לשבת

שושי360

New member
חח...

אני רפארית בנשמה... בגלל זה יותר מחצי מהשירים שם של רפאריםם..... חח... כפרעל דנידיןןן....אני אוהבת אותו כל כךך!!!!

sapirosh92

New member
ראפרים זה הכי אחותי!

אני נולדתי לראפ.. תשאלי את מי שאת רוצה שמכיר אותי!@ ודנידין באמת מלך!!

sapirosh92

New member
או ש... לא.

כאילו אם כל הכבוד ואני מתה על פאנק רוק.. ראפרים זה יותר

dweck2k

New member
אני אוהב את שניהם...

ואין לך פרברים רפיוג'יז ופי.אר טרופרז? צק צק צק דוויק

buprit

New member
השני זה אחלה היפ הופ ישראלי שאם אני לא טועה

גם שלי היי פיבר

שושי360

New member
ברור שהוא מל{א}ך..חח

כל החברות שלי קוראות לי שורטי 2... או ש אומרים שאני יהיה שורטי ההבאה... והבניפ בכלל קוראים לי ראפריתת... מה אני יעשה שזה בדםם...

JadePuget

New member
../images/Emo45.gif

זה רציני מה שאת שומעת? o_O אני סתם תוהה מה את עושה פה. ביט 69 זה פאנק רוק.. אז אם את ראפרית בנשמה, כמו שאמרת, מה הקשר שלך לפאנק רוק?.... אבל, זאת רק דעתי. זה שאת פה בטח *לא* קשור לזה שהם בני 15, נכון? >>

sapirosh92

New member
מה קשור גמאני מתה על ראפ ושומעת פאנק רוק

זה שאני אוהבת סגנון אחד לא אומר שהכרח שאני שונאת משהו אחר.

stimpy2

New member
תגובה לJadePuget

נשגבת מבינתי ההתנשאות הזאת על העדפות מוזיקליות של אחרים. קודם כל, נתחיל בזה שהמוזיקה של ביט69 ממש לא מוגדרת כ"פאנק רוק", ולא יעזור כמה צירוף המילים הזה יישמע מפי חברי הלהקה. מה שהם עושים נוטה יותר לכיוון הפופאנק, אבל נעזוב את זה. מה שבאמת מרגיז אותי, זו המקובעות הזאת על סגנון אחד. אז מה אם היא שומעת ראפ? זה לא אומר שהיא יכולה לגוון קצת? אני, למשל, אוהבת את הביטלס אבל גם שומעת מחזות זמר. צריך להיות קשר בכלל? למה את צריכה לשאול אותה אם זה "רציני"? ugh.

שושי360

New member
טוב תרגעוו...

בסך הכל אמרתי שהראפ בנשמה שליי {רק ראפ בעברית או ראפ ציוני} אל תתחילו לריב בגלל זה... אני אוהבת את כל הסגנונותת מזרחי, דיכאון, פופ, רוק, ראפ, כל מה שיש אני אוהבתת!!! זה תלוי בשיר לא בסגנוןןן!!! אני פה בגלל שאני חושבת שהמוזיקה שלביט 69 סבבה מאוד..וכיף לי לשמוע אותה.... ואני לא פה בגלל שהם בני 15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shelly malka

New member
עניתי.. XP......

איך העולם רואה אותי?shadow - ashlee simpson האם יהיו לי חיים מאושרים?l.o.v.e - ashlee simpson מה אנשים באמת חושבים עליי?rebel yell - billy idol האם אנשים חושקים בי בסתר?sexyback - justin timberlake איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?where'd you go - fort minor מה אני צריך לעשות עם חיי?boulevard of broken dreams - green day עצה טובה בשבילי:minority - green day מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?american idiot - green day מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?wake me up when september ends - green day איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?boyfriend - ashlee simpson ובהלוויה שלי?pieces of me - ashlee simpson איזה סוג גבר אני אוהב?call me when you're sober - evanescence איך יהיה לי מחר?basket case - green day למה אני כאן?jesus of suburbia בתור מה אנשים יזכרו אותי?she's a rabel - green day איזה שיר יתקע לי בראש מחר?holyday - green day האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?psycho killer - talking heads איך תהיה השנה הזו?time of your life - green day

כליהעקענכנתץ

איך העולם רואה אותי? עידן האלוהים-היהודים האם יהיו לי חיים מאושרים? התאבדות-אביב גפןO: מה אנשים באמת חושבים עליי? זה אותו הקיץ-חמי רודנר האם אנשים חושקים בי בסתר? זה בא והולך-אביב גפן איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? לומדת לעוף-דנה ברגר מה אני צריך לעשות עם חיי? Sissor Sisters - I Don't Feel Like Dancing עצה טובה בשבילי: סוף לאהבה-אביב גפן. O: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? זה הכל בשבילך-דני סנדרסון. נאמ,טוב. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? My Chemical Romance - Famous Last Words איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? עושה ביד-שייגעצ .O: ובהלוויה שלי? בא מכאב-דניאל סלומון. איזה סוג גבר אני אוהב? עונות-אביב גפן איך יהיה לי מחר? משהו קטן וטוב-משינה למה אני כאן? את באה לבקר-משינה בתור מה אנשים יזכרו אותי? סוד הדברים הפשוטים-חמי רודנר איזה שיר יתקע לי בראש מחר? בית נבנה-אביב גפן. הו,לא!!! האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? עוד חוזר הניגון-ברי סחרוף איך תהיה השנה הזו? נינט-ימי סליחה

kessler2

New member
אני!

איך העולם רואה אותי? הדורבנים - אור כחול האם יהיו לי חיים מאושרים? אהוד בנאי - בלוז כנעני מה אנשים באמת חושבים עליי? אלון אולארצ'יק - בחור אנלוגי בעולם דיגיטלי XD האם אנשים חושקים בי בסתר? העברית - לרקוד איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? נורית גלרון - אתה משחרר D= מה אני צריך לעשות עם חיי? מופע הארנבות של ד"ר קספר - סקס XDD עצה טובה בשבילי: שחר אבן צור - עירומים מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מופע הארנבות של ד"ר קספר - חוטים של זהב מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אתניקס - יהיה לנו טוב איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אריק ברמן - יום חדש נפלא (שיר עצוב אוף חחח) ובהלוויה שלי? מיקה קרני - סיפור אהבה איזה סוג גבר אני אוהב? מתי כספי וריקי גל - מה זאת אהבה איך יהיה לי מחר? יהורם גאון - הנני כאן למה אני כאן? אתניקס - תראה עולם בתור מה אנשים יזכרו אותי? מופע הארנבות של ד"ר קספר - יום שני השמ איזה שיר יתקע לי בראש מחר? הדג נחש - גן התות האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? דודו טסה - בדיוק בזמןD= איך תהיה השנה הזו? ברי סחרוף - עבדים. אאוץ'.... חשוב לציין שרוב השירים כאן יש לי אותם סתם על המחשב ואני לא באמת שומע אותם..

למעלה