עניתי =)
[ראיתי את זה בכבר כמה פורמים אז החלטתי לגנוב ולשים את זה כאןD: ] הוראות פותחים את המדיה פלייר\אייטונס\או-כל-דבר-אחר-שאתם- שומעים-בו-מוזיקה, שמים את השירים על שאפל[זתאומרת, שירים רנדומלים, למי שלא מבין.] וכותבים את השם של השיר שיוצא D: מספיק בנאדם/ מוניקה סקס איך העולם רואה אותי? סתם עוד אחת. האם יהיו לי חיים מאושרים? כן. מה אנשים באמת חושבים עליי? אי אפשר לדעת. לדעתי אני בסדר. האם אנשים חושקים בי בסתר? יש מצב =] [מעניין מה לורל,ברי ורענן היו עונים ] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? להיות מאוהבת, להצליח בחיים. מה אני צריך לעשות עם חיי?להשקיע ולהצליח בחיים. עצה טובה בשבילי:לא לפחד ממכשולים. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? יש הרבה, כל פעם מתחלף. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?כנל איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? שאלה קשה מדי. ובהלוויה שלי?I DID IT MY WAY איזה סוג גבר אני אוהב? חחח איך יהיה לי מחר?מי יודע אם אני יחיה היום ואתם שואלים כבר על מחר? [מקווה שטוב בכל אופן] למה אני כאן?כי מישהו אהב פעם בתור מה אנשים יזכרו אותי? אין לי מושג. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?משהו של ביט,סביר להניח האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? לא כרגע איך תהיה השנה הזו? שנה מדהימה תהנוD:תודה, זה שאלון!