לתחילת שבוע

Reut Arbiv

New member
../images/Emo32.gifלתחילת שבוע../images/Emo26.gif

כל מה שלא קשור לבנים לכאן

=טטטייייולללללל =

היום אני נוסעת לטיולל :) חח נופרי? בסוף החלטתי לינוסוע למצדה הזאת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בקיצרו אני לא ייהיה כאן עד מחר ! אני יתגעגעעעעעעעע! דילבבב?!!
אהבת חיי? אני אוהבת אותךך חח בנות אני יתגעגע טבו אפשר לחשוב אני עוזבת שנההה נופרי צ'וצ חן וכולןןןןןןןןן אני לאב אותכן

../images/Emo141.gifגמאניי יפשלייייייייי../images/Emo99.gif

תהני לך צ'וצ' יפהה יתקשרת עליך ולא ענית לי היום חח לא נורא חד פעמי נסלח לך חחח אוהתבותך צ'וצ' יפשליייייייי
=]

../images/Emo108.gifבנותת התגעגעתייי..

לא היתי פה מאתמול ניראלי לא זוכרתת והכל בגלל המבחן המסריח שיש לי מחרררר יש לי מחר מבחן בהיסטוריה בוחן בערבית ובוחן באנגלית והכל ביום אחדד איזה מצעבןן זהה אני לומדת למשו אחד ואני שוכחת את הנשוא של המקצוע האחררר
אין לי כוחחחח לעשות את כל זה מחררר... אבל התכוננתי קצת חוץ מאנגלית מחר אני יתכוננן אחרי שאני יסים את ערבית והיסטוריה עזבוו בטח שיגעתי אתכןןן חחח.. רק רציתי להגיד לכן שהתגעגעתייי ומחר בע"ה אחרי שאני יעבור את כל המבחנים והבחנים אני יהיה יותר בפורום:) עכשיו אני ילך לישון כי אני עייפה מכל הלימודים האלההה אז לילה טובב!!! אוהבת אותכןן!
מריה סנדלר.

../images/Emo108.gifשירלי ומיכל?תודהה..

למרות שכבר עברתי את ה2 בחנים והמבחן.. היה מאד קל במבחן בהיטוריה:] אבל בבוחן באנגלית לא היה ממש קל וגם לא עניתי על חלק מהשאלות כי לא התכוננתי בגלל היסטוריה.. ובערבית?ספיר גילתה ליי חח בזכותה אני יקבל ציון טוב.. אז ספירר?תודהה!!!!

../images/Emo175.gifחוחו גם לי היה בוחן באנגלית היום ,,,:[

ואני מקבלת אפס עגול , D= חיחי סתם , אבל מש'ו בסגנון . P;

../images/Emo175.gifברק יצחקקקקקקקקקי . ../images/Emo23.gif

חיחיחיחיחיחיח , מי ראה ת'משחק ? , עמייייייית ? , D: ראית ראית ראית ?!?!?! , חיחיי ברקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ,
ראית איך הוא שלט במחשק ? , חוחוחו ראיתי את המשחק רק בגללך , בגלל ברק ובגלל אחי . xD התחלתי לדבר עם הטלוויזיה !!! D; ואח שלי עושה לי סתמי כברר !
ואת קולטת כשהתחילה המחצית השנייה , בעצם בדקה ה - 60 , אני עושה לאחותי - " בחצי שעה אפשר להכניס 2 גולים ! " פתאום אחרי 10 דק' גווווווווווווווווווווווווווווול !!! :):) ואחרי עוד 20 דק' - עוד גווווווווווווווווווווול !!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :][: יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאי . 3> חיחי איזה חמודיק ברקקקקקקקקקייייק .
סיפרתי לך שאחותי ראתה אותו ? , חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח . XD

למעלה