לשבת

yan levi

New member
לנו

ביטלו טיול שנתי של 6 ימים!!! אעאעעעאעאעאע זונות:]סורי

טלוש & רונוש - אננסית & אננס - חסה & ברוקולי

רררררררונוש ,
אני אוהבת אותך יפה שלי 3333 > גאלה ? , אווווף =/ לא נורא . נראה אותם פעם אחרת חעחע D= את ה.כ.ל !!!!!! בה בי

Frankielover7

New member
מושי&קושי&פושי&פלוצית&אבטיח&תפוח><'

וואטדדהפאק?!@ הפורום נהיה כ'כ מעצבן, אני פשוט לא יכולה לסבול את זה. בשביל זה לפתוח הודעה חדשה!?ולמי אכפת מכל הירקות שלך!?

l i s H A

New member
בחיייאאאאאאאאאאאאאתת

את מי זה מענייייןן?! תחסכי את זה או תנצלשי דמאטטט -וואי כמה זמן לא הייתי פה:O-

בווווקר טוב - אח איזה כיף שיש שביתה ../images/Emo85.gif

ביייייט 69 rules !!!!!!! אתמול קניתי את הדיסק , דיסק אדיייר ! ;P בה בי

l i s H A

New member
וזו סיבה מספיק טובה לפתוח שרשור חדש?o0

תהיו לי בריאים...:O

חחחחחחחחחח איזה שאלון מצחיק יצא לי=D

איך העולם רואה אותי? 'לאן שלא תלכי' מיקס שירי מימון] האם יהיו לי חיים מאושרים? SMACK THAT[AKON&SNOOP DOG[ מה אנשים באמת חושבים עליי? UNDERNEATH YOUR CLOTHES ]SHAKIRA[ האם אנשים חושקים בי בסתר? 'דון קישוט' \ 'זה הכל בשבילך'[דני סנדרסון ומזי כהן]........הממ..... איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? 'נובמבר' [מירי מסיקה] מה אני צריך לעשות עם חיי?'שיר אהבה בשניים' [רינת בר ובר כהן] עצה טובה בשבילי: 'מעליות' [דודו טסה ורוני אלטר] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? 'עיניים משקרות' [רינת בר] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? 'כשאני איתך' [לירן טל] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? מחשבות עכשיו [אריק ברמן] ובהלוויה שלי? 'אתה אף פעם' [מירי מסיקה] איזה סוג גבר אני אוהב? LOVE TODAY [MIKA] איך יהיה לי מחר?'שיר בעיפרון' [בית הבובות] למה אני כאן?'אלינור' [זוהר ארגוב] בתור מה אנשים יזכרו אותי? JUST ONE NIGHT]CASSIE[ איזה שיר יתקע לי בראש מחר? 'תפוס' [מושיק עפיה] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?'שקט' [מורן קריתי] איך תהיה השנה הזו? 'בלאגן' [סידי וצ'ולו]

ROTEM789

New member
עונה בשנית[:

איך העולם רואה אותי?Girlfriend - Avril Lavigne האם יהיו לי חיים מאושרים?הבוקר יאיר - שירה גבריאלוב מה אנשים באמת חושבים עליי?תראו אותי-מופע הארנבות של ד"ר קספר האם אנשים חושקים בי בסתר?אולי-עברי לידר איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?לחבק אותך- סינרגיה מה אני צריך לעשות עם חיי?אחלום לנצח- מופע הארנבות של ד"ר קספר עצה טובה בשבילי:מחר-אביב גפן מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? My Immortal - Evanescence מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Perfect - Simple plan איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Blink 182 - Always ובהלוויה שלי?גשם חזק-מוניקה סקס איזה סוג גבר אני אוהבת?מישהו לרוץ איתו-דניאל סלומון איך יהיה לי מחר?מסיבת כיתה-העברית למה אני כאן?מליארד טועים-אביב גפן בתור מה אנשים יזכרו אותי?Beautiful - Christina Aguilera איזה שיר יתקע לי בראש מחר?יומן מסע- אביב גפן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?אין מקום אחר-משינה איך תהיה השנה הזו?חמי רודנר - גאולה

