מוצצת

bigtime1963

New member
פרפרית בסדר..

אבל מה עניין החתולים פה. חתולים זה ממש, אבל ממש לא התחום שלי. אולי חתולים גדולים... לביאות. יאמי. ואני קצת אריה ;)

מבחינתי לא נורא אם היא לא תמצוץ לי

כי אני אוהב למתוח את התענוג כמה שיותר וכשמישהי מוצצת לי במרץ היכולת שלי להתאפק מוגבלת מאוד. חוץ מזה שום לשון לא תוכל להעניק תחושה של כוס רוטט מעונג... אבל אם היא לא תתן לי ללקק לה אני אתבעס...

sumerfield

New member
../images/Emo12.gif

כאילו דא.. עושים עם זה פיפי (או במקרה של סימור, תוקעים את זה בתוסיק).. למה למצוץ?
וגם אצלכן.. אני לא מאמין שיש באמת בנים שמסכימים לרדת. יש לי לפחות 3 חברים, ואף אחד לא יורד או ירד.. עד שאני לא רואה שיש כזה דבר במציאות (ולא רק בסרטים) אני לא מאמין.

sumerfield

New member
דווקא בטכניון

היה לי חבר אחד שכן ירד פעם..
קראו לו מוני ברקוביץ הקטן (מהמגניבים השלודים שקיבלו את השם של סבא שלהם, אבל קיצרו אותו בקוליות גם בת"ז ), ויום אחד הוא סיפר לנו שהוא הכיר את הלבורנטית מהמעבדה לפיזיקה (דבורה (דבי) משו..), ושהוא לא מבין למה כל פעם לפני הסקס היא מנסה לדחוף לו את הראש למטה.. והיו לה ידיים ברוך השם, לדבי שלו.. כנראה שיום אחד היא הצליחה, גילינו את זה לפי הריח של הטונה במיונז שנדבק לו לפנים פרמננטית... היום הבחור חובב גברים בלבד, מגדל זקן עבות, ומקפיד לשפוך חצי בקבוק אפטרשייב (ADAM) על הזקן בכל בוקר לפני שהוא יוצא מהבית. מיותר לציין שהוא מקבל התקף אפילפסיה בכל פעם שהוא רואה אקווריום, דג או מיים שאינם בתוך בקבוק.

ארתורו1

New member
סאמי סאמי

הריח של הטונה נשב תמיד במנזה ובקפה דה-ז'ור, אם או בלי קשר למוני

sumerfield

New member
זה נכון ../images/Emo13.gif

אבל ריכוז מולקולות הריח שהיה למוני על הפנים, לא היה יכול להגיע משום קופסת שימורים.. וזה כל ההבדל. <הידעת שכל ההבדל בין גז סארין לסוג מסויים של דאודורנט הוא הריכוז בלבד ?>

ארתורו1

New member
ברור שידעתי

זאת הסיבה שאני מקפיד לא להשתמש באף סוג של דאודורנט. או כל מבשם אחר. דרך אגבת אין לי מסרים.

סאמרררררררררררררר

תגיד לי מייד שהתלוצצת!!!!! לא פגשתי עוד בגבר שלא מת על נתינת אוראלי.

sumerfield

New member
היפנו..

את יודעת כבר שאני לא מתלוצץ בדברים חשובים. לויודע למה, אבל אוראלי לא עושה לי את זה (כמובן שלקבל זה משו אחר לגמרי... אבל זה לא נחשב. אני גם שונא לעשות מסאג'ים , אבל אוהב לקבל.. כזה אני.), זה נראה לי מוזר, נתקעות לי השערות בחלק האחורי של החיך (במשך שעות אני נלחם בכדי להוציא אותן) וגם הטעם לפעמים לא שגרתי.. אולי זה שונה מנערה לנערה? אולי יש כאלה שיש להן טעם טוב במיוחד שגורם לגברים לאהוב את זה, ורק אני נפלתי על הפחות טעימות? אנא עארף?

למעלה