לתחילת שבוע

../images/Emo109.gif ברק יצחקי הכניס 2 גולים ?.

הייתה להם ארנבת במשחק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

lililulu

New member
חחחחחחח כן האוהדים הכניסו 5 דקות לפני שהתחיל

ארנבת למגרש ואמרו לי שהיה איזה אחד שרדף אחריה והיא ברחה לוD: ולא ברק לא הכניס אפילו אחד אבל אמרו לי שהוא שיחק יפה
זה בגלל שהוא בעצמו יפה

../images/Emo175.gifככן איזה יפה הוא ! 3> [:

חיחיחי וראיתי את הארנבת . D= וואי עמית ?! , D; היום חירפנתי לחברות שלי ת'שכל עם בית"ר ועם ברקקק .
D:

lililulu

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

ראיתי רק איזה 10 דקות לפני סוף מחצית ראשונה ואת ה-5 דקות האחרונות
אבל ראיתי את הגול של בואטונג :) וגם אחרי זה בתקציר ראיתי את הראשון...ולא אכפת לי כלום כי בבוקר בביצפר מישהו הביא עיתון ספורט וראיתי תמונה של ברקי בלי חולצההההה
אני מקווה שמי שהיה ליידו באותם דקות דאג להגיד לו שהוא השחקן הכי סקסי בכדורגל הישראלי
אבל אסור לך לאהוב אותו כי הוא שלי
אם אני לא הייתי חופרת עליו כל דקה בכלל לא היית מכירה אותו
חע:] גמני ב-10 דקות שראיתי לא הפסקתי לשבר לטלוויזיהD; מוח, מי אוהב אותך?

../images/Emo175.gif את אוהבת אותי ? . ../images/Emo9.gif

חוחוחו לא נכון !!! אני הכרתי אותו לפני ,, כאילו הכרתי ת'שם שלו אבל לא ידעתי איך הוא נראה , תמיד ב - סקופ היה רשום ברק יצחקי ברק יצחקי ... וגם אחותי פגשה אותו וסיפרה לי , xD אז אני ידעתי לפני כן מי זה . [: אני ראיתי את כל המחצית השנייה , וחלק מהמחצית הראשונה ,
נה נה נה . :][: יאאאאאאי איזו אהבלה אני ! היום הביאו עיתון לביצפר וראיתי כתבה על בית"ר , לקחתי ת'עיתון ואז המורה לאנגלית הטיפשה התחילה לצעוק עליי ... ,
אז עשיתי ת'עצמי כאילו שמתי אותו בשולחן מאחורה , ואז לקחתי אותו והיא שוב צעקה עלי [
] אז שמתי את זה שוב מאחורה ובסוף לא קראתי כי שכחתי .
חחחחחחחחחח . xD בררררררררררררררררק .

למעלה