לשבת

liavii

New member
רגע אבלל..

אני התכוונתי לעניין שלנו.. חח ורגע שחושבים על זה עניני למשהו ענייני- כלומר לעניין, לא משהו חסר חיים.

liavii

New member
אממ משהו והבהרה חחחחחחח

חח משעמם מאוד.. ובקשר להודעות שלי עזבו אני לא אצא חכמה XP

moran916

New member
../images/Emo207.gif

אנלא יודעת עם היה פה או לא.. אז בכולאופן.. קטעים מyoutube של רוק"צ http://www.youtube.com/watch?v=2TAywiHmzT8 http://www.youtube.com/watch?v=1w97MGWHykc האמת איכות לומשהו וגם סאונד..אבל נחייה ...

Frankielover7

New member
ובשביל שאלה כזאת פאקינג מטופשת...

צריך לפתוח פאקינג שרשור חדש?!??!?! וווואי1!!!!!!!11 זה כלכך מעצבןןן1!!!!! תפסיקו כבר, מהה?!?!?אתם כאן בשביל המוזיקה? או בשביל הקטע שהם בני 15 בלהקה ואז אתן חושבות"הווו אולי יש לי סיכוי איתם..." זה מעצבןןן אותי!!! אני כבר שומרת את זה, אבל נמאאאאס. זה שהם יענו למסרים זה לא יהפוך אותם לחברים הכי טובים שלך! זה לא ישנה בשיט. אררררררג אני מתגעגעת לימי הקומונה\הפורום הישן.

sapirosh92

New member
כככה!

וואי איזה חפירות עם השאלה הזאת, הם להקה,הם עסוקים,מין הסתם הם נכנסים מידי פעם לענות,וגם הם לא חייבים לנו שומדבר אז תפסיקו לשאול ת'שאלה הזאת.

ליעתע

New member
בגלל אנשים כמוך><

בגלל זה הם לא עונים למסרים!! טוב ממש שהבנתי הם כן עונים. אבל קצת סבלנות! הם בני אדם, יש להם חברים, בצפר, להקה, משפחה.. מה לעשות שלא כל מה שיש להם בראש זה להיכנס לתפוז ולענות למסרים.. חוץ מזה שיכולת לנצלש. או לבדוק בהודעות קודמות כי לא חסרים אנשים ששאלו את זה. ודניאל את צודקת ב100%

einatit4

New member
../images/Emo207.gifמישהו יכול לעזור לי?

אני רוצה להעביר שירים של ביט לאמפי שלי [כדי שאני אוכל לשמוע אותם בכל מקום ולא רק במחשב
] אבל אני ממש לא מבינה בזה
איכשהו העברתי אבל זה לא נותן לי לשמוע אותם.. כאילו הם בתוך האמפי אבל אי אפשר לשמוע.. זה לא קובץ MP3 כניראה או משהו? נכון? מישהו יכול לעזור לי?? תודה מראש
[ד"א זה מהדיסק, לא הורדתי!!]

לאיור

New member
עזרה..

יש תכונה מיוחדת שדרכה אפשר להעיבר קבצים מדיסקים למחשב זה מה שאני עשיתי :) אבל בכל זאת אני שומעת את ביט רוב הזמן במערכת

einatit4

New member
את מלכה../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif תודה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

שושי360

New member
מה את מעדיפה??

את אבא שלך או לראות את ביט 69...?? אני הייתי מתבאסת אבל לא כל כך...אני מעדיפה את אבא שליי...

שנינה92

New member
אז תסחפי

מניסיון עם אבא שלי , שלי הייתה הופעה אני הלכתי כי קבעתי מראש ובאותו יום גם הלכתי לבקר אותו. זה לא עניין של העדפות , ובכלל זה לא סוף העולם [; שתהיה רפואה שלמה , ומאחלת לך את ההחלטה הטופה בשבלך:) - שנינה[: -

kakitibeti

New member
איזו תשובה לא קשורה יש לך

היא לא אמרה שהיא מעדיפה לראות הופעה של ביט69 אה והחלמה מהירה..

למעלה