לשבת

שושי360

New member
עוד פעם אחת וכאפה..!!!

דיייי...........תפסיקו זה עיניינו הפרטי דיייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gifתות| שלוםשלום.

אם זיכרוני אינו מטעני, את היית מזדיינת עם ערבי כדי לקבל עוד כמה דברים בנוגע לאם ללורל יש או אין חברה, לא?

שושי360

New member
עד כאןן...

בלי לריב בבקשהה... אמרתי את מה שהיה לי להגיד... אבל אם ככה מדברים בפורום הזה..... אז אולי כדי שאני פשוט יפסיק להיכנס לפהה.... אני לא קיללתי ....אז אל תקללו אותי..... אני לא נעלבתי אבל זה עיצבןן...{אני לא נעלבת משום דבר...}!!!! שרק בגלל שהיה לי משהו להגיד הפכתם אותי לזונה ..........

שלחתי לך כמה פעמים את השאלה ולא ענית \ ;

זה לא קשור לאם יש לך חברה או לא P : אבל ... בבקשה תענה לי . אני אשלח שוב אם תרצה ^^

עטרי234

New member
לורל .. יש לך חברה ?! חחחחחחחחחחח סתם XD

יש לך פלאפון של אורנ'ג ?! אם כן יש לי את הפלאפון שלך חחח :)

עטרי234

New member
לורל..יש לך חברה ?! חחחחחחחחחחח סתם XD

אני חולה על הללהההקה שלכם :]

נכון...מסכן...כנסו..

אוקי, ממש מסכן...אל תכנסו י ו תר מדי לחיים, הם שלו ולא שלכם, סליחה שאני אומרת דברים נכונים..חח.. אמממ...אני בטוחה שהוא היה משתף אותנו אם הוא היה רוצה, ואם הוא לא -> כנראה שהוא לא רוצה?!! בקיצור תחשבו על זה, ראיתם את מה שהוא רשם (זה מעצבן אותו...) אני בטוחה שהוא לא אוהב את זה... ות'אמת, זה לא מעצבן רק אותו, יש עוד מלא אנשים פה שזה מעצבן אותם, והם כבר אמרו את זה.... כולנו אוהבים את לורל מאוד, אבל תעזבו אותו בקשט, מסכן...ואם יש לא חברה, שיהיה לו בכיף..מותר לו... קצת חומר למחשבה...חח...זה אומר שתחשבו על מה שאמרתי פה...חח...3> טל..

שושי360

New member
כןן שמתי לב...

עוד קיללו אותי בגלל שאמרתיי... עוד מילה אחת פה .... לא בא לי להיתעצבן...1 2 3 4 5 ...10...יופי נרגעתיי...חח אולי תיהיה לי מוזה מזה חח!!! סתם...

למעלה