לשבת

the z girl

New member
ME :)

1.שם: עפר 2.מקור השם: החיה 3.כינוי (כאילו כינוי בתפוז): THE Z GIRL 4.מקור הכינוי: סיפור.. 5.תאריך לידה: 4.11 6.אחים/אחיות: אחות תאומה 7.שמות ההורים: יעל 8.שמות הסבא והסבתא: צופיה ואברהם 9.יש/אין בע"ח: אין 10.אם כן, אלו ומה שמותיהם: - ועכשיו לשאלות הלא כול כך רציניות... 11.סמיילי אהוב: :) או :\ 12.סמיילי שנוא: קשה לחשוב על אחד. 13.מה תעשה על רגל של ינשוף ולק ורוד: אשאיר אותם איפה שהם. בטח בחנות למכשפות או בחדר של איזה בלונדינית פקצה מהסרטים. 14.מה היית בגולגול הקודם: אהע, קברנית? 15.כמה זוגות נעליים יש לך: 2 16.על מה אתה חושב כרגע: על הנעליים שלי.. 17.איזה צבע אתה מעדיף - כסוף שמפניה או חום ברנדי:(ברנדי בכלל חום?!) ירוק 18.מה החלום הכי מוזר שחלמת: משהו מפחיד. אה בעצם חלמתי משהו מוזר אתמול. 19.אתה מתאפר: לא 20.אתה צופה בחדשות בערוץ 22 בבוקר: לא 21.שתית פעם קפה על צ'ילי: לא 22.מיהו הדרדס הכי סקסי: הדרדס שמפוצץ דברים.. חע חע 23.מה תיהיה בגלגול הבא: דרדס! 24.אתה מעשן: לא 25.האם יונה חרבנה עליך: לא יודעת, אבל עטלף השתין עליי... 26.אם כן, על מה: בראש וביד.. אבל זה עטלף...זה בטח מזל מאווד טוב! 27.ברצונך לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה זו: לא 28.ברצונך לקבל מסר על תגובות להודעה זו: לא 29.ברצונך לקבל הודעת SMS על תגובה להודעה זו: לא 30.מה מספר המזל שלך: חחחח יש לי סיפור מצחיק על זה. אין לי. 31.אכלת פעם מחק: לא 32.אתה יודע שאבא שלי עבר ניתוח לקריתת שקדים בגיל חמש: אני בגיל 8 בערך. שיהיה בריא. 33.האם אתה בצופים: לא, יש לנו תנועת נוער משלנו. 34.מה המזל שלך: מזל באסטרולוגיה? עקרב.. 35.אתה יודע שביום שבת כנראה יהיה שלג בחרמון: מעניין מאוד.. יופי יופי 36.איזו חייה אתה לפי הלוח הסיני: נראה לי נחש.. 37.אני אוהבת לגעת בציצי של החברה שלי, אתה אוהב?: לא, תודה. 39.אתה יודע שברחובות יש רחוב בשם "אסף התוקע": חח וואו. 40.כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר: אממ כולל פלאפון? 5 בערך 41.כמה מכשירי חשמל יש לך באמבטיה: 0 42.כמה רגליים יש לך: 2 וחחצי 43.למה התחפשת הכיתה ד': אני מנחשת פאוור ריינג'רס או טלפון..או אינדיאני 44.אתה אוכל-בשר או צמחוני: אוכלת-בשר 45.יש לך נעל בית: כן, אפילו שני זוגות. 46.אתה מחשיב את עצמך כאדם טוב: אממ ביסוד אני חושבת שכולם טובים. 47.אתה יודע שקטורת מסרטנת: לא ידעתי, חבל. חע 48.החתולים שלי הומויים...חחח... 49.אלו עגבניות אתה מעדיף יותר, עגבניות רגילות או שרי: תלוי. נראהלי רגילות 50.אם היה לך זנב, מה היית עושה בו: קוטעת אותו כמחוות אהבה.

riotgirl28

New member
אני עונההה=]

