לשדות החומוס

itaikuskus

New member
../images/Emo32.gif לחיפאים שבינכם

או לאלה שיש להם איזושהי ניידות או רצון לבוא לחיפה, יש לנו (brutal assault) היום הופעה בסיטי הול, בשעה 21:00 למי שלא יודע, ברוטל אסולט מנגנים אולד סקול הארדקור פאנק עם השפעות מלהקות כמו black flag,circle jerks,poison idea וכו', שירים מהירים, כעוסים, בוטים. איתנו יחגגו גם הלהקות- kill the drive (פופ פאנק סטייל lagwagon,nofx,descendents) chains of past desicions (אימוקור סטייל funeral for a friend או משהו, אין לי הרבה מקור להשוואה כי אני לא שומע את זה) ו-USELESS ID, שחזרו לא מזמן מטור קצר באנגליה, הם מנגנים אחלה פאנק רוק, ואתם צריכים לבוא ולרקוד. בכל מקרה, המקום הוא מועדון הסיטי הול, רחוב שבתאי לוי 7, חיפה וזהו, זה היום.

../images/Emo210.gifסופ"ש בתפוז../images/Emo43.gifאנשים../images/Emo210.gif

פורום קיאנו ריבס מחלק לכם פרסים! חולים על קיאנו? אוהבים לעצב? חשים יצירתיים? בואו לעצב לוגו לפורום ותוכלו לזכות בפרס מדליק! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1285&msgid=76274675
ביום ראשון, המתמודדים בגמר "העובד המצטיין" יתארחו Live ב-BlogTV הם מתחו את האנשים הכי קרובים אליהם ועכשיו הם צריכים שאתם תצביעו עבורם כדי שהם יוכלו לזכות בפרס הגדול של העונה... בואו לצפות שוב במתיחות ולהתכונן להצבעה: http://www.tapuz.co.il/fisfusim ולשרשר להם שאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1449&msgid=76267744 סופ"ש נעים

גיל מ

New member
היום בארבי

מישהו היום מתכוון ללכת להופעה של שליחי הבלוז בבארבי?

בלאק1

New member
../images/Emo168.gif

בזמן שכולם מדברים על רוג'ר ווטרס והנטיות שלו כלפי היהודים אני הולך היום לבארבי ת"א לראות את שליחי הבלוז מבצעים את DARK SIDE OF THE MOON באורך מלא+ THE WALL.

flowerboy69

New member
דעתי על שינוי המיקום של ווטרס

אני אוהב את ווטרס מאז שאני אוהב את הפלויד ומכולם תמיד אהבתי אותו הכי הרבה ובעיני הוא היוצר הכי גדול שאי פעם היה אבל הפעם הוא עשה דבר מכוער שהראה בעיקר על חוצפה האדם חי באנגליה שומע ומכיר אותנו רק מהחדשות שגם ככה תמיד מעוותת ועכשיו-אחרי שכבר הודיע על מיקום ושככ הרבה קנו כרטיסים פתאום הוא נזכר להיות צדקן ומשיח ולדאוג לערבים המסכנים שכל מה שקורה להם הוא באשמתם בלבד ולהעביר את ההופעה וזאת אחרי שהרבה מהקהל תכנן את הכל לפי המיקום הישן.לא זכור לי אירוע כזה של שינוי מיקום בעבר ויחד עם הסיבה לשינוי פשוט יצר אצלי כעס וחוסר רצון להיות שם.לא מספיק שעלי למצוא דרך להגיע למקום דיי נידח עם כל הכבוד שאין לי מושג איך להגיע או לחזור ממנו עלי להגיע לשם כדי לתמוך בשלום לפי ראות עיניו של ווטרס שאינני מאמין בו וכל זאת רק כי אני אוהב מוזיקה ושירים שלהם אין קשר לכל מה שקורה מסביב בכלל. אם ווטרס רוצה מופע מחווה לשלום-אין בעיה-שיעשה מופע חינם שכמה שיותר אנשים יבואו כדי לשמוע את המסר החשוב.לא שלום לא צדקה ולא כלום.אם הוא ככ מרחם על האנשים שהורסים לנו את החיים כבר ככ הרבה שנים אז שיופיע אצלם-אצל הפלסטינאים ויעודד את דרך ה"שלום" שלהם. עצוב שאומן מארץ אחרת מנסה לקשר בין האומנות לעינינים פנימיים של מדינה כשמי שיוצא נפסד בסוף זה אנחנו-הקהל הפשוט שרק רצה לשמוע קצת מוזיקה ולראות את הפלא הזה על הבמה. סוף דיי עצוב לכל הסיפור הזה שהיה ככ חלומי עד כה. flowerboy ליאור

אז אל תגיע

נסתדר יפה מאוד בלעדיך. זאת האמת. אתה חושב שמישהו יזיל דמעה על הישארותך בבית? אף אחד. נ.ב. כשפינק פלויד התאחדה בשביל לייב-8, לא שמעתי הרבה אנשים כאן בארץ אומרים משהו נגד ווטרס על שהוא מתערב בנושא פוליטי למען אפריקה ומדינות העולם השלישי. פתאום אנשים התעוררו...אז בוקר טוב!

