עשיתם לי חשק לענות לשאלון שלי...חחח
1.שם: טניה ( שם מלא - טטיאנה..חחח..) 2.מקור השם: המ..לא יודעת...לאמא (הפולניה) שלי התחשק לקרוא לי בשם שאפ-אחד לא יכול לקרוא..אז היא קראה לי טטיאנה(ממש תודה, אמא
) 3.כינוי (כאילו כינוי בתפוז
):טטה בטטה. 4.מקור הכינוי: כי שמי הוא טניה, אז קוראים לי טטה, או טטה בטטה. 5.תאריך לידה:3.9.1990 6.אחים/אחיות:אנג'לה. 7.שמות ההורים
:נלי וואדים 8.שמות הסבא והסבתא:המ...לא זוכרת..אנסטסיה וניקולאי מצד אמא , ואנה ואולג מצד אבא... 9.יש/אין בע"ח:יאפ. 10.אם כן, אלו ומה שמותיהם:2 חתולים
- ג'קי וג'וג'ו (אלו הם השמות העיבריים שלהם..שמותיהם האמיתים הם - ואסיליי ושוריק) ועכשיו לשאלות הלא כול כך רציניות...
11.סמיילי אהוב:
..וזהו
12.סמיילי שנוא: כול השאר..כמעט.. 13.מה תעשה על רגל של ינשוף ולק ורוד: אצבע את הרגל בורוד, ואז אקיא
14.מה היית בגולגול הקודם: דיסק צרוב. 15.כמה זוגות נעליים יש לך: המ..*מחשבת*..איזה חמש או שש.. 16.על מה אתה חושב כרגע:על כמה שהחתול השמן שלי (10 קילו
- כבוד
) חתיך!!! 17.איזה צבע אתה מעדיף - כסוף שמפניה או חום ברנדי

ברנדי בכלל חום?!)חום ברנדי. 18.מה החלום הכי מוזר שחלמת:המ..יש יותר מידיי. 19.אתה מתאפר: לק שחור ועיפרון שחור.. 20.אתה צופה בחדשות בערוץ 22 בבוקר:בטח! 21.שתית פעם קפה על צ'ילי:לא..אבל שתיתי על פלפל שחור חריף..חח
22.מיהו הדרדס הכי סקסי: דרדסית
23.מה תיהיה בגלגול הבא:מברשת שיניים או נייר טואלט..חח 24.אתה מעשן:לא
25.האם יונה חרבנה עליך:כן..
26.אם כן, על מה:על הירך..
27.ברצונך לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה זו:YES 28.ברצונך לקבל מסר על תגובות להודעה זו:YES 29.ברצונך לקבל הודעת SMS על תגובה להודעה זו:YES, YES, YES!!! 30.מה מספר המזל שלך:4, 7, 47, 27. 31.אכלת פעם מחק:כן...חחח..
32.אתה יודע שאבא שלי עבר ניתוח לקריתת שקדים בגיל חמש:חחח...כפרה עליו..
33.האם אתה בצופים:לא! איכס צופים! צופים רע! 34.מה המזל שלך:בתולה..
35.אתה יודע שביום שבת כנראה יהיה שלג בחרמון: יאי
36.איזו חייה אתה לפי הלוח הסיני: סוס לבן. 37.אני אוהבת לגעת בציצי של החברה שלי, אתה אוהב?:בטח..אבל היא לא..
39.אתה יודע שברחובות יש רחוב בשם "אסף התוקע":המורה שלי הסבירה לי שאומרים את זה בצורה אחרת..חח..אבל זה עדיין מצחיק
40.כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר:
..לא'דעת..אחד 41.כמה מכשירי חשמל יש לך באמבטיה:המ..אחד.. 42.כמה רגליים יש לך:שתים וחצי. 43.למה התחפשת הכיתה ד':למגדת עתידות...חח.. 44.אתה אוכל-בשר או צמחוני:צימחונית גאה כבר חודש שלם
45.יש לך נעל בית:כן..אדומות כאלה.. 46.אתה מחשיב את עצמך כאדם טוב:לפעמים.. 47.אתה יודע שקטורת מסרטנת:בטח
48.החתולים שלי הומויים...חחח...
49.אלו עגבניות אתה מעדיף יותר, עגבניות רגילות או שרי:שרי לשלטון
50.אם היה לך זנב, מה היית עושה בו:נוגעת בו כול הזמן..חי חי חי...