סיפור עצוב:[
ארוך אבל שווה.. סיפפוורר עצוובב:// אני וליאור , ? חברים כבר חצי שנה ... זה נראה כמו - נצח - בשבילי :]] אני כל כך אוהבת אותו , והוא אותי .. אמצע שנה ~ טיול שנתתי (

אנחנו נוסעים לחיפה , על חוף ים ... כל כך רומנטי # רק חבל שליאור לא בביה"ס שלי \\: אני צריכה להיות עם ניר יומיים שלמים , מהבוקר .. עד הבוקר הבא ;$ יייששש!!! אנחנו כבר באוטובוס , =O הטלפון שלי צילצל [!] .. ;% זו הייתה אמא שלי " נסעתם כבר ? " - " לא .. " " אל תשכחי לאכול , ואם חסר לך כסף ~ תלווי מחברות " " טוב אמא , ביי [!!] " ' יאללה כבר ....... מתי ליאור יתקשר ?! הוא שכח אותי ( ? אני אתקשר אליו ? טוב .. לא עדיף שלא , טוב נעשה צילתוק [!] ' חח איך שבאתי לקחת את הטלפון ,, הוא התקשר :]] " אהובתי ! נסעתם כבר .. ? " " לא מאמי , " " אני כבר מתגעגע ... - אני אציק לך כל יום DD: " אם האהבה שלו נקראת "הצקה" אז אני רוצה שהוא יציק לי כ=ל יום ;C יש =O ... האוטובוס מתחיל לזוז סוף - סוף :$ יאלללה ,, הנה הערסים של הכיתה מתחילים לשיר דיכאון DD: אני מכירה ת'שירים ) - נשתףף פעוווללה .. : [ אנחנו הולכים כבר 5 שעות + אני מתתה לחזור הביתה , או סתם אפילו לשבת באוטובוס | " יאללה .. חוזרים לאוטובוס עשינו ת'אזור הזה 5 סיבובים .. קרעתם אותי ! " ..צעקתי למדריך | = וכולם מסתכלים עליי ... ' איך אני מעזה לדבר ככה למדריך ?! ' " עוד חצי שעה ככה .. אנחנו נהיה באזור של האוטובוס .. " ענה לי המדריך .. - עכשיו אני נהייתי בשוק DD: ' איך זה שהמדריך ענה לי ?! ' -

כולם שמחחים .. הולכים לאכסנייה הגענו , הורדנו את התיקים שמים מוזיקה ברמקולים .. מתקשרים לחברים שלנו - ונכנסים להתקלח אני הייתי ראשונה PP: התקלחתי , התלבשתי , התאפרתי - אני מוכנה :]] יצאתי לבחוץ , ליד הים .. והתקשרתי לליאור הוא היה ממש מוזר ;$ ......................................... פתאום =O ממתינה , אמרתי לליאור שאני יחזור אליו ועניתי לממתינה .. זה היה ניר \\: " הלו ? " " שירן .. ? " " אה ? " " אני .. אוהב אותך ! " - וניתק =O - הקול שלו היה מוזר .. ' לא , רק לא זה ..' אמרתי לעצמיי ..... [ אני ישר נכנסת לסרטים DD: ] הלכתי לכיוון החדרים , התחלתי לרוץ משהו קורה , אני לא סתם מתחילה לבכות .. אני כבר לא יכולה לנשום ||= צעקתי לגיא , " איפה החדר של ניר ? " הוא ראה שאני מבוהלת .. " מה קרה ? תעני לי ! מה קרה לך ? " תפסתי אותו ביד ואמרתי לו שיקח אותי לחדר של ניר ^ הם ישנים באותו חדר , חברים טובים ^ נכנסתי . . . . . לא מצאתי אותו , וגיא לא מבין מה יש לי " שירן מה יש לך ?! " " איפה ניר ? איפה הוא ?! " " שירן הוא עשה לך משהו .. ? " ללל = אאא = !!! אני מוצאת אותו במקלחת , שרוע על האמבטיה .. עם קופסאת כדורים ליד | גיא גם ראה אותו , והוא הלך להזעיק עזרה הרמתי אותו , שמתי אותו על המיטה ... שפכתי עליו מים , הבאתי לו כאפות - הוא לא מתעורר ;[ - שכבתי צמוד לידו .. חיבקתי לו את הצוואר ולחשתי לו " גם אני אוהבת אותך .. " גיא הגיע , עם אלונקה של אמבולנס הוציאו אותו מהחדר - והסיעו אותו לביה"ח הייתה המולה מחוץ לחדר כל הילדים עמדו | אני לא מוצאת את עצמי כבר :$ אמרתי למורה שגם אני רוצה לבוא .. הילדים גם צעקו שכדי לי ללכת > אני הייתי האהבה האחרונה שלו < ועליתי לאמבולנס .. אני כבר יושבת 3 שעות בלי לעשות כלום :// הנה =O .. בא הרופא ! " מה קרה לו ? " - המורה שאלה הוא לקח אותה לצד .. הסביר לה כמה דברים , לא שמעתי כלום אבל ראיתי שהשפתים שלו זזות , היא הסתכלה עליו , ובאה לחבק אותי # עזבתי אותה ורצתי לרופא [!!] " מה קרה לו ? תענה לי !!! " המורה שוב תפסה אותי וחיבקה אותי ... " הוא .. מת " העניים שלי התמלאו דמעות , ולא אמרתי - כלום - " יש .. יש לי רק בקשה אחת , אני .. אני יכולה .. אני יכולה לראות אותו ? " הרופא והמורה סיכמו שאני אכנס עם המורה .. % ונכנסתי , ראיתי אותו מכוסה - זה לא אותו אחד שהייתי חברה שלו ! - אבל זה אותו אחד , שאהבתי , ושאני תמיד יאהב .............