the z girl
New member
ME 
1.שם: עפר 2.מקור השם: החיה 3.כינוי (כאילו כינוי בתפוז): THE Z GIRL 4.מקור הכינוי: סיפור.. 5.תאריך לידה: 4.11 6.אחים/אחיות: אחות תאומה 7.שמות ההורים: יעל 8.שמות הסבא והסבתא: צופיה ואברהם 9.יש/אין בע"ח: אין 10.אם כן, אלו ומה שמותיהם: - ועכשיו לשאלות הלא כול כך רציניות... 11.סמיילי אהוב:
או :\ 12.סמיילי שנוא: קשה לחשוב על אחד. 13.מה תעשה על רגל של ינשוף ולק ורוד: אשאיר אותם איפה שהם. בטח בחנות למכשפות או בחדר של איזה בלונדינית פקצה מהסרטים. 14.מה היית בגולגול הקודם: אהע, קברנית? 15.כמה זוגות נעליים יש לך: 2 16.על מה אתה חושב כרגע: על הנעליים שלי.. 17.איזה צבע אתה מעדיף - כסוף שמפניה או חום ברנדי
ברנדי בכלל חום?!) ירוק 18.מה החלום הכי מוזר שחלמת: משהו מפחיד. אה בעצם חלמתי משהו מוזר אתמול. 19.אתה מתאפר: לא 20.אתה צופה בחדשות בערוץ 22 בבוקר: לא 21.שתית פעם קפה על צ'ילי: לא 22.מיהו הדרדס הכי סקסי: הדרדס שמפוצץ דברים.. חע חע 23.מה תיהיה בגלגול הבא: דרדס! 24.אתה מעשן: לא 25.האם יונה חרבנה עליך: לא יודעת, אבל עטלף השתין עליי... 26.אם כן, על מה: בראש וביד.. אבל זה עטלף...זה בטח מזל מאווד טוב! 27.ברצונך לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה זו: לא 28.ברצונך לקבל מסר על תגובות להודעה זו: לא 29.ברצונך לקבל הודעת SMS על תגובה להודעה זו: לא 30.מה מספר המזל שלך: חחחח יש לי סיפור מצחיק על זה. אין לי. 31.אכלת פעם מחק: לא 32.אתה יודע שאבא שלי עבר ניתוח לקריתת שקדים בגיל חמש: אני בגיל 8 בערך. שיהיה בריא. 33.האם אתה בצופים: לא, יש לנו תנועת נוער משלנו. 34.מה המזל שלך: מזל באסטרולוגיה? עקרב.. 35.אתה יודע שביום שבת כנראה יהיה שלג בחרמון: מעניין מאוד.. יופי יופי 36.איזו חייה אתה לפי הלוח הסיני: נראה לי נחש.. 37.אני אוהבת לגעת בציצי של החברה שלי, אתה אוהב?: לא, תודה. 39.אתה יודע שברחובות יש רחוב בשם "אסף התוקע": חח וואו. 40.כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר: אממ כולל פלאפון? 5 בערך 41.כמה מכשירי חשמל יש לך באמבטיה: 0 42.כמה רגליים יש לך: 2 וחחצי 43.למה התחפשת הכיתה ד': אני מנחשת פאוור ריינג'רס או טלפון..או אינדיאני 44.אתה אוכל-בשר או צמחוני: אוכלת-בשר 45.יש לך נעל בית: כן, אפילו שני זוגות. 46.אתה מחשיב את עצמך כאדם טוב: אממ ביסוד אני חושבת שכולם טובים. 47.אתה יודע שקטורת מסרטנת: לא ידעתי, חבל. חע 48.החתולים שלי הומויים...חחח... 49.אלו עגבניות אתה מעדיף יותר, עגבניות רגילות או שרי: תלוי. נראהלי רגילות 50.אם היה לך זנב, מה היית עושה בו: קוטעת אותו כמחוות אהבה.
1.שם: עפר 2.מקור השם: החיה 3.כינוי (כאילו כינוי בתפוז): THE Z GIRL 4.מקור הכינוי: סיפור.. 5.תאריך לידה: 4.11 6.אחים/אחיות: אחות תאומה 7.שמות ההורים: יעל 8.שמות הסבא והסבתא: צופיה ואברהם 9.יש/אין בע"ח: אין 10.אם כן, אלו ומה שמותיהם: - ועכשיו לשאלות הלא כול כך רציניות... 11.סמיילי אהוב: