מדברי

yaronbarb

New member
מי כבר זכה לראות את EGGROLL ?

Nature Rock Party ערב מטורף שכולו אגדת רוק - בבריכת שחיה ותחת כיפת השמיים EGGROLL- מופע קאוורים אחרון! קינג קרימזון, פינק פלויד, ג'נסיס, קאמל ועוד.... במופע ענק וחד פעמי ! בשלוש שעות קסומות מבצעים את מיטב הקלאסיקות - עם קטעים חדשים. שי נובלמןו LOVE AT FIRST SIGHT - במופעים פותחים ערן ורזניק (הבוסתן) - ב D.J SET בשילוב הקרנות על מסכי ענק -מג'ימי הנדריקס עד לג'נטל ג'יינט. במקום - אוהל צ'ילל אאוט, דוכני מזון ושתיה ויריד אומנים קטן 16.9.04 - יום חמישי - ראש השנה -18:00 -2:00 - כרטיסים במחיר מיוחד למזמינים מראש - רוקוקו - 3900* מכל טלפון 10 דק' מת"א/פ"ת/רמ"ג וכ.. , 4 דק' מראשל"צ,15 דק' מיבנה/ רחובות 35 דק' מירושלים, 25 דק' מאזור השרון, - בקיצור הכי במרכז שיש!

yaronbarb

New member
בראש השנה זה קורה!

כל מי שראה כבר את אגרול - בטוח מגיע ומה איתך?! למה את/ה מחכה ?! הפקה כזו היא תקדים ענק לשיפור איכות חייהם של חובבי המוסיקה ככלל והגולשים בפורום זה בפרט! פרטים נוספים בהמשך.....

The Raver1

New member
וואו.... ........... ../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif

הגיע סוף החופש וצריכים לנצל אותו, אז אתמול ביליתי קצת יותר מדי, ואבא שלי העיר אותי היום ממש מוקדם. ב6 וחצי בבוקר
. אני קם מהמיטה, עדיין ישן, והולך לטלוויזיה. זה כנראה הסיכוי היחיד שלי להירדם שוב. נרדם לי לאט לאט... מעביר לאולימפיאדה משודרים אופני הרים או משהו בסגנון הזה... ואז במקרה אני מעביר לערוץ vh1 וממה שאני רואה אני מתחיל לצרוח בכל הבית אפילו שאין אף אחד שיקשיב לי. שמעתי צלילים מאוד מוכרים. מאוד. ואז באה הכותרת, the moody blues - nights in white satin. אחרי שהתגברתי על ההלם הראשוני עזבתי כל מה שהיה לי לעשות (בעיקר לישון) והסתכלתי על הקליפ כמו זומבי. רואים שהקליפ מאוד מאוד ישן. הכל בשחור לבן כמובן ורואים ושומעים שרץ פלייבק ברקע. אבל לא ממש אכפת לי. אני מסתכל על הקליפ כאילו הוא יצירת מופת. עדיין, לא כל יום משדרים בערוץ טלוויזיה כלשהו שירים שאני אוהב... אני מנסה לזכור כמה שיותר מהקליפ כי אני יודע שעוד מעט חותכים אותו. אף אחד הרי לא ישדר את כל השיר
ואז, קצת לפני קטע הסיום חותכים את השיר באכזריות ועוברים לשיר של שקירה
זה יצא קצת יותר ארוך ממה שחשבתי... אבל לא נורא זה אירוע מיוחד :)

ThePiper

New member
חחח קליפ הזוי...

דווקא אותו משדרים דיי הרבה. יש גם גרסה בהופעה משנות השמונים של המודי אני חושבת.

The Raver1

New member
הכי מצחיק שהוא מפסיק לנגן את הסולו

חליל אבל הסולו עדיין נמשך... קצת פתטי...

giloni

New member
רק בשביל לראות את מיקל פינדר

משתמש במלוטרון MK2, מוצג מוזיאוני נדיר ביותר. פינדר הוא גדול המלוטרוניסטים, ללא כל ספק, והקליפ הזה ממחיש זאת היטב. ד"א פינדר ממשיך לנגן במלוטרון עד היום והוא מייצר סמפלרים של מלוטרון עבור קלידנים שונים שמעוניינים לשלב את הצליל הישן והטוב במקלדות הדיגיטאליות שלהם. ואם במלוטרון עסקינן, נסו למצוא ברשת את צילום ההופעה של ג'נסיס מהטלביזיה הבלגית - 1972. למרות הסאונד הנוראי - שווה ולו רק בגלל המלוטרון של טוני בנקס. יקי

Boo9ie

New member
בוגית בהופעת אורח בפורום. ../images/Emo34.gif

אני כאן, אומנם רק ברוחי, אך אני עדיין איתכם, קוראת כל מה שאתם כותבים. בוגי ז"ל. לא נורא, שמעתי יש כאן כוסית חדשה, משו-משו. אל תאמרו Boo9ie אמרו Alife .

Miss CB

New member
ממ תתחדשי, כנראה

לא שזה ימנע מכולנו (אני רק מנחשת) להמשיך לקרוא לך בוגי, בוגיה, בוגית, ושאר מטעמים..

ThePiper

New member
חחח אני יודעת שזה לא זיוף!

פשוט הבעתי את רמת הדמיון המטורפת!

יוסי אלפנט

אני מחפשת דיסק שיצא בשנה שהוא נפטר בשם "אלפנט" (לא האוסף שיצא לציון 5 שנים למותו בשם "אוספ אלפנט") אם מישהו מחזיק בדיסק ומעוניין למכור ו\או יודע על מקום הימצאו של הדיסק, שיצור קשר :)

למעלה