מוצצת

עגלשון

New member
כן גם אני מכיר מישהו כזה

(לא, זה לא אני, אני רק נהנה מזה, אבל שעה וחצי זה בערך המקסימום שאני מוכן לו, לא שמישהי החזיקה מעמד יותר מזה
) והוא כנראה גם לא המלך היחיד, ואינני אומר שאין אנשים כאלה רק שאני לא חושב שהנתח שלהם באוכלוסייה הוא כפי שמיוצג כאן.

sumerfield

New member
../images/Emo12.gifתני לי לנחש יקירתי....

הוא לא היה מאוד גבוה, יש לו מעיל עור שחור, ושיער קוצים בהיר.. אין לו בכלל שערות בחזה (אבל משו מוזר בפיטמה הימנית), הקול "שלו" תמיד צרודמסיגריות, ומשום מה, הוא תמיד היה מתעקש שתזדיינו בחושך, לא מוריד תחתונים (גם כשהייה מזיין ), ואף פעם לא הרגשת שהוא ממש גומר כמו גבר.. נכון ?
(אה כן, ובת"ז היה כתוב שקוראים "לו" מושית)

sumerfield

New member
ד"א

יש לו מקבילה נשית... תזכירו לי, ופעם אספר לכם על מתנת היומולדת שהחבר'ה שלי נתנו לשי רואט בגיל 16... (למתנה קראו שמעונה המוצצת, שהייתה מאושיות הסצינה ברח' העצמאות בחיפה בשנות השמונים...)

eranoz2

New member
פינקי, אני עונה, רק כי זו את...

יפריע ולא יפריע, הסברף נקודתית-טכנית, זה לא ישבור לי את הלב, עי אני לא מעריץ גדול של מציצות, לא עושה לי את זה בטירוף (מעדיף לרדת), דא עקא, כן יפריע לי תפיסתית, הסירוב הוא סימפטום של בעיית גישה רחבה יותר, שאיתה אני אתקשה להתמודד, בין עם הבעיה היא בגישה הכללית כלפי סקס והפתיחות בו, ובין אם הבעייה היא בזוגיות....תודה

בגלל שזה אני? למה? חחח

מסתבר מהפוסט שיש הרבה גברים שלא יפריע להם לא לקבל, אבל לא יהיו מוכנים לוותר על לרדת לאשה <טוב...חוץ ממוזר אחד או שניים..>

אז מה חשבת?

נראה אותך כותבת שכל מה שאתה חולמת זה רק למצוץ ואת מסוגלת להיות שם שעות להרגיש את הזין שלהם רוטט בתוך הפה שלך..אהה, כן, וגם לבלוע יפיופה, אפילו לתשובה שלי...לא יהיה מקום במערכת המסרים שלך.....

הצדיק הראשון

מתוודה (עגלשון) ומה יצא להם מזה? לדעתי הם מקווים שעד שהכל יצוף, הם כבר ינסו את המהלכים שלהם לא עובד

עגלשון

New member
ראית אותי מתוודה?

אופו?
כמו שבאינטרנט כולם יפים, חכמים, חזקים ומחזיקים במינוואן מאובזרת לחלוטין כולל מיטת מים רוטטת, כך יש רבים שייפו את האמת על מנת למצוא חן. אני מניח שחלק גדול באמת נהנים לרדת לאישה, אבל מכאן ועד ל"תנו לי רק לרדת לה וזהו" יש דרך ארוכה. עבורי זה לא כי מלאכת הליקוק מרטיטה את נפשי אלא כי אני רואה ומרגיש את ההנאה של מי שאיתי ואני נהנה מזה יותר מאשר מהירידה עצמה, אבל אני לא רואה את זה כמרכז העשייה אלא כחלק ממנה.

eranoz2

New member
תאווה-

למה להוציא דיבתי רעה. יש באמתחתי תצהירים חתומים מנשים שאני עומד בהצהרותיי, ואני מהנותנים...סתם את מרבה שנאת חינם לג'נדר האלטרואיסט שלנו...

שנאת חינם????

חס וחלילה...... מחובר לכם זXX לגוף, תאמין לי שזה מפצה על הרבה דברים אחרים שאין לכם..... BTW: אם לא רואה מסמכים - לא מאמינה

eranoz2

New member
תתפלאי...

לחלקנו מה שמחובר לגוף לא מפצה על חוסרים, נהפוך הוא, הוא משלים ובא בתיאום מרהיב עם יתרונות נוספים הגלומים באנו ("חלקנו גם יפים וגם אופים") הצתהירים, התמונות, ההמלצות, וה user manual בדרך לתיבת המסרים שלך....

למעלה