לשבת

sapirosh92

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

מה אני צריך לעשות עם חיי? מופע הארנבות של ד"ר קספר - סקס XDD

3has3

New member
אוקיי D:

איך העולם רואה אותי? deny it האם יהיו לי חיים מאושרים? everything turned red מה אנשים באמת חושבים עליי? עוזב האם אנשים חושקים בי בסתר? רוצה בנים
איך זה הגיע לי למחשב? :| איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מישהו לרוץ איתו מה אני צריך לעשות עם חיי? the saints are coming עצה טובה בשבילי: כל הזבל עלייך מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? ultimate מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? homecoming איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? when i come around ובהלוויה שלי? this ain;t a scene איזה סוג גבר אני אוהב? take me away איך יהיה לי מחר? ספרי למה אני כאן? basket case בתור מה אנשים יזכרו אותי? צועקים על אהבה איזה שיר יתקע לי בראש מחר? golden האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? dance dance איך תהיה השנה הזו? לחבק אותך

הילוש25

New member
שלייי

איך העולם רואה אותי?oasis-wonderwall האם יהיו לי חיים מאושרים?akon-dont matter מה אנשים באמת חושבים עליי?oasis-dont look back an anger האם אנשים חושקים בי בסתר?מופע הארנבות של ד"ר קספר-תראו אותי איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?thefray-how to save a life מה אני צריך לעשות עם חיי?gorillez-feel good inc עצה טובה בשבילי:3 doors down-here withe out you מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?RHCP-by the way מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?oasis-supersonic איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?ביט 69-כמו שלך ובהלוויה שלי?Evanescence- Lithium איזה סוג גבר אני אוהב?It ends tonight-All american rejects איך יהיה לי מחר?גיים בוייזזז-אשמורר את ליבייי!!!3> חחח איכס ניראה לכם? Fergie feat. Luda- Glamorous למה אני כאן?מרלין מונרו-שייגעצ בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Knock on Heaven's Door האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?marron 5-makes me wonder איך תהיה השנה הזו?עוגות גבינה-ביט 69

ericman

New member
=]

איך העולם רואה אותי? פותח את העיניים ומסתכל אני חושב האם יהיו לי חיים מאושרים? מקווה מה אנשים באמת חושבים עליי? תשאלי אותם האם אנשים חושקים בי בסתר? אם זה בסתר איך איך אני אדע ? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? לקנות מחשב נייד מה אני צריך לעשות עם חיי? לחיות עצה טובה בשבילי: אל תפסיק לנשום (?) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? 'חי חי חי כן אני עוד חי' מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? חומרים רטובים XD ובהלוויה שלי? תפסיקו לעשן XDDDD ( זה היה סתם לצחוק , אני לא מעשן ) איזה סוג גבר אני אוהב? אני בן ... אני לא הומו איך יהיה לי מחר? בסדר למה אני כאן? לא יודע בתור מה אנשים יזכרו אותי? בן אדם איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אני טלפאט ? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? לא ? איך תהיה השנה הזו? מקווה שטוב

ericman

New member
אופס , סתם מילאתי את השאלון XD

לא הסתכלתי על ההוראות

buprit

New member
יאואוו אני לא מוצאת את זה במדיה פלייר המזורגג

שלי! דניאלי, נואשת לעזרה. עזרה!

PaperShoes

New member
במןםצבלשד

איך העולם רואה אותי? The Bitch Song האם יהיו לי חיים מאושרים? Beer goggles מה אנשים באמת חושבים עליי? Black Box האם אנשים חושקים בי בסתר? I Feel So איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Resolve מה אני צריך לעשות עם חיי? Must Have Done Something Right עצה טובה בשבילי: Rape Me :O מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Let's Get Fucked Up and Die מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Know It All איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Stay Together For The Kids ובהלוויה שלי? Can't Repeat איזה סוג גבר אני אוהב? Golden איך יהיה לי מחר? Stickin In My Eye למה אני כאן? What We're All About בתור מה אנשים יזכרו אותי? The Seeker איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Be My Escape האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אינטרקום איך תהיה השנה הזו? Drugs Are Good קול

גם אני עניתי

איך העולם רואה אותי? Sarah McLachlan - I Will Remember You האם יהיו לי חיים מאושרים? השוונג של הפיתה - אוכלת מהצד (wtf?!) מה אנשים באמת חושבים עליי? The Emotions - Best of my Love האם אנשים חושקים בי בסתר? מטרופולין - מלאכים (הסתה) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מאור כהן - הכי יפה בעולם מה אני צריך לעשות עם חיי? שייגעצ - להפסיק לאכול עוגות XD עצה טובה בשבילי: Coldplay - Talk מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? עברי לידר - תמיד אהבה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? ערן צור - לילות של ירח מלא איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Cure - Love soong ובהלוויה שלי? ג'ירפות - גג איזה סוג גבר אני אוהב? Backstreet Boys - Lose It All איך יהיה לי מחר? Placebo - Where is my Mind למה אני כאן? ביט 69 - דני מכור לבמבה בתור מה אנשים יזכרו אותי? אביב גפן - אור הירח איזה שיר יתקע לי בראש מחר? דניאל סלומון - דרוש חבר האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Elton Jhon - I Want Love איך תהיה השנה הזו? Lillix - What I like about You מה דעתכם?!

