לשבת

עונה ../images/Emo163.gif

אדום. 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?אמאבא 2 אחים והכלבה שילי 2- אתה אהב עגבניות?לפעמים
3- וגמבה?רק עם גבינה לבנה 4- ותותים? כיין
5- אתה נגעל מדם? לא במיוחד 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום כשציחצחתי שינים 7- יש לך בגדים באדום בארון? אוף קורס 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: קשית לעוסה
9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? להט 10- אוהב את הצבע? זה הצבע האהוב עלייD: צהוב. 1- מה דעתך על לימון?חמוץ 2- אוהב חרדל?אם הוא לא חריף 3- וגבנ"צ?כן..
4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב חעחע 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...לא נורא 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?לא...ייודעת 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? סל כביסהXD 9- מה לדעתך צהוב מסמל?בננה??
10- אוהב את הצבע הזה?כן..יש לי אולסטאר צהובות
ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לאלא אבוקדו זה נסגד!! 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)אממ..לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? הווו בטח 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?האמממ....לא זוכרת 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:שסקXD 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?לאיודעת לא קראתי ואני גם לא אקרא 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?פסל של צפרדע...<_< 9- מה לדעתך ירוק מסמל?רעננות 10- אוהב את הצבע הזה?כה הוא חביב כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים? מעשנים הרבה 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? לא יודעת לא רואה ואני גם לא אראה 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?הא?!
4- אוהב ללכת לים?לפעמים 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?יותר מהים 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?כן קצתO_O 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?4...או יותר 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?עט
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?קור 10- אהב את הצבע הזה?הוא קצת קר בישבילי...לא טודע ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?פקאצות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?יוווו זה מה שעלה לי בראש!! 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?אמממ....אחדים 4- זה צבע רק לבנות?לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)ממ..לא 7- החיים ורודים?לפעמים 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?האמת שאני לא רואה שומדבר ורוד פה...
9- מה לדעתך צבע זה מסמל?מתיקות...וצמר גפן מתוק 10- אוהב את הצבע?לפעמים כתום. 1- אוהב תפוזים?יאסס 2- וקלמנטינות?לא איכ 3- וגזר?אוף קורס מי לא אוהבת גזר?? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא..ואם כן זה לא היה קשור 6- אורנג' חברה טובה?אינלימושג...אני סלקום 7- ומה עם "תפוז אנשים"?אחלה
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?כזה שמחזיק דפים 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?חמימות ושובבות 10- אוהב אותו?כן אולי אפילו מאוד

עונה.P::

אדום. 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אמא,אבא,אחותי הקטנה,דורין,שירה. 2- אתה אהב עגבניות? לא. 3- וגמבה? כן 4- ותותים? כן !!!1 5- אתה נגעל מדם? כן 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: חולצה שלי..P: 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה..תשוקה.P; 10- אוהב את הצבע? מאוד. צהוב. 1- מה דעתך על לימון? איכ. 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבנ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כןD: 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב.D: 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...XD 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא יודעת.XD 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? טלפון. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אהממממממממ .D: 10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש. ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן!!!!!1 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? מאוד. 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? השבוע.. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה.P: 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: גויאבה.D; 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא יודעתXD 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? בושם. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? פריחה.P; 10- אוהב את הצבע הזה? לא הכי. כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים? DDDD: 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ממש יפים.P; 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? נכון !!!!1 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? פחות.. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא.DDDDDD: 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא יודעתXD 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? כרית 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? האמ.D: 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצה.S; 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? יש כמה גופיות. 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) חברה שלי חח S; 7- החיים ורודים? לא. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? ארנבון קטן.D: 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? פאקצות.סתם.לא יודעתD: 10- אוהב את הצבע? לא כתום. 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? כןD: 7- ומה עם "תפוז אנשים"? כןXD 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? דובי קטן.DD: 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? אפרסקים.S: 10- אוהב אותו? מאוד!!!!!!

באליגם.

אדום. 1 - מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אמא, אבא, 2 האחים שלי וחברה הכי טובה שלי. 2- אתה אהב עגבניות?כן מאוד. 3- וגמבה? גם. 4- ותותים? גם :) 5- אתה נגעל מדם? ממש לא. אין לי בעיות עם דם. 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני יומיים. stupid paper cut. 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן. לא הרבה אבל. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: בזב הרגע כאילו? הגרב שלי... נראה לי לא הבנתי את השאלה.... 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה. כוח. 10- אוהב את הצבע? די, כן. צהוב. 1- מה דעתך על לימון? טוב בסלט. 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבנ"צ? ממש לא!!! 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? ברור. יש מישו שלא מסתנוור שהוא מסתכל ישר לשמש? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב :0 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... אוקיי... איך זה-> הייתה לך צהבת שהיית קטן? לא זאת גם חרא.... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?אה-הא. כמו תפוח שחושבים על זה. גם הוא די צהוב במפנים. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? עוד פעם השאלה המטומטמת הזאת? הגרב השנייה השלי צהובה (אני אפפעם לא לובשת את אותם גרביים. הם תמיד אחרות.) 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אושר. שמחת חיים. חיוך :) 10- אוהב את הצבע הזה? האמת שכן. ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא... אבל היה עם בטטה. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא... אבל אני מכירה מישו שכן... 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?מאוד. ולבהות בעננים. 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אממ בזה הרגע??? גם השיער שלי ירוק! (רק קצוות אבל עדיין). 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:עגבנייה נראה לי. 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? כנראה. הווא ספר מהמם?חרא ספר. הגרוע מהסדרה. 2 הכי טוב. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? יו שוב??? השיער שלי, והמכנסיים הירוקות המגניבות שלי. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? רוגע, שלווה, בריאות, טבע
10- אוהב את הצבע הזה? מאווד. הצבע האהוב עליי. כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים? שהם שולטים!!!! 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? לאדעת לא ראיתי אפפעם... 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כל דבר שתסתכלי עליו מלמטה ואז תסתובבי זה יעשה לך סחרחורת. למען האמת כל פעם שתסתובבי מספיק תהיה לך סחרחורת. 4- אוהב ללכת לים? מאווד. המקום שאני הכי אוהבת בעולם. 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? פחות. אין כמו הים. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא זה משעשע. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 5 לדעתי... 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? רבאק מההקטע של זה??????? יש לידי מחברת כחולה. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? יופי. רוגע. ניקיון. טוב. ילדותיות (כן כן). 10- אהב את הצבע הזה? כן, מאוד. ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אחת החברות הכי טובות שלי. נופי :) 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת. הסטיגמה באה מאיפשהו. 3- יש לך בגדים ורודים? כן. כמה? 2 חולצות! רק 2! 4- זה צבע רק לבנות? אממ תלוי איזה גוון. יש גוונים שלא... יש גוונים שמאוד כן. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) נופי :) 3> ואני לא כזאת. 7- החיים ורודים? 8יאפ. - מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? או דאמיט. לא רוצה לענות. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אופטימיות. 10- אוהב את הצבע? ככה ככה. כתום. 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? 3זה די אותו טעם כמו תפוזים - וגזר? מאווד 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד. גם להם מגיע מדינה. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן. זה עדיין צבע גם בהתנתקות... 6- אורנג' חברה טובה? לאדעת. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אתר מאגניב. -8 מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?או גאד. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? קפיציות. כיף. 10- אוהב אותו? אה-הא.

liavii

New member
עונההההההה:p

אדום. 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?אממ.. החברות שלי שהן יותר מ5 ואין לי כוח XP 2- אתה אהב עגבניות?אממ קצת.. 3- וגמבה?בערך.. 4- ותותים?כןן 5- אתה נגעל מדם?אממ לא כל כך 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?אממ שלשום שנפלתי XP 7- יש לך בגדים באדום בארון? בערך לא יותר מ10.. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:הכיסא שלידי 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה../לב.. 10- אוהב את הצבע?קצת.. צהוב. 1- מה דעתך על לימון?חמוץץ=]] 2- אוהב חרדל?לא בלעכס 3- וגבנ"צ?יש לי אלרגיה לחלב 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? עם אני בלי משקפי שמש..חח 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהובD: 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... אזז..? 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?חח כןן 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?הציורים שעל המכנס גלישה שלי XP 9- מה לדעתך צהוב מסמל?שמש 10- אוהב את הצבע הזה?כן ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא.. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) אני אחת מהן..חח יש לי אלרגיה לדשא.. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?אלרגית.. 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?חח יש עלי עכשיו ירוק 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:עגבניה XP 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? הוא ירוק? אני לא זוכרת.. חח 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?המכנס שלי 9- מה לדעתך ירוק מסמל?דשא 10- אוהב את הצבע הזה?כןן כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים?הם חמודיםם 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? הא? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לי לא.. 4- אוהב ללכת לים?כן למה לא? בעצם אני אוהבת בערך..חח 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?בריכהה! 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?חח לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?לא יודעת.. לא סופרת את התחתונים.. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?הציורים שיש לי על המכנס D: יש לי מכנס גלישה לבן עם ציורים בצבע ירוק כחול וורוד..חח 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?שמיים,ים 10- אהב את הצבע הזה?בהחלט ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?החולצה הורודה שלי 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?אממ אין דבר כזה..כמו שאין פריקים.. סתם סטיגמה..לדעתי 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?לא יודעתת.. 4- זה צבע רק לבנות?לאא.. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?ממש לא.. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) אממ כן..אחי,חברות ששלי.. 7- החיים ורודים?תלוי מתי.. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?המכנס שלי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?לא יודעת.. 10- אוהב את הצבע?אממ כן.. כתום. 1- אוהב תפוזים?כן 2- וקלמנטינות?כן 3- וגזר?לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נגדד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?היה לי את הדבר הכתום ההוא..שכחתי כבר מה זה היה 6- אורנג' חברה טובה?ברוררר 7- ומה עם "תפוז אנשים"? מה איתם? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?הסמל של אורנג' בפלא שלי חח 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?לא יודעת.. 10- אוהב אותו?כן.. ח היה נחמד לענות עליו =]]

נוגעע

New member
עונה :]

אדום. 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אממ.. אחותי, אבי, אימי.. (ועוד. פשוט זה לא נכנס ל-5.) 2- אתה אהב עגבניות? לא! 3- וגמבה? כעע 4- ותותים? יאפ 5- אתה נגעל מדם? קצת.. 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת >< 7- יש לך בגדים באדום בארון? הרבה. הרבה מאוד. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: הכיסא. 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? לא יודעת... 10- אוהב את הצבע? מאודמאודמאוד! צהוב. 1- מה דעתך על לימון? אחלה 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבנ"צ? בערך.. (רק על פיצה) 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אני חושבת צהוב>< 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... :O 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כן 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? טוש צהוב...=/ 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אתאתאת... השמש! (נו, מה אתם שואלים שאלות כאלה?!) 10- אוהב את הצבע הזה? קצת.. כשמתחשק לי. ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא כזכור לי..D: 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן! זה מאגניב! 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? כשהייתי בגן. אני לא מרבה ללבוש ירוק. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה.. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה. (לא?) 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא יודעת. הארי פוטר זה חרא! 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? מחברת חשבון מעפנה.. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? את הצמחים. והטבע בכללי. 10- אוהב את הצבע הזה? לא כ'כ. כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים? הם מושיייייים!
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? הם לא מושים. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אני לא יכולה לבדוק עכשיו... פעם אחרת. 4- אוהב ללכת לים? כן
5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? יותר. בבריכה אין מדוזות. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? קצת.. לא הרבה. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? התיק ביצפר שלי >< 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? את השמיים והמים (היי! חרוז!) 10- אהב את הצבע הזה? כן.. בערך.. ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אזיקי פרווה וורודים. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת! 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כע.. לא הרבההה אבל יש. 4- זה צבע רק לבנות? לא. גם ערסים יכולים לאהוב אותו. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) אחותי. 7- החיים ורודים? כשבא להם. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? המנורת שולחן שלי... 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? ורוד? את הדברים הוורודים שקיימים בעולם. 10- אוהב את הצבע? ככה. לא ממש. כתום. 1- אוהב תפוזים? יאפ 2- וקלמנטינות? יאפ 3- וגזר? יאפ 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? באמצע. היו סיבות למה כן. היו סיבות למה לא. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא. 6- אורנג' חברה טובה? כעע 7- ומה עם "תפוז אנשים"? כעע. בערך.. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? מן שקית כזאת >< 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? את........ התפוזים! 10- אוהב אותו? לא. לפעמים. זה הכל????????? :O

עניתי!!

אדום. 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?
אמא אבא והאחיות שלי..(קצת יותר מ-5) 2- אתה אהב עגבניות?
כן 3- וגמבה?
כן 4- ותותים?
כן 5- אתה נגעל מדם?
לא במיוחד 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?
לא מזמן.. 7- יש לך בגדים באדום בארון?
כן קצת 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:
התותים במטבח :) 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?
אהבה 10- אוהב את הצבע?
כן צהוב. 1- מה דעתך על לימון?
חמוץ מידי לפעמים.. 2- אוהב חרדל?
כן 3- וגבנ"צ?
מזה? 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?
כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?
אממ צהוב חח 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...
לא נורא 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?
האמת שאין לי מושג 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?
ניראה לי שאין 9- מה לדעתך צהוב מסמל?
קיץ 10- אוהב את הצבע הזה?
הוא נחמד ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?
לא ממש אוהבת אבוקדו 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)
לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?
נשמע נחמד. אף פעם לא ניסיתי 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?
היום! 5- מה עדיף: עלה או גבעול?
עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:
בננה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק?הווא ספר מהמם?
לא יודעת 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?
אממ לא יודעת.. 9- מה לדעתך ירוק מסמל?
תפוחים :) 10- אוהב את הצבע הזה?
כן מאוד! כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים?
חמודים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?
חחח לא אוהבת 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?
ואו ואו סחרחורת רצינית.. 4- אוהב ללכת לים?
מאוד 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?
פחות.. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?
לא מפחיד פשוט לא כיף.. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?
שניים שלושה 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?
הלובלו שלי חח 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?
רעננות 10- אהב את הצבע הזה?
כן ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?
בארבי 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?
אממ.. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?
כן איזה כמה חולצות- לא הרבה 4- זה צבע רק לבנות?
לא בהכרח 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?
לא בהכרח 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)
כן 7- החיים ורודים?
לפעמים 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?
כרית שנמצאת על המיטה שלי :) 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?
לא יודעת.. 10- אוהב את הצבע?
כן כתום. 1- אוהב תפוזים?
רק במיץ 2- וקלמנטינות?
פיכסה! 3- וגזר?
ככה ככה 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?
נגד!! 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?
לא.. 6- אורנג' חברה טובה?
כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"?
כן 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?
ניראה לי שכלום 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?
תפוזים חחח 10- אוהב אותו?
תלוי..

sapirosh92

New member
היה קשה..(אני עיוורת זה לא פייר.)

אדום. 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?אמא,אבא,אחותי הקטנה,אחותי היותר קטנה,וסבתא (ויש מלא) 2- אתה אהב עגבניות?איכס
3- וגמבה?כן
יאמיייי
. 4- ותותים?כנ"ל
5- אתה נגעל מדם?שלי? לא. של אחרים? גם לא. 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?אמממ.. וואיי יש לי הישג!!! כבר יום שלם לא ירד לי דם!@ שיא!! 7- יש לך בגדים באדום בארון?מכנס אחד
8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:הפלא שלי של סוני אריקסון |מ-ת-ל-ה-ב-ת| 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?זה צבע. זה לא סמל
. 10- אוהב את הצבע?הוא בסדר צהוב. 1- מה דעתך על לימון?טעים
2- אוהב חרדל?לא!! איכסססס
(אחותי חופרת ליייייייי!!!!)
3- וגבנ"צ?יש לנו הרים של זה בבית. אחותי חולה על זה, אותי זה מבחיל
4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? יש מישהו שלא?? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?אין לי דפי זהב. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...משתתפת בצערך. 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?לא.
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?כלום
אין צהוב בחדר.
9- מה לדעתך צהוב מסמל?ארגגגגגג.. צבע זה לא סמל! 10- אוהב את הצבע הזה?לא ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?שונאת אבוקדו זה הדבר הכי מגעיל שקיים. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כן
4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?עכשיו אני לובשת ירוק חרא..
5- מה עדיף: עלה או גבעול?גבעול. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:אגס 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?לא יודעת אם הוא ירוק, אבל אני יודעת שהוא מהממם. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?החולצה
9- מה לדעתך ירוק מסמל?לא עונה יותר על השאלה הזאת! 10- אוהב את הצבע הזה?מאוד
(מכבי חיפה אלופה
)
כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים?הם נורא נמוכים.. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? שיש שם בחורים סקסים. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?כן. 4- אוהב ללכת לים?כן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?אחד. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?הפס במכנס שלי. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אהב את הצבע הזה?
ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?שזה צבע מבחיל
2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?אין 4- זה צבע רק לבנות?לא זה צבע לבנות,הומואים,וערסים. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?או שהוא ערס. אבל אני אוהבת הומואים
6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? כן. 7- החיים ורודים?לא. החיים יפים 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?כלום 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע?לא!!!!!!!!!!!
כתום. 1- אוהב תפוזים?
2- וקלמנטינות?
3- וגזר?
4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נמנעת 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?רק חולצות בצפר 6- אורנג' חברה טובה?לא 7- ומה עם "תפוז אנשים"?נחמד 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?הסמל של B בזק. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו?

שושי360

New member
עניתי..