אתה לא ממש חייב לענות לכל הודעה

בפורום, אתה יודע. ואני מזכירה לך את מה שכתבתי לך לפני זמן מה, לגבי פגיעה בהתנהלות ההרמונית של הפורום, לתשומת לבך.

אף אחד, ממש אף אחד

וכל הסיפורים האלה של "אני מבטל את הכרטיס שלי" הם ביטוי להיסטריה, בורות וגזענות. כל המתלהמים והמבטלים עושים זאת מהסיבות הכי שליליות שאפשר: פניקה, צנזורה, אנטי-הומניזם, הכחשה עצמית וייאוש מן המציאות.

avki

New member
../images/Emo45.gif לזה, לצערי, אפילו אני חייב

להסכים.

פסקו נא ומיד

במקום לבחור על מה לבכות- יאללה סולחה וכולנו נלך לנגב חומוס בשדה מי שרוצה גם ללכת להופעה באותה הזדמנות מצויין מי שלא, גם מצויין ולא משנה מה הסיבה לכך הרעיון הוא שזה עניין עקרוני. יכול להיות שלווטרס זה לא באמת משנה עם עוד שניים שלושה אנשים יבואו או לא. אבל אם אתה מתנגד להופעה, לא שווה להיות בין השניים שלושה האלה? תמיד בישראל זה ככה שכולם חושבים שאם רק הם לא יבואו זה לא ישנה לאף אחד והם בעצם לא משפיעים (בגלל זה כל פעם שיש חרם צרכנים הוא בקושי עובד) אני עומד לבוא להופעה בכל זאת

למרות שאני מסכים על חלק מהדברים שלך

בהופעה אנחנו לא עומדים לדסקס על עניינים פוליטים אלא לשמוע מוזיקה. ווטרס הוא לא אדם עם אישיות מי יודע מה וזה לא סוד. הדעות שלו היו ידועות לכולם כבר לפני מכירת הכרטיסים. אותי באמת מרגיז זה שמודיעים על זה רק עכשיו (אפילו שמחזירים את מחיר הכרטיס) כי אנשים מתבאסים מזה שהם קנו כרטיס ועכשיו הם לא רוצים לבוא. חוץ מזה אני לא מתנגד להעברת ההופעה

הופעות שליחי הבלוז בחג הפסח

שלישי 18.4 שעה 22.00 - מחווה לקווין ופינק פלויד באינדיקה בבינימינה. כרטיס: 50 ש"ח, להזמנות: 0548090234. חמישי 20.4 שעה 22.00 - מחווה לקווין ופינק פלויד בפאב בורוגוטה בקיבוץ רגבה (ליד הכניסה לנהריה). כרטיס: 50 ש"ח, להזמנות: 0506678333. שישי 21.4 שעה 22.00 - השליחים חוזרים לבארבי ת"א לסיבוב הופעות מחווה חדש ללהקת "פינק פלויד" האגדית לרגל בואו של בסיסט/סולן הלהקה רוג'ר ווטרס לארץ! במופע יבוצעו האלבומים הגדולים Dark Side Of The Moon ו-The Wall וקטעים מהאלבומים Wish You Were Here ,Animals ו-The Division Bell. אורח מיוחד: פיטר רוט ("מוניקה סקס"). כרטיס: 70 ש"ח, להזמנות: 035188123. בסוף החודש - שישי 28.4 שעה 22.00 - מחווה לקווין ולד זפלין בחמדת ימים בצפון (מעל מושב אמירים). כרטיס: 70 ש"ח, להזמנות: 0547277141.

kalimera1

New member
מה ההפתעה?

זה בדיוק כמו להגיד" אני שונאת את הצבעי הזה...הוא מורח צבע על כל הקיר תוך כדי העבודה" נו ברור!הוא צבעי! להיות צבעי פירושו למרוח צבע על הקיר... אז איך אפשר לומר "אני מוחה נגד רוג'ר ווטרס שמעז לערב פוליטיקה במוזיקה שלו"?הוא אמן!להיות אמן פירושו להביע את דיעותיך בצורה אסטטית מסויימת. באלבומים של ווטרס ישנו משקל לליריקה (=דעותין האישיות פוליטיות וכאלה שלא) בדיוק כמו למוזיקה (ואולי לפעמים יותר?) ולגבי אלו הטוענים שווטרס דוחף את אפו בעניינים לא לו וכו'----ממזמן הסכסוך הזה הוא לא רק בעיה של ישראל ובטח לא מעניין רק אותה... בדיוק כמו שהוא יכול לבחור לשים חזיר ורוד על הבמה (בלי לשאול אותי אם אני אוהבת חזירים ועוד בצבע ורוד) כי לדעתו זה מרשים/מביע/וכד' כך זכותו המלאה לבחור את מיקום ההופעה כל עוד הוא לא גוזל שומדבר מאף אחד ולא מפריע לשכנים...

למעלה