מוצצת

sumerfield

New member
אשתי היא הנשמה התאומה וההפוכה שלי

אוהבת למצוץ ואינה נמצצת... (הבעיה שאצלה, זה לא מתייחס למין
)

יובל 33

New member
מה?

אוהב מאוד לרדת כמו שאוהב שהיא יורדת לי אבל זה לא תלוי האחד בשני . אני יורד ויורד גאה

יובל 33

New member
למה?

כי כשאתה יורד אתה מעניק לגמרי בלי לקחת כלום וזה מקסים בעיני . שאתה יורד אתה הכי מרגיש אותה על עלשון את הרעידות את התשוקה הרטובה . אני מגרה את עצמי רק מלחשוב על זה . וברור שגם אחרי שגמרתי . למה לא ?

שאני אמצוץ? ../images/Emo12.gif מה אני זונה?../images/Emo191.gif

בשבילי סקס ללא אוראלי, הוא לא סקס מספק ולא הייתי מסוגלת להיות עם מישו שלא מוכן לסקס אוראלי.

כלומר לפי דעתך.. למה אתה חושב שההפסד שלי?

כי לפי דעתי ההפסד כולו שלך - רואה כמה יפה שאנשים הם שונים וחושבים ומרגישים דברים שונים?!

sumerfield

New member
כי יש לי חבר

שקוראים לו אר'לה הגדול... ולא סתם קוראים לו ככה.. מדובר בבחור שקיבל ברכה יותר מאשר 10 בחורים אחרים (גם לאורך וגם לרוחב), והגנים הגיאורגיים שלו עזרו לו לצמח שיער טוטה מקורזל עבה וסמיך (הגירסה הטרום סוללתית של הרוקט פוקט), והוא יכול לעבוד שעות בלי לגמור.. שעות... כבר ראיתי נערות ליווי מנוסות (שלא לומר קשישות.. מהלעשות, זה יותר זול..) שיצאו ממנו עם חיוך של אברך בליל חתונתו, ונשבעו שעכשיו הן צריכות להתנזר חודש, כי עוד אורגזמה אחת והן מקבלות דום לב. אממה, ארל'ה שלנו לא אוכל פרות ים (תרתי משמע), ומקיא את נשמתו אם טוטה נשים מתקרבת יותר מידי אל האוויר שהוא נושם.. את רואה.. לא תמיד כדאי לפסול דברים על הסף, לפעמים סקס בלי אוראלי גם יכול להיות מספק...

come on1

New member
לא

חושבת שיש טאבו בסקס. כל דבר שעושה טוב לשני הצדדים- אני בעיניין. כי חומוס עושים באהבה או שלא עושים בכלל...

shy777

New member
אם יש דבר סקסי בעולם

זה לטעום טעמה של אישה, הטעם האמיתי, טעם הרטיבות, טעם הטפטוף, טעם התשוקה, טעם התאווה, עדיף על מציצה. מדבר בשם עצמי בלבד. אשמח אם תחזיר באותה המטבע וגם אם לא, לא נורא.

hotman10

New member
מציצה זה נחמד .. אבל לא הכרחי..

העיקר.. שנזדיין, לא? וברצינות- אם מישהי באמת "מדליקה" אותי.. המציצה ממש לא חשובה.

1precious1

New member
דבר ראשון - למה OFF?

נושא חשוב, עקרוני, ורלוונטי. ואם להתייחס לשאלת הבנים: ייבאס גם ייבאס.

למעלה