אדום. 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? רוני לוי,אמא, אבא, זוהר, ניקול..אין לי כוח לפרט מי כל אחד.. 2- אתה אהב עגבניות? לא.. 3- וגמבה? כןן.. 4- ותותים?ברור.. 5- אתה נגעל מדם? של אחרייםםם... 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני יומיים.. 7- יש לך בגדים באדום בארון? ברור... 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: צלחת כזו...חח 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה..וחוזק... 10- אוהב את הצבע? הכי בעולםם!!! צהוב. 1- מה דעתך על לימון? חמוץ 2- אוהב חרדל? לא... 3- וגבנ"צ? כןן.. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לפעמים 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב או כתבו לא?? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...טוב... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כתום לא?? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? עיפרון.. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? בייתר ירושליים...ומכבי ת"א... 10- אוהב את הצבע הזה? לא... ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא.. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא אני לא.. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא... 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אממ..לפני כמה ימים מכנסי צבא..חח 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה.. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא קראתי..סוריי.. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? ה"התחל" במחשב... 9- מה לדעתך ירוק מסמל? צבא 10- אוהב את הצבע הזה? לא כל כךך... כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים?חמודיםם.. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? אוי לא.... 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא זוכרתת.. 4- אוהב ללכת לים? כןן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? פחותת.. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא... 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אממ..נדמה לי 5 או 6.... 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? חוברת.... 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? עדיף שאני לא אגיד...{הבנתם נכוןן?} 10- אהב את הצבע הזה? לא... ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? תקווה.. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? תלויי.. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כןןן.. 4- זה צבע רק לבנות? לא... 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא ..... 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) נדמה לי שכןן..אבל אני לא אוהבתת.. 7- החיים ורודים? לא... 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? אין כרגע.. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? תקווה.. 10- אוהב את הצבע? בערךך.. כתום. 1- אוהב תפוזים?כןן 2- וקלמנטינות?כןןן 3- וגזר?לא... 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד... 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא... 6- אורנג' חברה טובה? ברור.. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? חמוד... 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? החולצה שליי... 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? אממ.. 10- אוהב אותו? לא...

kessler2

New member
עונה =]

אדום. 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אבא שלי, אמא שלי, החבר הכי טוב שלי וחברה שלי (לא מצאתי חמישי) 2- אתה אהב עגבניות? לא במיוחד אבל אני מסתדר איתן D= 3- וגמבה? לא 4- ותותים? לא 5- אתה נגעל מדם? רק בכמויות גדולות 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? שלשום כשנפתח לי פצע בפרצוף X: 7- יש לך בגדים באדום בארון? איזה 1 או 2 ואני בקושי הולך איתם 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: שקית מTower Records 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה 10- אוהב את הצבע? תלוי למה.. בכלליות כן צהוב. 1- מה דעתך על לימון? לא אוהב 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבנ"צ? לא 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב?XD 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כן 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אותה שקית מTower Records 9- מה לדעתך צהוב מסמל? לא יודע 10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש.. תלוי למה ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא XD אבל אני לא אוהב אבוקדו 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? עכשיו 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: אני לא מבין בפירות וירקות.. מלפפון אני חושב לא? 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? כן, לא 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? החולצה שעלי? XD 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע 10- אוהב את הצבע הזה? די, תלוי למה (הכל זה כאן תלוי למה אז אני אפסיק להגיד את זה) כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים? הומואים! 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? מה אני אמור לחשוב?XD 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? עכשיו גם ככה כואב לי הראש ויש לי סחרחורת אז אני לא ממש יכול לבדוק XD 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? ים עדיף 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?~בודק~ בכמעט כולם יש קצת כחול >< 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? לבלו 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? ים 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצה? >< 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? חולצה אחת שקנו לי מתנה ואני לא הולך איתה XD 4- זה צבע רק לבנות? כן. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא, כי זה נחשב היום "אופנה", אבל לדעתי זה לא יפה. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) רק בנות 7- החיים ורודים? תלוי באיזו בחינה 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? טישו XD 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?נשים (כן, אני יודע שזה נשמע שובינסטי אבל ככה זה לדעתי) 10- אוהב את הצבע? לא כתום. 1- אוהב תפוזים? לא 2- וקלמנטינות?לא 3- וגזר? קצת, אבל מיץ גזר זה ממש טעים! 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? די 7- ומה עם "תפוז אנשים"? רק בגלל שיש אחלה פורומים ואת פליקסP: 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? מספריים 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?לא יודע 10- אוהב אותו?כן