1.שם:שירה 2.מקור השם:סבא משורר...מקורי נכון? 3.כינוי (כאילו כינוי בתפוז):riotgirl 4.מקור הכינוי:שיר של ג"ש כמובן! 5.תאריך לידה:1991\6\22 6.אחים/אחיות:אח ואחות 7.שמות ההורים:אבא ואמא 8.שמות הסבא והסבתא:סבתא סבא סבתא סבא 9.יש/אין בע"ח:כלבה מסריחה 10.אם כן, אלו ומה שמותיהם:אליזבת........ ועכשיו לשאלות הלא כול כך רציניות... 11.סמיילי אהוב:=] 12.סמיילי שנוא:^_^ 13.מה תעשה על רגל של ינשוף ולק ורוד:אבעט? 14.מה היית בגולגול הקודם:עב"מ 15.כמה זוגות נעליים יש לך: 4...2 שאני לובשת 16.על מה אתה חושב כרגע: עליך...[פרצופים מגרים] 17.איזה צבע אתה מעדיף - כסוף שמפניה או חום ברנדי:(ברנדי בכלל חום?!)בסוף שמפניה 18.מה החלום הכי מוזר שחלמת:ממ........אתם לא צים לדעת 19.אתה מתאפר: לא 20.אתה צופה בחדשות בערוץ 22 בבוקר:לא 21.שתית פעם קפה על צ'ילי:לא 22.מיהו הדרדס הכי סקסי:ישנוני 23.מה תיהיה בגלגול הבא: שקית צ'יפס 24.אתה מעשן:לפעמים 25.האם יונה חרבנה עליך:לא 26.אם כן, על מה:לא 27.ברצונך לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה זו:ללא 28.ברצונך לקבל מסר על תגובות להודעה זו:לא 29.ברצונך לקבל הודעת SMS על תגובה להודעה זו:כן 30.מה מספר המזל שלך:666 31.אכלת פעם מחק:כן 32.אתה יודע שאבא שלי עבר ניתוח לקריתת שקדים בגיל חמש:מזל טוב 33.האם אתה בצופים:לצערי 34.מה המזל שלך:ש(ר)טן 35.אתה יודע שביום שבת כנראה יהיה שלג בחרמון:יפי 36.איזו חייה אתה לפי הלוח הסיני:.... 37.אני אוהבת לגעת בציצי של החברה שלי, אתה אוהב?:לא 39.אתה יודע שברחובות יש רחוב בשם "אסף התוקע":איזה אושר 40.כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר:2 41.כמה מכשירי חשמל יש לך באמבטיה:1 42.כמה רגליים יש לך:5 43.למה התחפשת הכיתה ד':מאיפה אני זוכרת? 44.אתה אוכל-בשר או צמחוני:בשרר 45.יש לך נעל בית: אפילו שתיים 46.אתה מחשיב את עצמך כאדם טוב:לא 47.אתה יודע שקטורת מסרטנת: 48.החתולים שלי הומויים...חחח... יייששש.. 49.אלו עגבניות אתה מעדיף יותר, עגבניות רגילות או שרי:לא אוכלת עגבניות 50.אם היה לך זנב, מה היית עושה בו: רודפת אחריו

אתה מעשנת ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif

למה? ולמה את לא אוכלת עגבניות?! חחח...

riotgirl28

New member
חחחחחחחח לא אוהבת עגבנניות

ועישנתי פעמים יחידות..זה באמת ממכר =\

A Lovato

New member
סתכלי על התאריך שנולדת בו!

מי נולד יומיים לפניך!??!?! ניחוש!

yardenbm

New member
חיחי אני נולדתי היומולדת של

אמיר פיי גוטמן תודו שזה מצחיק ולא שאי הערצתי אותו פשוט אחות של ידיד שלי חולה עליו ושהיא שעמה את זה היא רצתה להרוג אותי

33emily33

New member
נולדתי בתאריך של פול ושל ההוא ממארו

ממארון* נו ג'ימס הזה... (יודעת את זה בגלל אחותי!!!)

A Lovato

New member
על מי את מדברת?

20.6-טוני מסט. 15.6-בילינה מגוד שארלוט. בטח התלבלבת.

חחחח..

עזבי אותי, אני בלונדינית.. כשכתבת "הוא נולד ב-20.6" חשבתי שדיברת איתי..חח..LOL..

למעלה