לשבת

moran916

New member
יום נחמדיק..

הייתי היום בטבריה כולכך חםםםםם שםם בעעע.. אני שונאתא ת טבריה
קיצרר.. לא מצאתי כלום.. אין מה לקנות שם.. חרא חנויות... חוץ.. מזה היה ממש נחמד בבצפר.. לא ידעתי ש4 שעות מתמטיקה יכלו להפוך לדבר מהנה כולכך..
וזהו. הולכת לראות מגרש ביתי ואוסי יומטוב לכולם

sapirosh92

New member
איזה יום יפה@!!!!!

אז בגלל שאני ילדה עם מלא מלא מלא מלא מלא סודות.. אז אני לא יכולה לספר כל מה שעשיתי היום.. רק שאני הילדה עם הכי הרבה מזל במדינה.. (עכשיו שואלים למה) אסור לי לדבר על זה. (עוד פעם למה) כי זה סוד. (פחחח.. מה סוד מה את בשב"כ) לא אבל זה משהו שקשור במוזיקה (נו אז?) אז זהו (יופי מה זה קשור לפה) הכי קשור לפה (איזה ילדה מטומטמת) לא תגידו את זה עוד הרבה.. כי אתם תתחננו שאני יהיה חברה שלכם.
נהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנה. רק אליאורושקה יודעת!

האהאהא =P

ואתם יודעים למה רק אני יודעת על זה?כי ככה זה:p לפעמים יש דברים שעושים את היום הרבה יותר יפה ממה שהוא.....ספירוש,רק רציתי שתדעי שאת לא רחוקה מהשב"כ.......ואת ל=א=א=א מטומטמת =D רענן+לורל+ברי: איי לאאאאאאאאב יו......במיוחד את רענן:p

sapirosh92

New member
אהעהאהעהאהאעהעהאהאהעהאה

אני כן ואת לא!! נה נה בננה!! סתאםםםםםםםםםםם..
.

sapirosh92

New member
גזעי זאת מילה של חנונים..

ושל אחותי.. רק בגלל שהאלה שעושים ת'כתוביות בזואי 101 כתבו כל פעם שהם אומרים קול-גזעי אז היא החליטה שזה מגניב להגיד ת'מילה העקמית הזאת. *איכס חברה שלה שמה לה שחור בעיינים כל הפרצוף שלה מלא בשחור.. היא כ"כ ילדה עקומה ברמות*

einatit4

New member
יחיעם זה אחלה

הייתי בסוכות [או בחנוכה?
] במבצר.. אבל עתיקות בית שאן יותר שווה

Frankielover7

New member
הולי וג'ייינה!

מה נסגר עם תפוז!?!?
עניתי על הכל, זה נמחקקק! באתי לעשות שוב את השאלון וזה שלח רק את הכותרת!??! וואטדהפאק. לא עושה את זה שוב[אלא אם כן אני אהיה משועממת>>] זין.

גרנולה8

New member
עניתי =)

[ראיתי את זה בכבר כמה פורמים אז החלטתי לגנוב ולשים את זה כאןD: ] הוראות פותחים את המדיה פלייר\אייטונס\או-כל-דבר-אחר-שאתם- שומעים-בו-מוזיקה, שמים את השירים על שאפל[זתאומרת, שירים רנדומלים, למי שלא מבין.] וכותבים את השם של השיר שיוצא D: מספיק בנאדם/ מוניקה סקס איך העולם רואה אותי? סתם עוד אחת. האם יהיו לי חיים מאושרים? כן. מה אנשים באמת חושבים עליי? אי אפשר לדעת. לדעתי אני בסדר. האם אנשים חושקים בי בסתר? יש מצב =] [מעניין מה לורל,ברי ורענן היו עונים ] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? להיות מאוהבת, להצליח בחיים. מה אני צריך לעשות עם חיי?להשקיע ולהצליח בחיים. עצה טובה בשבילי:לא לפחד ממכשולים. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? יש הרבה, כל פעם מתחלף. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?כנל איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? שאלה קשה מדי. ובהלוויה שלי?I DID IT MY WAY איזה סוג גבר אני אוהב? חחח איך יהיה לי מחר?מי יודע אם אני יחיה היום ואתם שואלים כבר על מחר? [מקווה שטוב בכל אופן] למה אני כאן?כי מישהו אהב פעם בתור מה אנשים יזכרו אותי? אין לי מושג. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?משהו של ביט,סביר להניח האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? לא כרגע איך תהיה השנה הזו? שנה מדהימה תהנוD:תודה, זה שאלון!

למעלה