3has3

New member
עונה ../images/Emo13.gif

אדום. 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אמא, אבא , אחותי וחברות שלי 2- אתה אהב עגבניות? חס . ממש לא! 3- וגמבה? כן :) 4- ותותים? כשזה לא הכי מתוק כן. שונאת מתוק D: 5- אתה נגעל מדם? לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אני לא זוכרת ת'אמת D: 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: הקופסה של העכבר (היא פה על המדפים ) 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? צבע 10- אוהב את הצבע? אהא צהוב. 1- מה דעתך על לימון? עם סוכר זה -
2- אוהב חרדל? לא 3- וגבנ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? אמ. תלוי אם יש לי משקפי שמש D: 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... חחח 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא :O 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? האורות של המודם D: 9- מה לדעתך צהוב מסמל? גועל 10- אוהב את הצבע הזה? לא ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? זה שהוא דומה לפטריה זה כבר רע. אבל הקשר היחיד בנינו זה כשהוא עומד על השולחן לידי :) 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) חחח לא . אני מתה על דשאא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? אין לי כזה מקום ): אבל בכללי , מאוד! 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? היום בבוקר.
אמא שלי הוציאה לי את הבגדים של הקיץ ויש לי מכנס כזה ירוק D: 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: פטרוזיליה XDD 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? חחח האיר. בטח! 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? בקבוק 9- מה לדעתך ירוק מסמל? דשא! 10- אוהב את הצבע הזה? בקטנה. כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים? דרדסים שולטים
זה היה נושא של המסיבת סיום יסודי XDD 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? סגול זה יותר שווה. יש לזה גם עלילה D: 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן! תנסו להסתובב על קרוסלה עם עיניים סגורות, להרים את הראש ולפתוח עיניים D: חחח 4- אוהב ללכת לים? מאוד! 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? לא 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? חחחח כן XDD 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 2 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הסרגל של המחשב D: 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? משו 10- אהב את הצבע הזה? קצת ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצות + ערסים! 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת! 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? חחח כן :| קצת נו.. 4- זה צבע רק לבנות? ולערסים כמובן! 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? תלוי בהליכה שלו, ויש את הערסים נו.. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) חחח לא 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? המפה 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? חרא 10- אוהב את הצבע? לא כתום. 1- אוהב תפוזים? לא 2- וקלמנטינות? לא 3- וגזר? כן D: עם סוכר! 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? באמצע. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? חחח לא 6- אורנג' חברה טובה? כן. פי אלף על סלקום הגנבים! איכס עליהם. אני רוצה אורנג' בחזרה. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה של זנות 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הכלב שלי
הוא יושב כאן לידי 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? יופי 10- אוהב אותו? צבעי האהוב

yan levi

New member
יאיי :]

אדום. 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? רון , אמא , עדן ,חן וסיוון :] 2- אתה אהב עגבניות? יאס :] 3- וגמבה? בארורר 4- ותותים? יאס.. 5- אתה נגעל מדם? סוג של.. 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? מחזור.חחחחחח. 7- יש לך בגדים באדום בארון? יאפ.. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: דובי :] 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה/דם 10- אוהב את הצבע? אין ליבעיה איתו צהוב. 1- מה דעתך על לימון? לימון מוסיף המון :] 2- אוהב חרדל? ל=א 3- וגבנ"צ? רק בטוסט 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כה .. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? שיהיה לי אני יגיד.. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? .חחחחחחחח. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? גופייה של הנס 9- מה לדעתך צהוב מסמל? כלום..חחח.. 10- אוהב את הצבע הזה? תלוי למה.. ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? .חחחח. לא 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) ממשלא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? יאס :] 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אתמול }ף 5- מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול.. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה :] 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? יאס 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? נעליים :] 9- מה לדעתך ירוק מסמל? שלווה.. 10- אוהב את הצבע הזה? יאס כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים? סאטלנים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? שאני יראה אני יגיד 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא.. 4- אוהב ללכת לים? חיה שם! 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? את היםםםםםם 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? זה מצחיק.. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 2 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? מחזיק מפתחות 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? כחול כהה..עצבות 10- אהב את הצבע הזה? ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? בפלאפון שלי 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? יש..לא ידוע כמה 4- זה צבע רק לבנות? היום כבר לא.. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא..לא שופטת לפי מראה 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) יפית 7- החיים ורודים? לפעמים :] 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? הפלאפון :] 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? שמחה :] 10- אוהב את הצבע? יאס כתום. 1- אוהב תפוזים? דההה 2- וקלמנטינות? בארור 3- וגזר? רק שהוא מגורד בסלט 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? לא הייתי סגורה על עצמי 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא.. 6- אורנג' חברה טובה? דה!! 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אש :] 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? רון :] 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? אש , חום.. 10- אוהב אותו?יאפ:]