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif../images/Emo170.gif זה יקח לי הרבה זמן ><

איך העולם רואה אותי?
אהובה הקטנה - איפהילד. האם יהיו לי חיים מאושרים?
מה שעובר עליי - איפהילד. מה אנשים באמת חושבים עליי?
הרבה יותר -מהשד"ק. האם אנשים חושקים בי בסתר?
פרפרים לבנים - אורי בנאי. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?
נעה של הים - יזהר אשדות. מה אני צריך לעשות עם חיי?
בתוך התחתונים - איפהילד [XD] עצה טובה בשבילי:
איך זה מרגיש - כנסיית השכל. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?
זיוה - פוליאנה פרנק XD מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?
אירק - שלומי שבן XXDDDD איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?
הוהו - מהשד"ק. ובהלוויה שלי?
היא אוהבת - מהשד"ק. איזה סוג גבר אני אוהבת?
לבן בחלום שחור - איפהילד. איך יהיה לי מחר? מיכאל- אתי אנקרי. למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif../images/Emo170.gif אופס ><

למה אני כאן?
רק בשביל לקבל חיבוק - איפהילד בתור מה אנשים יזכרו אותי?
גשם כבד עומד ליפול - אביב גפן איזה שיר יתקע לי בראש מחר?
אהוב יקר - דנה עדיני וענת מגן-שבו האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?
אל תדאג - אביב גפן איך תהיה השנה הזאת?
יום שני השמח- מהשד"ק. :)

שנינה11

New member
תשובות

איך העולם רואה אותי? ג'וני- אריק ברמן האם יהיו לי חיים מאושרים? פרח- עברי לידר מה אנשים באמת חושבים עליי? אחריות- יוני בלוך האם אנשים חושקים בי בסתר? כמו שלך- ביט 69 איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? גשם חזק- מוניקה מה אני צריך לעשות עם חיי? איש קש-מוניקה עצה טובה בשבילי: מישהו לרוץ איתו- דניאל סולמון מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? תראו אותי- קספר מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? השיר שלי- קספר איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? גג- ג'ירפות ובהלוויה שלי? סרט של סקס- אינפקציה איזה סוג גבר אני אוהב?דם- מוניקה איך יהיה לי מחר? דני מכור לבמבה- ביט 69 למה אני כאן?בעיר הזאת- מוניקה בתור מה אנשים יזכרו אותי? שנים חסומות-מוניקה איזה שיר יתקע לי בראש מחר? הכאב הזה- עברי האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? שייגעצ- פקיד אפרורי איך תהיה השנה הזו? שייגעצ- מרלין מונרו

Frankielover7

New member
אז.. החלטתי לענות על זה שוב O:

איך העולם רואה אותי?gone with the sin-HIM האם יהיו לי חיים מאושרים?knife vs. face. round 1 -drop dead gorgeous מה אנשים באמת חושבים עליי?the one i want-green day האם אנשים חושקים בי בסתר?the phrase that pays- the academy is... איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?sick of me-green day מה אני צריך לעשות עם חיי?be still- no one goes home עצה טובה בשבילי:join me- HIM מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?act of sepression-underoath מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?this is the best day ever- my chemical romance איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?surfer song face for radio-no one goes home ובהלוויה שלי?my last breat-evanescence איזה סוג גבר אני אוהב?37mm-AFI איך יהיה לי מחר?break out break out-all time low למה אני כאן?she's a dick-never heard of it בתור מה אנשים יזכרו אותי?i mostly copy other people - the almost
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?god called in sick today-AFI האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?amazing because it is
איך תהיה השנה הזו?in fear and faith- circa survive. *-* שמתי לב שכשזה נתקע על שיר מלהקה אחת זה שם אותה שוב ושובO:

למעלה