מדברי

Paranoid Y

New member
יובי!!

המון המון הצלחה!! תחזיק מעמד, עוד 6 שנים למנאייק תתעודד שבוגי תהיה שכנה שלך... ושתיהנה, ותשמח, ותצהל ויהיה הכי טוב!!! הבירות עליי

pasteran

New member
בהגיעך לבגרות

סופסוף הגעת למה שכל נער נכסף לו. שירות בצבא הגנה לישראל. אני מקווה שתתרום למולדת כמו שאתה מסוגל ותהרוג הרבה עוכרים ועכומים ועקומים. ותגן על גבולות הארץ תפאדל. אני מקנא בך. תנו לי נשק

Alife

New member
אל תתנו להם רובים.

מה שכן, מדוע הדיסקים של קרימזון הינם ורודים? בנוסף, קראתי בהזדמנות שזאפה לא אהב את לו ריד, פירוט, משהו? גם לי יש היום שאלה. מציצה בדואר-ישיר.

pasteran

New member
../images/Emo57.gifובכן

עקב מחסור בתולעים קטנות בצבע ארגמן שאותם אפשר למרוח על הדיסקים הוא התפשר על ורוד. השאלה היא מדוע הדיסקים של דיפ פרפל לא סגולים? זכור לי שזאפה לא אהב את ולווט אנדרגראונד. באותו מובן שהוא לא אהב את הביטלס (הוא עשה את זה קודם ולא מוערך על כך) חוץ מזה לו ריד נראה לי טיפוס די דוחה. גם זאפה די דוחה בעצם. לא צריך סיבה מיוחדת כדי לא לאהוב אנשים (ואת יותר מכולם אמורה להבין את זה
. זה גם מוזר כי ריד נאם הוא זה זה שנאם לכבודו כשהוכנס להיכל התהילה.

Wonder goat

New member
לא רק שלו ריד לא דוחה!

הוא אף מגיב ביותר. יש לו קוליות בלוז כזאת

meindelbium

New member
הקליפ של שבוע שעבר..

ירד לטימיון נכון:\? בטח מגבלות של שטח על השרת וכאלה אבל יש סיכוי שכל שבוע פשוט תוסיף עוד קליפ? אני מצטער אם נשמע שאני מתלונן כי זה בהחלט נפלא לראות את הקליפים האלה ואני מעריך את זה מאוד.

moshel

New member
תשובה ךשאלה

השרת שלי מכיל 300 מגה שזה יחסית שרת די גדול לאכסן בתוכו חומר אבל אם אני מאחסן בו גם קליפים זה יתפוש לי את כל הספייס של השרת לדוגמא בקליפ של הדלתות THE END הוא לא פחות מ125 מגה שזה לבד יחד עם שני הקליפים של אוריה היפ שנמצאים תמיד על נשרת שלי גוזלים מקום של שני שליש משטח האיכסון שלי יש עוד נושא אחד שאני לא בטוח אם רובכם יודעים אותו והוא ניקרא נפח תעבורה זאת אומרת כמה מגה תעבורתי השרת שלי יכול לספק בחודש והתעבורה שלי היא די גדולה 10 ג'יגה בחודש שזה אומר שאם הקליפ של הדורס הוא 125 מגה אם יצפו בו 80 איש ויותר הרי אומר שכיסיתי את מכסת העברת הנתונים שלי לאותו החודש הדרך כלל כדי למנוע מצב שכזב גול הקליפים שאני אשים יהיו משהו כמו 40 מגה כך שאוכל להרשות לעצמי מצב אחליף כל שהוע קליפ מיכוון שהיתי כבר בסוף החודש ונשאר לי קצת יותר נפח תעבורתי שמתי השבוע קליפ ענק באורך של 9 דקות אבל אני חיב להוריד את הקליפ של השבוע שעבר וכך יקרה גם בשבועות הקרובים הקליפים הישנים יהיו חיבים להמחק מהסרבר שלי כדי שאוכל לאכסן קליפים חדשים במקומם מבחינת עלות כספית ברגע שהחלטתי שאני אשים כל שבוע קליפ והגדלתי את שטח האכסון שלי מ100 מגה ל300 אני משלם תוספת של 50 שקלים יותר בחודש עבור האיכסון כך שהיום השרת שלי עולה לי 86 שקלים בחודש ואני משלם את הסכום הזה באהבה כדי לתת לכם היזדמנות לצפות בקליפ הללו שלכם moshel

meindelbium

New member
../images/Emo24.gif

תודה בכל מקרה על הקליפים הקליפ הספציפי באמת קצת ארוך :\

Miss CB

New member
מנצלש"ת

לספר לכם על דיסק מקסים שמצאתי בבית (אמרתי לכם שיש פה אוצרות מוחבאים
), כי שרשור אלבום לשבוע כבר לא יקפוץ
זה אוסף מ94' נדמה לי, של שירי עלי מוהר ("וכך התחיל העצב המתוק"). "שוב היא כאן" המדהים של יוני רכטר, "שטח ההפקר" בביצוע של גידי גוב, העיקר זה הרומנטיקה (שוב גוב), רוקד לכל הבנות (שמיר), הכל קלוי (הרשימה ארוכה ואני עצלנית), "נגיעה אחת רכה" (גלרון) ועוד כמה וכמה טובים מאוד, סתם התחשק לי לחלוק, לא יודעת אם מוהר נחשב ל"אגדת רוק" או לא, בכל אופן במומה אין עליו יותר מידע מידע, תהיתי אם מישהו פה יוכל לספר לי קצת עליו. נ"פ - נו, באמת, תנחשו. (גיליתי מחדש - שוב היא כאן זה שיר מדהים.)

Miss CB

New member
../images/Emo13.gif

האמת שמצאתי את זה של מוהר ולא זה של רכטר אבל בקטנה, בקטנה
(העיקר הוא שמצאתי פיסת מדיה שמכילה את "שוב היא כאן"
)

../images/Emo32.gif עלי מוהר

אני לא מכיר כל כך את הקריירה המוזיקלית של מוהר, אני רק יודע שהוא עבד הרבה עם יוני רכטר. אבל אני יכול להמליץ על הטור השבועי שלו בעיתון "העיר". הבחור כותב בצורה ממש נחמדה על משהו שהתרחש באותו שבוע, או סתם על החיים עם דגש על מוזיקה, כדורגל, השפה העברית, ובעיקר צרפת (אחד הפרנקופילים הגדולים שיש). בנוסף יש לו טור קצר יותר במוסף הספורט של העיתון שם הוא כותב בעיקר על הפועל תל אביב בכדורגל.

jazzis

New member
תודה!!!!!!!!!!

בפעם ראשונה אני רואה תשובה עניינית, קצרה ופוגעת בול בלב העניין. למה לגנוב? אדם

למעלה