sweet babit

New member
עונהנהנהנהנה

אדום. 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אמא, אבא, אח , אחות, כלב 2- אתה אהב עגבניות? כן 3- וגמבה? לא 4- ותותים? כן מאודד הרגע סיימתי סלט פירות שהמרכיב הכי טעים והכי הרבה היה ונשאר בסוף מלא תותים 5- אתה נגעל מדם? לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? שהייתי במחזור 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן גופיה.. ועוד בטח 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: הספר בגרויות של יורם אשל...בפיזיקה...חחח 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה ורגשות 10- אוהב את הצבע? כן צהוב. 1- מה דעתך על לימון? חמוץ, לא טעים ולא כיף לאכול אותו בכוח עם סוכר כשכואב הגרון לפעמים 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבנ"צ? כןן מאודדדדדד זה הדבר הכי אהוב עלי 28% 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן אני משתדלת לא להסתכל 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נו? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? ממ השם משפחה שלי (שמש) 9- מה לדעתך צהוב מסמל? לא יודעת שכחתי 10- אוהב את הצבע הזה? לא משהו ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? ככן 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לפני יותר מחצי שנה (גופיה) 5- מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: אפרסק 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? טעות... 4 הוא ירוק בכלל 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? העיניים 9- מה לדעתך ירוק מסמל? חופש, אחווה 10- אוהב את הצבע הזה? כן נחמד לא יותר מדי כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? חח לא יענה 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן 4- אוהב ללכת לים? כן אתמול הייתי 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? קצת זה קרה לי הרבה בגיל קטן 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 4 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?העכבר _האור שלו כחול) 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שלום, חופש 10- אהב את הצבע הזה? כה ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אופטימיות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? חצי חצי 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן... איזה 6 גופיות.. צעיף.. 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) חברה שלי 7- החיים ורודים? כן 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? הכרגע, הטישיו אני מצוננת מרוק עצמאות.... בגלל ביט 69 חח בהופעה שלכם הייתיעם גופיה 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אופטימיות 10- אוהב את הצבע? כן כתום. 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות?כן אבל פחות קצת 3- וגזר? לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?בעדד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? לא 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הפורום שיעורי בית בתפוז אנשים וגם פורום מחול 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? חופש 10- אוהב אותו? כן

Frankielover7

New member
damnn Aaron is sooooo SEXY. ../images/Emo99.gif

אדום.
1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אני לא יכולה לחשוב רק על 5.רק המשפחה שלי זה 4 בלי המשפחה המורחבת ושלא נדבר על החברים.>> 2- אתה אהב עגבניות?זה יכול להיות טוב? 3- וגמבה?כןD: 4- ותותים?כןכן 5- אתה נגעל מדם?לא!@#אני אוהבת דםD: 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?היום. 7- יש לך בגדים באדום בארון?יאאאפ 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:השמיכה שלי XD 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?מממ...כעס או משו. 10- אוהב את הצבע?כןכןכןכןכן.
צהוב. 1- מה דעתך על לימון?מתוקקק!@#$ XDDDDDDDDDDDDD חהחה, באימשלכם, אל תנסו להבין על מה אני מדברת. 2- אוהב חרדל?נהההההההה. קיח. 3- וגבנ"צ?כן. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לא! יש לי עיינים סופר מיוחדות שאני יכולה לראות את השמש בלי הסתנוורות><' 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?כחול!!!!!!!1 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... כמה חבל. 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כןןןןןן!!!!!!!!!! נכון!!!!1 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? חרוז מהצמיד שלי *-* 9- מה לדעתך צהוב מסמל? dunno 10- אוהב את הצבע הזה? נמ. תלוי למה.
ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?וווהו, האמת שכן XD 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)אני לא בין האנשים שכן. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?חהחה כןןן.>> 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?אתמולO: 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלהעלהעלהעלהעלה!!!!!!1 חהחה אני אוהבת עלים. במת>> 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:מלללפפפפון? 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?לייק סו 100מם!!!!!! 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?השמיכה השניה שלי XD 9- מה לדעתך ירוק מסמל?לאדעת מה זה מסמל, אבל זה בטוח משהו טוב!D: 10- אוהב את הצבע הזה?כןןןןןןןןןן!!@#$ כ'כ*-*
כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים?סקסים. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?הווואה,יותר סקסים. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?כשאני אנסה אני אדע. 4- אוהב ללכת לים?לא הכי. 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?לא אוהבת כלום >> 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא, זה שווה לגמרי.D: 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?הרבההרבה.XD 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?הצד השני של השמיכה הירוקה XDDD. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?סקס.><' 10- אהב את הצבע הזה?נמ, כן.
ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?שזה צבע רגיל? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?סטיגמה. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?יש לי חולצה ורודה!!!!!!!!!!!1 כן, היא חדשה*-* והיא יפה, יש עליה כוכבי הארדקורB| 4- זה צבע רק לבנות?נופ. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?אם אני אראה אותו בארץ אני אחשוב שהוא ערס. אבל כאן? אימו. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)כןןן!!!1 דרי XD חהחה לא. 7- החיים ורודים?נההה. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?צמידי הגומי שליD: 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?אין לי כוח לחשוב על מה. 10- אוהב את הצבע?אין לי בעיה איתו.
כתום. 1- אוהב תפוזים?כןן. 2- וקלמנטינות?לא ממש 3- וגזר?כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?אמאשלך 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?אבאשלך 6- אורנג' חברה טובה?דודהשלך 7- ומה עם "תפוז אנשים"?דודשלך? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?השרוולים של החולצה של פטריק מהפוסטר של פובXD\ ההודעה המהבהבת בכתום מהמסנג'ר\חרוז מהצמיד. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?כ 10- אוהב אותו?א

