושה צחוק מהחלטורה) אז לרדת לכן זה סבבה וכיף (באמת ובלי טיפת ציניות) ולקבל מציצה הגונה (כזאת שהסדין יכנס לך לתחת
) זה סבבה לא פחות ומתבקש :)) (תנו לשיר צ'אנס)

למעלה