מוצצת

לא אוהבת...

את המילה "מוצצת". (מילה מגעילה בעיני) אך כן אוהבת מין אוראלי, אך חייב להיות הדדי, כמו שאוהבת לקבל, אוהבת לתת....

r and a

New member
דוברייה אוטרא../images/Emo3.gif

הנושא מאד קרוב לליבי
היות ובמקור אני חובב כמעט פריק מכור למציצות
היו לי "כמה" מתנגדות לנושא
אבל עם הזמן בא התאבון הסקרנות וההבנה שזה נושא חשוב מאין כמוהו (לפחות לי)
תמצצו

עגלשון

New member
לא קראתי את הכל

אבל היה כבר מי שאמר שהוא חולה על למצוץ? כי אני חולה על למצוץ, אני יכול למצוץ שעות, פחחח, מה שעות??? ימים!!! אני יכול לרדת לאישה ימים שלמים, זה הדבר הכי מענג בעולם מבחינתי, היתה לי פעם אחת מישהי שהשכרתי ממנה את הכוס שלה על בסיס שבועי רק כדי שאוכל לרדת לה. בכלל לא מעניינת אותי האישה שמסביב לכוס, העיקר זה האיבר המדהים הזה, אני אוהב לאכול אותו, למצוץ אותו, לקק אותו, לדבר איתו (עוזר גם שהוא לא עונה בחזרה), לכתוב לו שירים, עשיתי אפילו קורס קשירת גבעולי דובדבן עם הלשון למתקדמים רק כדי לשפר את המיומנויות שלי, ובכלל, לא איכפת לי שלא תמצוץ לי, למי יש זמן לעניין הטפל הזה, העיקר שתיתן לי לטפל בה... פחחחח, כבר אמרתי?

כן, אמרת את הפחחח שלך. אבל..

אני מכירה מישו כזה על באמת, שעד שלא מזיזה אותו משם כי בקושי כבר יכולה.. הוא כל כך תאב, כל כך נהנה.. הוא המלך - אין ספק

גם לי היה אחד כזה

בשביל זה שמרתי עליו ארבע שנים.... עד ש...., הייתי צריכה להתחתן...... ולמלכים כאלה מגיע כמה
מקבל מקום של כבוד ברפרטואר שלי

איזה מזל לי שאת פה

שכחתי שהם צריכים לעשות דברים אחד אחד ולא ביחד
מה את אומרת? שורד?? שמה 50 ש"ח התערבות. בעצם למה? אני יודעת מה בטח יקרה... הוא קצת יסתבך ואז יבוא חלק מגברברי הפורום לעזרתו וינסו להראות שאנחנו המתוסבכות ומה שלא עושים בשבילנו לא מספיק לנו ואז השרשור הזה ידגל לממדים מפלצתיים....... והסיבוב יוכרע התיקו עם עדיפות קלה לנשים...... עזבי, לא מתערבת, אני כבר יודעת מה התוצאה.....

עגלשון

New member
איזו הנמכת ציפיות

אתן רק 3, עד 6 אני יכול להסתדר לבד בלי עזרה מאף אחד מגברברי הפורום.

מה נהנה?

מתמוגג........ ואחנו רק בוירטואילה..... מה את חושבת היה קורה אם זה היה במציאות? לא חבל עליו? עוד צעיר.........

עגלשון

New member
עד שלא תנסי אל תקביעי לי קביעות

אילו קולות עושה שטיח? זה החופפפפישששששש, חופפפפישששששש

למעלה