מוצצת

אמממ

חבל... מבחינתי, גבר שלא אוהב לרדת, לא ימשיך מעבר לפגישה הראשונה... ואם הוא ינסה להרשים, וישתדל...גם אז, סביר להניח שאני ארגיש את זה...

עגלשון

New member
אני לא אומר שמי שטען שאינו אוהב לרדת

באמת לא אוהב לרדת, אבל היו כל מיני כאלה שאמרו או שהשתמע מדבריהם שכל מטרתם עלי אדמות היא לענג את האישה אוראלית. אני לא אומר שהם לא נהנים מלרדת לאישה, אבל מכאן ועד לזה שכל מטרתם בחיים זה לרדת, המרחק הוא ארוך. משום מה גם קשה לי לקבל את נכונות דבריהם של אלה שאומרים שלא איכפת להם לא לקבל מין אוראלי ושהם נהנים מעצם הנתינה וזה מספיק להם. אבל איך אומרים, זה רק אני.

עגלשון

New member
עגלשוני אמא'שלך

עגלשון כבר מת ועלה באוב, יותר משהוא דמות הוא רעיון ורעיונות אי אפשר להרוג גם לא 1000 שנים מאחורי מסך ברזל.

עגלשון

New member
את בתור אישה נתקלת בגברים כאלה, על מה זה מעיד

בעצם? האם זה אומר שכולם כאלה? האם זה אומר שהרוב כאלה? האם זה אומר שחלק כאלה? האם זה אומר שמיעוטם הוא כזה? ממה שכתוב כאן, רוב הגברים תנו להם רק לרדת לא איכפת להם ממה שקורה מסביב, אז או שיש כאן אוסף של מענגי צמרת בריכוז שאינו אופייני לכלל האוכלוסייה, או שיש כאן אחדים שהם באמת כאלה ועוד כמה שחושבים שהם באמת כאלה. נתקלת גם בגברים שלא היו כאלה?

וייי, מה נהיית? אבשלום קור?

מהמדגם שלי עולה
שרוב הגברים מאוד אוהבים לרדת. מיעוט לא יודע מה לעשות, אבל משתדל... לא נתקלתי בגבר שלא אהב לרדת... *כמובן שהמדגם יכול להיות לא מייצג...

עגלשון

New member
אבשלום קור המלך

כנראה שזכית.... אני דווקא נתקלתי בכמה וכמה שאמרו שזו לא צורת הבילוי המועדפת עליהם...

עגלשון

New member
לדעתי אין שום סיבה שאתבאס

יכולים לשקר לי עד מחר, אני בטוח במיניות שלי, בטוח ביכולות שלי, מכיר את מה אני יודע, מצד שני, אולי כל אלה שאמרו לי שהייתי נפלא גם שיקרו כדי שלא אתבאס וזה אומר שאני בעצם לא יודע כלום?

ואני מכירה

כמה שאומרים שהם לא עושים כלום בבית בתכלס, הם העוזרת בית..... אז אומרים אז מה? אתה יודע? אם הייתי מקשיבה לכל מה שאתם אומרים.........

עגלשון

New member
הו יפה עלית בדיוק על הנקודה

אז היו פה כל מיני שאמרו שהענגת איבר מינה של האישה אוראלית הוא כל עולמם, אז אמרו, אז מה, את יודעת, אם היית מקשיבה לכל מה שאי פעם אמרנו לך...

בטח שהיו כאלו שלא רצו.

אתה חושב שיש רק נשים שלא רוצות? ברור שיש כוסופובים.

ניתקלתי בכאלו שהעלתי אותם מהר מאוד למעלה..

כי הם הרגישו בדיוק כמו שסאמר כתב בשרשור שלו.

למעלה