מדברי

anx1910

New member
מגזין מוסיקה חדש = גיליון 2

אנחנו גאים להציג לכם את הגיליון השני של מגזין הערוץ, מודים לכם על כל התגובות וההיענות הגבוה. השבוע בגיליון: ___ שם הכתבה: "סינגלים חדשים יולי 2004- סקירה חלקית מאוד" שם הכותב: ירדן הארזי תמצית: סקירה חלקית מאוד של הסינגלים החדשים אשר שוטפים את ארצינו. מיקה קרני, יוני רועה ולאה שבת, אבי גריניך, אסף אמדורסקי ועוד..." _____ שם הכתבה: "חינוך רע" – לכולם שם הכותב: אבי רון תמצית: "הרבה זמן לא יצאתי לסרט. לא היו סיבות. כנראה שאני לא ממש טיפוס של קולנוע, אלא יותר בטטת DVD מעופשת. הקולנוע תמיד היה טירחה בשבילי, אך הפעם מדובר בסיפור אחר..." ביקורת על סרטו החדש של פדרו אלמודבר "חינוך רע" מאת אבי רון. _____ שם הכתבה: השיר שלנו לנצח אמן שם הכותב: אמיר קע תמצית: "מודה ומתוודה. מכור. לא בגמילה, ולא רוצה. לא מקשיב לאף אחד. שמונה וחמישה שקט בבית. ניתוק טלפונים. הנייד בהשתקה זמנית והטלוויזיה..." _____ שם הכתבה: מרב מזיזה את התחת- החיים בצל האנונימיות 2 שם הכותב: מרב פ תמצית: והפעם האנונימית מרחיבה את אופקיה ומרשה לעצמה לגעת אף בתחומי המוסיקה, המחול והיצירה האודיו-ויזואלית, ואף מעזה לחטוא במעט ניתוח ספרותי(מה יש? איכות זו לא מילה גסה) הכתובת הקבועה למגזין: http://anx.co.il/maga כתובת הערוץ: http://anx.co.il קריאה נעימה, בן. נ.ב עוד 9 ימים למבצע הקיץ הגדול של anx.

מי יודע איפה אפשר להשיג עותק של

רודריגז Cold Fact ? חיפשתי ב Emule / Kazaa ללא הצלחה. ניסיתי גם כמה FTP וגם לא עלו חוץ מכמה שירים. בתודה מראש

מי יבוא לראש השנה? ../images/Emo24.gif

פורום טלוויזיה פתח בסקר ענק: איזה כוכב/ת הייתם רוצים להביא כדייט שלכם לארוחה המשפחתית בראש השנה? הראל מויאל? אגם רודברג? אפרת כהן? אביעד קיסוס??? בואו להכריע בסקר המיוחד והחגיגי!
תומר שטרית, עורך דין המתמחה בפונדקאות, יענה לשאלותיכם הערב ב-19:00 בפורום פונדקאות. הכינו שאלות מראש!
ו... שירי אלקבץ היתה כאן אתמול לפני הגמר הגדול של כוכב נולד וסיפרה את האמת על התחרות ועל המשתתפים בה. היא גם חזתה מראש את נצחונו המפתיע של הראל מויאל ושרה את הסינגל החדש שלה בהשמעת בכורה! בואו לראות.

jazzis

New member
../images/Emo32.gif חדשים על המדף!

2 items added today: RESIDENTS OF THE FUTURE ~ FUTURISTIC WORLDS UNDER CONSTRUCTION (EP) Debut recording from 2004 by a quartet of young Israeli musicians playing some of the hottest Fusion heard in a long time. Led by guitarist Yuval Ron, who does not conceal his admiration for and influence by Allan Holdsworth, they play a modern version of Fusion, which is full of fire and grace. Both Ron and the keyboards player produce some interesting textures by using synthesizers and the rhythm section is rock solid. A most impressive debut. MARILLION ~ LIVE FROM LORELEY (DVD) Recorded in 1987 shortly before Fish left the band to pursue a solo career, the band being in top form and at a peak of their popularity. The material includes a great selection of their all time favorites, going back to Jester`s Tear and spanning all the other albums released up to that time. Although released on VHS years ago, this film was out of circulation for a long time and is now most welcome back on the shelves. Dolby Digital Stereo, 87 minutes. ======================= August is a very slow month as far as new releases on the music market as concernned, so we use this opportunity to replentish our stocks. Very many items are back in stock, including (finally!) the repressed masterpiece - Kew Rone. ======================= Have Fun! Adam Baruch Jazzis Web Shop https://www.jazzis.com/shop/

לפני שאתה עובר לפאזה הג'אזית שלה,

חפש את LADIES OF THE CANYON, ואולי גם את הראשון, SONG FOR A SEAGULL

moshel

New member
קליפ השבוע הוא ....

שלום לכולם: לאחר קרב צמוד מאוד בין המטוס של גפרסון לבין הדלתות זכו הדלתות בהפרש של קול אחד בלבד וקיבלו את הכבוד לככב בקליפ השבועי שלי כנסו לאתר שלי כאן כדי לצפות בהם מבצעים את השיר THE END בהופעה בטורונטו ולהצביע עבור האומן הבא שוב פעם אני חוזר במידה ואתם לא מצליחים לראות את הקליפ און ליין סמנו את הלינק ליחצו על העכבר הימני ובחרו באפשרות שמור תוכלו להוריד את הקליפ ישר לצחשב שלכם ולצפות בו לאחר שהורדה תיסתיים שלכם Moshel

מסלול חייו של אלביס פרסלי

פורום אלביס פרסלי מציין את סימני הדרך החשובים והמוכרים יותר בחייו של אלביס פרסלי, החל מבית הולדתו אשר בטופלו מיסיסיפי ועד לאחוזתו המפוארת גרייסלנד, בה נפטר. אתם מוזמנים לקחת חלק בשרשור מסלול חייו של אלביס פרסלי

גיוס קל לאיש הכי גאון בשכונה!../images/Emo22.gif

ג'ואבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!! הידוע בכינוי יואב הסעות בע"מ
שמתגייס מחר.... שילך לך בקלות! שיעבור מהר (אם כי במקרה שלך מהר, זה הרבה יותר לאט מאחרים )

melancholy man

New member
לכל התלמידים

שתיהיה לכם שנת לימודים מעולה, בלי הרבה עבודות ושיעורים ועם המון כיף, או אם להיות קצת פחות מורה וקצת יותר קשור למציאות, שלא תסבלו יותר מידיי ותזכרו שתיכון זה כלום לעומת מה שבא אחרי זה (ולא אני לא מתכוון לצבא אני מתכוון למה שבא אחרי זה- אלה שמבינים אומרים לי שקוראים לזה חיים). ולכל ההורים, זהו, החופש מתחיל תבלו. הייתי מוסיף גם ברכה למורים, אבל בד"כ זה לא מגיע להם וחוץ מזה זה לא ממש יפה שבן אדם כותב הודעות לעצמו...

jazzis

New member
../images/Emo32.gif חדשים על המדף!

The summer is over and here we are again with new items streaming in. 2 items added today: MARILLION ~ THE EMI SINGLES COLLECTION (DVD) This is a great collection of all Marillion video material filmed between 1982 - 1995 while the band was under the EMI contract. A glimpse of the past and a historical retrospective, this DVD shows the development and the constant changes that the band went through, fascinating document. Also included is a `hidden track` recorded especially for this DVD. Dolby Digital Stereo, 89 minutes. MARILLION ~ FROM STOKE ROW TO IPANEMA (DVD) This double DVD set documents the most dramatic period of the band`s history (1989 - 1990) immediately after their legendary singer Fish left the band to be replaced by Steve Hogarth. You can find here an impromptu performance at a small club, a concert in Brazil in front of 85,000 fans and a concert back home after a successful world tour. If this is not enough, there are interviews with band members, a glimpse at their work in studio and other goodies. This is a true Marillion`s fan dream come true. 183 minutes. Have Fun! Jazzis Web Shop https://www.jazzis.com/shop/