היה ממש מהנה!! את ממש יצירתית :)

אדום. 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?אמא אבא אחות ואחות...וסבתוש!!! 2- אתה אהב עגבניות?כן 3- וגמבה?אממ...אף פם לא ניסיתי... 4- ותותים?כן 5- אתה נגעל מדם?לא במיוחד.. 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?אמ..לפני 3 ימים 7- יש לך בגדים באדום בארון?לאא!! אף פם לא תתפסו אותי לובשת אדום...אלא זה עם עוד צבע... 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:חוברת עבודה באנגלית..חח 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?כאב 10- אוהב את הצבע?אמממ...הייתי מעדיפה צבעים אחרים צהוב. 1- מה דעתך על לימון?נאמיי 2- אוהב חרדל?כן 3- וגבנ"צ?כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? אמממ כמו כל בנאדם אחר.. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?זהב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?נכון!!! 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?מרק עוף 9- מה לדעתך צהוב מסמל?קיץ 10- אוהב את הצבע הזה?לא על בגדים ירוק. 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?אף פם!! אני ואבוקדו חברים טובים מילדות..:) 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)חחח לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?ברור 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?אמממ האמת אתמול -חולצת בצפר 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:בננה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?אמממ...לא ראיתי ולא קראתי...אבל ראיתי תסרט (?) 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?קרם אלוורה..כי דיי נשרפתי בשמש.. 9- מה לדעתך ירוק מסמל?בריאות 10- אוהב את הצבע הזה?כן כחול. 1- מה דעתך על הדרדסים?חמדמדים ביותר!! 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? נממ....דו משמעויות!! מישו פה התחכם!!! 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לא.נראה לי שזה רק לך :) 4- אוהב ללכת לים?מאודד 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?פחות...אין כמו הים 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא זה מגניב! 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?4 לפחות... 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?חולצה 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?רוגע 10- אהב את הצבע הזה?כן ורוד. 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?אני 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?צר לי להגיד..אבל אמתתת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?ברור למי אין?! אממ...אני לא במת הולכת לספור..חח 4- זה צבע רק לבנות?לא..זה דווקא דיי סקסי גם לבנים xd 5- אם בן הולך עם חולצה ורודה, אתה תחשוב שהוא הומו?תלוי מה הוא לובש חוץ מהחולצה...^^ 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)חחח...חברותי 7- החיים ורודים?מאודדד...במובן הטוב 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?טבעת..חולצה...והמפרט שתלוי לי על השרשרת 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?מתיקות 10- אוהב את הצבע?הייתי אומרת שכן.. כתום. 1- אוהב תפוזים?כן 2- וקלמנטינות?כן 3- וגזר?כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?אין תגובה ^_^ 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?חחח לא 6- אורנג' חברה טובה?כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"?אחלה חברה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?שום דבר 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?עליזות 10- אוהב אותו?לא

גרנולה8

New member
הם עונים לרוב. [לי הם ענו !]מתי שלחת?

וגם הם עונים אם נושא ההודעה הוא ענייני. .. [כלומר לא בענייני חיי האהבה של לורל ] חחחחחח

liavii

New member
וגםםםםםם...

חחחחחחחח D: וגם חיי האהבה של לורל לא אמורים להיות ענינינו XP

גרנולה8

New member
אה ושאמרת ענייני לא התכוונתי לעניין שלי, אלא.

למשהו ענייני- כלומר לעניין, לא משהו חסר חיים.

liavii

New member
חח D: אני יודעת..

אני יודעתת ^_^ חח אני לא טיפשה הבנתי למה התכוונת חחח נראה לי אני עוד מעט יתחשמל פה XP

למעלה