Pete Best

New member
אני ../images/Emo13.gif

איך העולם רואה אותי? this never happened before - paul McCartney אני עד כדי כך גרוע?
האם יהיו לי חיים מאושרים? around the world - red hot chili peppers מה אנשים באמת חושבים עליי? friends to go - paul McCartney האם אנשים חושקים בי בסתר? to kill the child - roger waters כנראה שלא
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? lucy in the sky with diamond - the beatles עם סמים זה באמת כיף חחח מה אני צריך לעשות עם חיי? ריקוד המכונה - משינה עצה טובה בשבילי: איזה עתיד - מטרופולין מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? עוגות גבינה - ביט 69 מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה איש - משינה איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? להתראות נעורים שלום אהבה - משינה.. דווקא יהיה מגניב!! חח ובהלוויה שלי? live and let die - paul McCartney חחחחחחח מה מתאים יותר?!
איזה סוג גבר אני אוהב? mother - pink floyd
זה לא נשמע טוב... איך יהיה לי מחר? I'll follow the sun
למה אני כאן? the saints are coming - u2 &green day בתור מה אנשים יזכרו אותי? שלח לי מלאך - משינה
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? on an island - david gilmour האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? תוך דקה- מטרופולין איך תהיה השנה הזו? what a wonderful world - ramone

היי...עניתי...

היי...מה נשמע?! חחח...השירים יצאו דווקא מתאימים...חחחחחחחחח....=] איך העולם רואה אותי? סינרגיה - יום יפה האם יהיו לי חיים מאושרים? Fall Out Boy - Thanks For The Memories מה אנשים באמת חושבים עליי? Blink 182 - First Date האם אנשים חושקים בי בסתר? סינרגיה - מחוץ לזרם איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? היהודים - אלה מה אני צריך לעשות עם חיי? Simple Plan - Perfect עצה טובה בשבילי: Useless ID - Just Friends מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Useless ID - Turn Up The Stereo מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Blink 182 - Down איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? סינרגיה - לחבק אותך ובהלוויה שלי? Simple Plan - Thank You איזה סוג גבר אני אוהב? Fall Out Boy - Sugar We're Going Down איך יהיה לי מחר? Nirvana - Smells Like Teen Spirit למה אני כאן? Simple Plan - Addicted בתור מה אנשים יזכרו אותי? סינרגיה - עד שהכל ייגמר איזה שיר יתקע לי בראש מחר? סינרגיה - מה עשיתי האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Blink 182 - Always איך תהיה השנה הזו? סינרגיה - חום יולי אוגוסט ביי...תגיבו...

../images/Emo47.gif../images/Emo220.gif../images/Emo207.gif|הקפצה../images/Emo206.gif../images/Emo93.gif

אוקי. אזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז. אני וזוריקשלי3> לא!!!! אני ודורהשלי3>>>>>>>> לא!!!!!!!!!!!!! טוב. אז דורה וזוריק. כאן יחדיו. מזדווגות. במצלמה עם מרי3>>>> נהנות!!!!!!!!! זוריק שלי פה. היא באה במיוחד בשבילי ליבנה. ובערב. הכנתי לה הפתעה. שהיא עוד לא יודעת. וזה הממש גדול!!!!!!!!!!!@#$%^ אז אוהבות מאוד. זוריק ודורה.

ליעתע

New member
באמת שהם לא חחח

זה התפוזאישי שלך. לא שמת לב שכל הפורומים והקומונות שאת בהם מופיעים שם?>< סורי לבאס|:

sapirosh92

New member
גמאני התבלבלתי בפעם הראשונה שראיתי את זה

ויצאתי מזה סתומה נכנסתי לאיזה 3 פורומים שאני בהם ואמרתי את זה XDXD

almoglev3

New member
רגע יש פה משהו לא הגיוני

אף פעם לא הייתי בקומונת גרביים ובקומונת פיקסלים (אין לי מושג מה זה שתי הקומונות האלו) אף פעם לא הייתי בקומונה של super models וגם לא ב- all mountain (אין לי מושג מה זה הקומונות האלו) בפורום IDDR לא ביקרתי משהו כמו שנה, 10 חודשים. איזה מוזר זה =\

furfur23

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifXDDD

למעלה