היום בתפוז ../images/Emo43.gif

היום מתארחת בפורום תסמונת טוראט ד"ר אנקה הרשקוביץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היח' להפרעות תנועה בבי"ח וולפסון. אם יש לכם שאלה כלשהי בנושא תסמונת טוראט- אתם מוזמנים לשרשר אותה בפורום.
הערב ב-22:30, מיד אחרי הפרק היומי של "פרוייקט Y2" תשודר ב- blog TV התוכנית "הפרוייקט ע"פ צ'ינו", הפרק השלישי. הכנסו לעולמו של צ'ינו.

Jflyaway

New member
../images/Emo168.gifLEMMUS LEMMUS הערב ב 106FM

למוס למוס יתארחו היום, יום ד', אצל רביב גולן בתכנית "אודיסאה" בשעה 22:00 , יספרו על השפעות מוסיקליות, וישמיעו חלק מהן - מן התקליטיה הפרטית.

melancholy man

New member
ככה

לפי חוקי האתר (ומדינת ישראל) אין להסביר כיצד או מהיכן להוריד קבצים שיש עליהם זכויות יוצרים (כמו האלבום הזה של Sixto Rodriguez), לפי חוקי הפורום הזה באופן ספציפי, אנחנו לא מאפשרים שיחות על תוכנות לשיתוף קבצים ודרכים אחרות להשיג קבצים שזכויות היוצרים שלהן מוגנות. בהתאם לכך אין לי אלה להציע לך להשתמש בשרותי אחת החנויות המכוונות ברשת ולהזמין אותו.

jazzis

New member
עוד חדשים

2 items added today: CASPI, MATTI/GRONICH, SHLOMO ~ BEYOND THE SOUNDS 1984 2nd album from 1984 by this superb duo. Recorded live 12 years after the debut album, this is an attempt to perform the same (almost) material from a different perspective. Both musicians are older and much more experienced, so whatever this album lacks naivity and freshness is now replaced by prefessionalism and perfection. By the time this album was recorded, they both were of course well recognized on the local scene with many accomplishments behind them. KOOPER, AL ~ NEW YORK CITY (YOU`RE A WOMAN) (MILLENIUM EDITION) 4th album from 1971. What a delight it is to be able to hear this wonderful music after so many years. Kooper`s superb songwriting comes out at its best here and he selected some of the best players on the scene (both from UK and the US) to deliver a perfectly executed album. Kooper is sad and funny, whimsical and lyrical - in short a true delight. One of the best US pop / rock albums of the era. =================== More stuff back in stock! =================== Have Fun! Adam Baruch Jazzis Web Shop https://www.jazzis.com/shop/

לאאאאאאא ../images/Emo7.gif

לא חשבתי שהיום הזה אשכרה יבוא! יואב אתה יותר חשוב לנו מאשר לצבא...!! אז מה אם איזה מטוס יתרסק רק בגלל שקיבלו איזה פוץ במקומך (אתה גאון כאמור...) אוהבים אותך יואב!!!!
\ מנטלי.... (האמנם?
)

Abbe Faria

New member
אז אני אכתוב לעצמך

שיהיה בהצלחה גם למורים (והמון המון סליחה לאלו, ויש כמה אלפים כאלה, שאני תכננתי להם את המערכת לשנה הבאה). וגם לתלמידים, המון הצלחה, וכמו שיענקלה אמר, תזכרו שמה שבא אחרי זה תמיד יותר קשה... (אבל גם יותר מעניין)...

pasteran

New member
שווה לבדוק אותם

שמעתי כמה קטעים שלהם ב-88. סוג של פסיכדליה מודרנית

למעלה