אז ששששש
מ מיכלוש יוסף New member 9/5/07 #127 ../images/Emo175.gifאבל זה מהישראלים . :[ הם אומרים ככה , לא אני .
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 9/5/07 #131 ../images/Emo141.gifסעממקקק הישראלים מכפת לי מהםם??? חחח שיגידו מה שבא להםם חומוס יותר טעים נקודהההה חחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo141.gifסעממקקק הישראלים מכפת לי מהםם??? חחח שיגידו מה שבא להםם חומוס יותר טעים נקודהההה חחחחחחחחחחחחחח
M MaStuLa76 New member 9/5/07 #24 ../images/Emo203.gifאיזה פנים חלקות יש לנופר (= כפרה על היפה הזאת , -555-
נ נופר בוסקילה New member 9/5/07 #37 ../images/Emo20.gif../images/Emo10.gifלמה עשית לי צילום מסך ולא אמרת ? בעע ואניי לא יפה ושירהה אני אוהבת אותך
../images/Emo20.gif../images/Emo10.gifלמה עשית לי צילום מסך ולא אמרת ? בעע ואניי לא יפה ושירהה אני אוהבת אותך
L LiNoY EzRa New member 9/5/07 #39 ../images/Emo192.gif אנייי אם שירהה הפלולה הזאת ביגללל אתה ה-כ-י יפהה בעולםם!!
ר רווותמיי New member 9/5/07 #45 פלולה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
L LiNoY EzRa New member 9/5/07 #50 ../images/Emo192.gif חוחוחוחוחוח היא נודדD: יאא תמידד אני שולחת לה הודעותתת והיא לא שם , וכשהיא במחשב היא לא עונהה הנודהה הזאת D:
../images/Emo192.gif חוחוחוחוחוח היא נודדD: יאא תמידד אני שולחת לה הודעותתת והיא לא שם , וכשהיא במחשב היא לא עונהה הנודהה הזאת D:
L LiNoY EzRa New member 9/5/07 #58 ../images/Emo192.gif מההה אאתתת אומרתת D: זבל , אתמול לא שלחתיי ואמרת לי שאת לא היית שם ואת צריכהה ללכתת ,, מה את משקרתת הא? D:
../images/Emo192.gif מההה אאתתת אומרתת D: זבל , אתמול לא שלחתיי ואמרת לי שאת לא היית שם ואת צריכהה ללכתת ,, מה את משקרתת הא? D:
ר רווותמיי New member 9/5/07 #60 לינוייייD:בטח את מתבלבלת עם שירה זאדהD: חהחה כי לפני כמה ימים..אז היא התחברה ואת אמרת לי ,"הנה אהובתך התחברה.." לא שאני לא אוהבת אותה>< חע,שיהיה.P;
לינוייייD:בטח את מתבלבלת עם שירה זאדהD: חהחה כי לפני כמה ימים..אז היא התחברה ואת אמרת לי ,"הנה אהובתך התחברה.." לא שאני לא אוהבת אותה>< חע,שיהיה.P;
M MaStuLa76 New member 9/5/07 #61 ../images/Emo203.gifיא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo203.gifיא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח