לשבת

אחח המומחים של היום זה משהו ../images/Emo3.gif

בלאט
פעם רוסי שיכור קילל את אחד החבר'ה שלנו הוא לא ידע אחר כך מאיפה הכאפה הגיעה לו

BillysGirl

New member
שאלון של "טטה בטטה!"

שאלון של טטה בטטה שאני מעבירה לכאן! ושוב זכויות של טטה בטטה!!! זהו שאלון שפירסמתי איפה שהוא...דרך אגב, כולכם מוזמנים לענות! 1.שם: 2.מקור השם: 3.כינוי (כאילו כינוי בתפוז): 4.מקור הכינוי: 5.תאריך לידה: 6.אחים/אחיות: 7.שמות ההורים: 8.שמות הסבא והסבתא: 9.יש/אין בע"ח: 10.אם כן, אלו ומה שמותיהם: ועכשיו לשאלות הלא כול כך רציניות... 11.סמיילי אהוב: 12.סמיילי שנוא: 13.מה תעשה על רגל של ינשוף ולק ורוד: 14.מה היית בגולגול הקודם: 15.כמה זוגות נעליים יש לך: 16.על מה אתה חושב כרגע: 17.איזה צבע אתה מעדיף - כסוף שמפניה או חום ברנדי:(ברנדי בכלל חום?!) 18.מה החלום הכי מוזר שחלמת: 19.אתה מתאפר: 20.אתה צופה בחדשות בערוץ 22 בבוקר: 21.שתית פעם קפה על צ'ילי: 22.מיהו הדרדס הכי סקסי: 23.מה תיהיה בגלגול הבא: 24.אתה מעשן: 25.האם יונה חרבנה עליך: 26.אם כן, על מה: 27.ברצונך לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה זו: 28.ברצונך לקבל מסר על תגובות להודעה זו: 29.ברצונך לקבל הודעת SMS על תגובה להודעה זו: 30.מה מספר המזל שלך: 31.אכלת פעם מחק: 32.אתה יודע שאבא שלי עבר ניתוח לקריתת שקדים בגיל חמש: 33.האם אתה בצופים: 34.מה המזל שלך: 35.אתה יודע שביום שבת כנראה יהיה שלג בחרמון: 36.איזו חייה אתה לפי הלוח הסיני: 37.אני אוהבת לגעת בציצי של החברה שלי, אתה אוהב?: 39.אתה יודע שברחובות יש רחוב בשם "אסף התוקע": 40.כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר: 41.כמה מכשירי חשמל יש לך באמבטיה: 42.כמה רגליים יש לך: 43.למה התחפשת הכיתה ד': 44.אתה אוכל-בשר או צמחוני: 45.יש לך נעל בית: 46.אתה מחשיב את עצמך כאדם טוב: 47.אתה יודע שקטורת מסרטנת: 48.החתולים שלי הומויים...חחח... 49.אלו עגבניות אתה מעדיף יותר, עגבניות רגילות או שרי: 50.אם היה לך זנב, מה היית עושה בו: *השאלון מנוסח בלשון זכר אך מתכוון שלני המינים* מקווה שנהנתם!!!

BillysGirl

New member
עונה!

.שם: אורלי / SVETA 2.מקור השם:סבתא שלי יש לה שם כמו שלי יותר נכון לי כמו שלה! 3.כינוי (כאילו כינוי בתפוז): ביליס גירל 4.מקור הכינוי:בילי מרטין המושלם! 5.תאריך לידה:18.4.90 6.אחים/אחיות:אין 7.שמות ההורים:אירנה וסרגיי 8.שמות הסבא והסבתא:סבלנה, גנאדי ז"ל 9.יש/אין בע"ח: ריצ'י כלבתי! 10.אם כן, אלו ומה שמותיהם:חחחח ועכשיו לשאלות הלא כול כך רציניות... 11.סמיילי אהוב:
12.סמיילי שנוא:
13.מה תעשה על רגל של ינשוף ולק ורוד:אקיא מהוורוד 14.מה היית בגולגול הקודם:רוקיסטית/פאנקיסטית מפגינה... 15.כמה זוגות נעליים יש לך: הרבה נעלי ספורט... 16.על מה אתה חושב כרגע: על זה שאני חולעעעע 17.איזה צבע אתה מעדיף - כסוף שמפניה או חום ברנדי:(ברנדי בכלל חום?!) שמפניה 18.מה החלום הכי מוזר שחלמת: על זה שרוצחים בב"ס! 19.אתה מתאפר: שחור בעניים 20.אתה צופה בחדשות בערוץ 22 בבוקר: לא ראיתי חדשות 4 שנים! 21.שתית פעם קפה על צ'ילי:אכלתי שוקולד ובמבה טעים! 22.מיהו הדרדס הכי סקסי: דרדסבא! 23.מה תיהיה בגלגול הבא: כוכבת רוק 24.אתה מעשן: נגמלתי
25.האם יונה חרבנה עליך: כה
26.אם כן, על מה: חולצה 27.ברצונך לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה זו: לא 28.ברצונך לקבל מסר על תגובות להודעה זו:כה 29.ברצונך לקבל הודעת SMS על תגובה להודעה זו:לא 30.מה מספר המזל שלך:27,18,5 31.אכלת פעם מחק: כה 32.אתה יודע שאבא שלי עבר ניתוח לקריתת שקדים בגיל חמש: מסכן 33.האם אתה בצופים:לאאא 34.מה המזל שלך:טלה 35.אתה יודע שביום שבת כנראה יהיה שלג בחרמון: מגניב! 36.איזו חייה אתה לפי הלוח הסיני: סוס לבן 37.אני אוהבת לגעת בציצי של החברה שלי, אתה אוהב?: תקראו טוב ת'שאלה ותבינו מה לא פסדר בה חחח... קודם נקבה ואז זכר... 39.אתה יודע שברחובות יש רחוב בשם "אסף התוקע":חחחחחחחחחחחחחחח איזה צחוקים! 40.כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר:6 41.כמה מכשירי חשמל יש לך באמבטיה: חוץ מהויברטור? חחחחחח 42.כמה רגליים יש לך:127 *חחחחח* 43.למה התחפשת הכיתה ד':מלכת התותים!!!!!* איזה שולטת אני! בילי=תות!!!! ואני הייתי מלכת התותים!!!! יא תודעעע שהזכרתם לי!* 44.אתה אוכל-בשר או צמחוני: אני חיה אוכלת בשר 45.יש לך נעל בית: בדיוק רק נעל אחת... 46.אתה מחשיב את עצמך כאדם טוב: לא 47.אתה יודע שקטורת מסרטנת: כה? 48.החתולים שלי הומויים...חחח... מה רע??? אבל זה מצחיק מאוד! 49.אלו עגבניות אתה מעדיף יותר, עגבניות רגילות או שרי: שרי רוקס! 50.אם היה לך זנב, מה היית עושה בו: רצה אחריו!

חחח..קרעת אותי...

בקשר לשאלה מספר 37..אמרתי שאני אוהבת לגעת בציצי של החברה שלי, ואז שאלתי אם אתם אוהבים לגעת בציצי של החברה שלי...הבנת? ומה מצחיק בחתולים הומויים?! הם כול הלילה מ*דיינים!!! ואז רודפים אחד אחרי השני....בדרך כלל הם שוברים משו..חחח..ולא אמרתי שיש משו רע בחתולים הומויים...מה פתאום?!חחחחח....

Just Angel

New member
מיין ../images/Emo26.gif

1.שם: ליז/ליזע/ליזיייי 2.מקור השם: נמ...על שם סבתא... 3.כינוי (כאילו כינוי בתפוז): Just Angel (?)
4.מקור הכינוי: כל מה שרציתי היה תפוס אז סתם המצאתי יצא משהו קקע
5.תאריך לידה: 28.6 6.אחים/אחיות: 1 7.שמות ההורים: - - 8.שמות הסבא והסבתא: - - 9.יש/אין בע"ח: יש
10.אם כן, אלו ומה שמותיהם: חתול-משה, כלבה-סנורקה ועכשיו לשאלות הלא כול כך רציניות... 11.סמיילי אהוב:
/
12.סמיילי שנוא: יש הרבה....... 13.מה תעשה על רגל של ינשוף ולק ורוד:
14.מה היית בגולגול הקודם: חתולה
מיאוווו 15.כמה זוגות נעליים יש לך: הממממ לא 'דעת
בסביבות 15 אבל אני נועלת רק 2 זוגות מהם... 16.על מה אתה חושב כרגע: על זה שיש לי מחר מבחן
17.איזה צבע אתה מעדיף-כסוף שמפניה או חום ברנדי: שחור
18.מה החלום הכי מוזר שחלמת: היו הרבה-יותר מדי מוזרים...:S 19.אתה מתאפר: כע 20.אתה צופה בחדשות בערוץ 22 בבוקר: לא.... 21.שתית פעם קפה על צ'ילי: לא 22.מיהו הדרדס הכי סקסי: נמ....בר-כוח 23.מה תיהיה בגלגול הבא: חתולה
מיאו 24.אתה מעשן: לא.. 25.האם יונה חרבנה עליך: הממממ לא נראה לי
26.אם כן, על מה: נמ 27.ברצונך לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה זו: לא 28.ברצונך לקבל מסר על תגובות להודעה זו: לא 29.ברצונך לקבל הודעת SMS על תגובה להודעה זו:
לא! 30.מה מספר המזל שלך: 4 31.אכלת פעם מחק: נמ....לא.... 32.אתה יודע שאבא שלי עבר ניתוח לקריתת שקדים בגיל חמש: עכשיו אני יודעת.......
33.האם אתה בצופים: לא 34.מה המזל שלך: סרטן 35.את יודעת שביום שבת כנראה יהיה שלג בחרמון: את יודעת שביום שבת כנראה טלי באה אלי?
36.איזו חייה אתה לפי הלוח הסיני: לא זוכרת....
37.אני אוהבת לגעת בציצי של החברה שלי, אתה אוהב?:
39.אתה יודע שברחובות יש רחוב בשם "אסף התוקע": XD 40.כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר: הרבה..... 41.כמה מכשירי חשמל יש לך באמבטיה: אף אחד.......... 42.כמה רגליים יש לך: 4!
43.למה התחפשת בכיתה ד': נמ....לא זוכרת-כבר אמרתי שאני סנילית [?]
44.אתה אוכל-בשר או צמחוני: צמחונית כבר כמעט 3 שנים.. 45.יש לך נעל בית: כע והיא שקסית 46.אתה מחשיב את עצמך כאדם טוב: המממממ לא תמיד.... 47.אתה יודע שקטורת מסרטנת: קטורת זה פיכסע
48.החתולים שלי הומואים...חחח...: חתולים
גרררר מיאו 49.אלו עגבניות אתה מעדיף יותר, עגבניות רגילות או שרי: עגבניות זה מגעיל! הן רשעיות! 50.אם היה לך זנב, מה היית עושה בו: מקשקשת בו [?]

נמ...

דבר ראשון - למה עגבניות זה מגעיל? למה הן רשעיות?! דבר שני - את צימחונית כבר 3 שנים?! אני מברכת אותך על זה!!! אני כמעט חודש..חיחיחי..
דבר שלישי - איזה כיף לך!! גם אני רוצה שטלי תבוא אלי בשבת!!!חחחח.. דבר רביעי ואחרון - לילה טוף, וחלומות סונול, לך ולכול הפורום השווה הזה!! מאוהבת בכם!

Just Angel

New member
נמ....;]

1.עגבניות הן רשעיות ועוד לא החלטתי למה
2.כע צמחונית 3 שנים-גמאני גאה בעצמי ;] 3.חחחח-גרררר היא באה מחר
!! 4.לילה טוף גם לך ;] דרך אגב-יש לך מסנג'ר?
אם כע תוסיפי[email protected]

Unaffected

New member
אני.

1.שם:סהר. 2.מקור השם:נממ.
3.כינוי (כאילו כינוי בתפוז):Unaffected 4.מקור הכינוי:שיר של Hoobastank 5.תאריך לידה:7/11/1991 6.אחים/אחיות:1 9.יש/אין בע"ח:יש
10.אם כן, אלו ומה שמותיהם:טום
ועכשיו לשאלות הלא כול כך רציניות... 11.סמיילי אהוב:
12.סמיילי שנוא:
13.מה תעשה על רגל של ינשוף ולק ורוד:}-: 14.מה היית בגולגול הקודם:חתולע
15.כמה זוגות נעליים יש לך:לאדעת 16.על מה אתה חושב כרגע:שאני עייפה 17.איזה צבע אתה מעדיף - כסוף שמפניה או חום ברנדי:(ברנדי בכלל חום?!)כסוף שמפניה [?!] 18.מה החלום הכי מוזר שחלמת:שהיה מפגש פורום בארה"ב
19.אתה מתאפר:לא 20.אתה צופה בחדשות בערוץ 22 בבוקר:לא
21.שתית פעם קפה על צ'ילי:לא 22.מיהו הדרדס הכי סקסי:סב-דרדס
!חח.סתם הדרדסים החדשים סאקס.דרדסבא שולט![מתי מגיעים דרדסבא?עו עו עוד מעט!א..א..א..אין לי כוח!א.א.א.א.אין לי כוח
] 23.מה תיהיה בגלגול הבא:אני אודיע לכם כשאני אגיע לשם. 24.אתה מעשן:לא. 25.האם יונה חרבנה עליך:לא. 26.אם כן, על מה:אמרתי לא. 27.ברצונך לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה זו:לא. 28.ברצונך לקבל מסר על תגובות להודעה זו:לא. 29.ברצונך לקבל הודעת SMS על תגובה להודעה זו:לא.
30.מה מספר המזל שלך:11 31.אכלת פעם מחק:כל יום לארוחת בוקר! 32.אתה יודע שאבא שלי עבר ניתוח לקריתת שקדים בגיל חמש:כן?גם אמא שלי. 33.האם אתה בצופים:לא }-: 34.מה המזל שלך:עקרב 35.אתה יודע שביום שבת כנראה יהיה שלג בחרמון:יש כבר שלג בחרמון! 36.איזו חייה אתה לפי הלוח הסיני:מאיפה לי? 37.אני אוהבת לגעת בציצי של החברה שלי, אתה אוהב?:לא. 39.אתה יודע שברחובות יש רחוב בשם "אסף התוקע":באמת? 40.כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר:הרבה. 41.כמה מכשירי חשמל יש לך באמבטיה:1 42.כמה רגליים יש לך:2 43.למה התחפשת הכיתה ד':או לשטן או למפלצת 44.אתה אוכל-בשר או צמחוני:אוכלת-בשר 45.יש לך נעל בית:לא יש לי 2 46.אתה מחשיב את עצמך כאדם טוב:לא 47.אתה יודע שקטורת מסרטנת:באמת?
48.החתולים שלי הומויים...חחח... ואוו!שיגעון... 49.אלו עגבניות אתה מעדיף יותר, עגבניות רגילות או שרי:רגילות 50.אם היה לך זנב, מה היית עושה בו:רודפת אחריו! חח.אחלה שאלון.

EleVaTioN

New member
נייס../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

1.שם: אורלע 2.מקור השם: אורלי..אני מניחה
3.כינוי (כאילו כינוי בתפוז):EleVaTioN 4.מקור הכינוי: שיר של U2 (שיר הנושא של טומבריידר הראשון (הסרט) *מתלהבת*) 5.תאריך לידה:23.02.88 6.אחים/אחיות: none
7.שמות ההורים:מריאנה ומאיר (חח בשאלה הזו עוד לא נתקלתי
) 8.שמות הסבא והסבתא: עזבו אותי
9.יש/אין בע"ח: אין
10.אם כן, אלו ומה שמותיהם: ועכשיו לשאלות הלא כול כך רציניות... 11.סמיילי אהוב:
,
,
:| 12.סמיילי שנוא: הסמיילי המחייך של המסנג'ר 13.מה תעשה על רגל של ינשוף ולק ורוד: אוריד את זה באציטון?, מסכן הינשוף
14.מה היית בגולגול הקודם: לאדעת...לא חשבתי על זה 15.כמה זוגות נעליים יש לך: 3 ספורט אבל אני לובשת רק את ההכי קרועות
ו2 אולסטאר 16.על מה אתה חושב כרגע: כמה לא בא לי ללכת לביצ'ספר וכמה יפה השיר של ash - walking barefoot 17.איזה צבע אתה מעדיף - כסוף שמפניה או חום ברנדי:(ברנדי בכלל חום?!) שחור 18.מה החלום הכי מוזר שחלמת: חחחחחחחח אויי כמה כאלה היו
חלמתי פעם על מםלצת ורודה-סגולה שאוכלת את כל הילדים בכיתה שלי
19.אתה מתאפר: שחור בעיניים (בתוך העין) ולפעמים מן טורקיז מתחת
20.אתה צופה בחדשות בערוץ 22 בבוקר: לא 21.שתית פעם קפה על צ'ילי: לא אני לא אוהבת קפה 22.מיהו הדרדס הכי סקסי: בר-מוח כמובן! 23.מה תיהיה בגלגול הבא: לאדעת...אולי איזה חתולע, או כלבה
לאדעת אולי אפילו נמלה
24.אתה מעשן: לא 25.האם יונה חרבנה עליך: זאת לא הייתה יונההההההההההההההההההההההההה
26.אם כן, על מה: ראש
27.ברצונך לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה זו: לא טודע 28.ברצונך לקבל מסר על תגובות להודעה זו: לא טודע, זה סתם שולח לי ומציף לי את המייל
29.ברצונך לקבל הודעת SMS על תגובה להודעה זו: ואז אני אחוש מבוקשת ומקובלת ששולחים לי הודעות ואז אני אגלה שזה זה?
30.מה מספר המזל שלך: לאדעת.. 31.אכלת פעם מחק: לא
אבל אני זוכרת שבכיתה ו 2 ילדות הלחימו אחד והיה לזה ריח של פלאפל 32.אתה יודע שאבא שלי עבר ניתוח לקריתת שקדים בגיל חמש:לא, אבל עכשיו אני יודעת! 33.האם אתה בצופים: נייט 34.מה המזל שלך: אני? מזה? יש לי כזה?
חחחחחחח סתם סתם, דגים
35.אתה יודע שביום שבת כנראה יהיה שלג בחרמון: כה שמעתי בחדשות 36.איזו חייה אתה לפי הלוח הסיני: דרקון 37.אני אוהבת לגעת בציצי של החברה שלי, אתה אוהב?: לא ניסיתי האמת 39.אתה יודע שברחובות יש רחוב בשם "אסף התוקע": אצלנו יש "הרב קוק" וגם "הרב שאולי" ועוד הרבה רבנים אחרים
ויש לנו רובע שלם שכל השמות של הרחובות זה החודשים העיבריים אז איזה בעסה למי שגר בבנין או דירה 9 ברחוב אב?! 40.כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר: הממ המון 41.כמה מכשירי חשמל יש לך באמבטיה: אין זה אסור :O 42.כמה רגליים יש לך:5000 43.למה התחפשת הכיתה ד': הפוואר רנג'ר הצהוב אם אינני טועה 44.אתה אוכל-בשר או צמחוני: אוכלת בשר 45.יש לך נעל בית: כהההההההההההההה של נמוווווווווווווווו 46.אתה מחשיב את עצמך כאדם טוב: לא ממש 47.אתה יודע שקטורת מסרטנת: ואללה? לא ידעתי 48.החתולים שלי הומויים...חחח... כייף לך
49.אלו עגבניות אתה מעדיף יותר, עגבניות רגילות או שרי: לא משנה לי ממש 50.אם היה לך זנב, מה היית עושה בו: מקשקשת בו יומטוב ידידיי

G i N g N i T

New member
אני עונה...

.שם:אור 2.מקור השם: נולדתי בחנוכה אז בא אור וגם אני הבת הראושנה אז אני יענו "האור של הבית".. חארטות של הורים.. לכו תביונ.. וגם.. ההורים לשי חיפשו שם באלף כדיי להתחיל את המסורת של המשפחה של כולם באלף.. .כינוי (כאילו כינוי בתפוז): GiNgnIt.. אממ למורת שהחברות שלי ורןב קוראות לי אורקה.. 4.מקור הכינוי: סתם.. אני גי'נג'ית.. וזה הכיוני שלי באיסי ובמסן.. 5.תאריך לידה: 1.12.1991 6.אחים/אחיות: 3 אחים קטנים ומעצבנים.. אחד בן 7 וחצי ושניים בני 3 חודשיים בערך.. תאומים.. .שמות ההורים: איל ואיילת.. נכון שזה מגניב?? חיחי .שמות הסבא והסבתא: חנה וצביקה מצד אחד ומהצד השני אריה ומאשה (ז"ל) 9.יש/אין בע"ח: יש לי שני כלבים.. אחת זקנה משהו פחד ואחד דיי קטן וחמוד 10.אם כן, אלו ומה שמותיהם: שחורקה (לא אני המצאתי!! אבא שלי!! איזה שם דפוק!!) ובינגו.. כמה מקורית אני.. 11.סמיילי אהוב:
12.סמיילי שנוא:
13.מה תעשה על רגל של ינשוף ולק ורוד: אממ... אני יזרוק את הלק.. ו.. יגעל מהרגל השל הינשוף ? .מה היית בגולגול הקודם: ג'ירפה.. כי אני גבוהה מאוד גבוהה..=] 15.כמה זוגות נעליים יש לך: אממ.. ספורט, נעלי בית (נשחב?חח),נעליים גבוהות שאני חורשת, נעליים "יפות" לאירועים שההורים שלי מכריחים אותי ללבוש ועוד אחד ל"איורעים" שאני לא סובלת.. וגם כפכפים וסנדלים.. לא יודעת! .על מה אתה חושב כרגע: על היומודלת שיש היום לג'ואל ולבנג'י!! .איזה צבע אתה מעדיף - כסוף שמפניה או חום ברנדי:(ברנדי בכלל חום?!) כסוף שמפניה? .מה החלום הכי מוזר שחלמת: אמ.. בכיתה ו' אני והחברה הכי טובה שלי לשעבר היינו מציקות (בנחמודת כמובן..) למישהו שהיה בא לעזור לילד מהכיתה שלי אז.. וחלמתי שעברנו לבצפר כמו שהיה במורדים כזה.. וראינו אותו ובאנו אליו מאחורה ואמרנו לו "שלווום" והוא "עד לכאן נסעתי בגללכן וגם לפה הגעתן??" משהו כזה.. אני מוזרה.. .אתה מתאפר: לא 20.אתה צופה בחדשות בערוץ 22 בבוקר: לא 21.שתית פעם קפה על צ'ילי: לא.. 22.מיהו הדרדס הכי סקסי: בר כוח.. השרירים שלו עושים לי את זה..חח XP 23.מה תיהיה בגלגול הבא: דרדסית.. חח פעם למעלה פעם למטה.. 24.אתה מעשן: לא 25.האם יונה חרבנה עליך: לא 27.ברצונך לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה זו: למה לא? 28.ברצונך לקבל מסר על תגובות להודעה זו: לא 29.ברצונך לקבל הודעת SMS על תגובה להודעה זו:לא 30.מה מספר המזל שלך: 1.. יש לי מלא פעמים יחיסת בתאריך לידה.. 31.אכלת פעם מחק: אמ.. לא נראה לי... 32.אתה יודע שאבא שלי עבר ניתוח לקריתת שקדים בגיל חמש: וואלה? 33.האם אתה בצופים: כן!! שבט רעות שליטה!! קורס גולן !! 34.מה המזל שלך: קשת.. קשת רולז 35.אתה יודע שביום שבת כנראה יהיה שלג בחרמון: אני רוצה ללכת לשם!! 36.איזו חייה אתה לפי הלוח הסיני: לא זוכרת.. אם מישהו יודע שיגיד לי.. 37.אני אוהבת לגעת בציצי של החברה שלי, אתה אוהב?: לא ממש.. 39.אתה יודע שברחובות יש רחוב בשם "אסף התוקע": חחחחחחחחחחחחחח 40.כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר: בוא נגיד ש 7. מאיפה לי? 41.כמה מכשירי חשמל יש לך באמבטיה: לא יודעת.. 42.כמה רגליים יש לך: נראה לי ששתים.. אבל אני לא בטוחה.. 43.למה התחפשת הכיתה ד': התחפשות הכי מציקה בכל החיים שלי.. הכי מוסבכת.. לגלגל המזלות.. 44.אתה אוכל-בשר או צמחוני: בשר.. 45.יש לך נעל בית: כן.. חמודות כאלה.. כחולות עם פילים.. אבל אני לא הולכת איתם כי זה מציק לי.. 46.אתה מחשיב את עצמך כאדם טוב: כן 47.אתה יודע שקטורת מסרטנת: וואלה? .החתולים שלי הומויים...חחח... : חח מגניב 49.אלו עגבניות אתה מעדיף יותר, עגבניות רגילות או שרי: לא ממש אף אחד מהם.. אלב שרי.. 50.אם היה לך זנב, מה היית עושה בו? היתי משחקת איתו.. XP

A Lovato

New member
עונע נע נע

.שם:אלינע 2.מקור השם:
3.כינוי (כאילו כינוי בתפוז):A LOVATO 4.מקור הכינוי:A-אלינע LOVATO-לאידעת....סתעם אהבתי ת'שם! נו...באמת...את יודעים כבר...! 5.תאריך לידה:2/4 6.אחים/אחיות:אחות אחת=/ 7.שמות ההורים:**** ו-**** 8.שמות הסבא והסבתא:**** ***** 9.יש/אין בע"ח:יש-לא שלי[כלב רחוב/חתול רחוב] 10.אם כן, אלו ומה שמותיהם:בילי BOW WOW פסטרמוביץ' וקוטג' השלישי! ועכשיו לשאלות הלא כול כך רציניות... 11.סמיילי אהוב:;]-העתקות מליזע, P= 12.סמיילי שנוא:נמ...אין אולי רק
13.מה תעשה על רגל של ינשוף ולק ורוד:אשתה בירה!
14.מה היית בגולגול הקודם:מישו שטבע...|ברצינות| 15.כמה זוגות נעליים יש לך:2 16.על מה אתה חושב כרגע:על אמריקה 17.איזה צבע אתה מעדיף - כסוף שמפניה או חום ברנדי:(ברנדי בכלל חום?!)שחור! 18.מה החלום הכי מוזר שחלמת:הרבה... 19.אתה מתאפר:כע 20.אתה צופה בחדשות בערוץ 22 בבוקר:לא 21.שתית פעם קפה על צ'ילי:
22.מיהו הדרדס הכי סקסי:דרסאבא שולט! 23.מה תיהיה בגלגול הבא:אמריקאית.... 24.אתה מעשן:לא 25.האם יונה חרבנה עליך:כע 26.אם כן, על מה:יד=/ 27.ברצונך לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה זו:לא. 28.ברצונך לקבל מסר על תגובות להודעה זו:לא. 29.ברצונך לקבל הודעת SMS על תגובה להודעה זו:לא. 30.מה מספר המזל שלך:2 31.אכלת פעם מחק:לא. 32.אתה יודע שאבא שלי עבר ניתוח לקריתת שקדים בגיל חמש:לא. ברצינות!?!? 33.האם אתה בצופים:לא. 34.מה המזל שלך:טלה. 35.אתה יודע שביום שבת כנראה יהיה שלג בחרמון:רציני? 36.איזו חייה אתה לפי הלוח הסיני:גדי אני חושפת... 37.אני אוהבת לגעת בציצי של החברה שלי, אתה אוהב?:לא. 39.אתה יודע שברחובות יש רחוב בשם "אסף התוקע":אוקע....מוזר 40.כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר:יותר מ-5 בטוח 41.כמה מכשירי חשמל יש לך באמבטיה:לאידעת 42.כמה רגליים יש לך:
43.למה התחפשת הכיתה ד':מכשפה? נראה לי... 44.אתה אוכל-בשר או צמחוני:צימחון לשילטון! 45.יש לך נעל בית:יאפ.. 46.אתה מחשיב את עצמך כאדם טוב:לא. 47.אתה יודע שקטורת מסרטנת:לא. 48.החתולים שלי הומויים...חחח...: חחחחחחח אוקע....כמה ברוזר היה! 49.אלו עגבניות אתה מעדיף יותר, עגבניות רגילות או שרי:שרי...יאמי! 50.אם היה לך זנב, מה היית עושה בו:מרביץ לך איתו! סתעעעםם שאלון חמוט!

Knotted String

New member
האמ.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

1.שם: ענת 2.מקור השם: זאת אלה פלישתית. והיא מגניבה.
3.כינוי (כאילו כינוי בתפוז): Knotted String 4.מקור הכינוי: אממ... זה KS כמו הכינוי הקודם שלי, וזה היה נראה לי מגניב כזה. (וכולם קוראים את זה קנוטד.
) 5.תאריך לידה: 17.2.88 (עוד 6 ימים!) 6.אחים/אחיות: שני אחים ואחות. כולם גדולים. 7.שמות ההורים: גליה ועמיר. 8.שמות הסבא והסבתא: מיקה ועלי, רבקה ושבתאי. 9.יש/אין בע"ח: יש. 10.אם כן, אלו ומה שמותיהם: כלבה - מוקה, חתולה - נורה. ועכשיו לשאלות הלא כול כך רציניות... 11.סמיילי אהוב:
- הוא כל כך מצחיק. 12.סמיילי שנוא:
13.מה תעשה על רגל של ינשוף ולק ורוד: מנחת למסוקים. 14.מה היית בגולגול הקודם: הומו. 15.כמה זוגות נעליים יש לך: אדידס, שני צ'אקס (אולסטאר), מגפיים, ונעלי הרים. חמישה זוגות. 16.על מה אתה חושב כרגע: על חברה שלי שמאחרת עם הגרמניה שלה.. 17.איזה צבע אתה מעדיף - כסוף שמפניה או חום ברנדי:(ברנדי בכלל חום?!) ברנדי, כי לברנדי יש צבע ענברי כזה, כתום. 18.מה החלום הכי מוזר שחלמת: על תרנגולת. משו הזוי לגמרי. 19.אתה מתאפר: כה, אבל רק צללית ועפרון וכאלה.. 20.אתה צופה בחדשות בערוץ 22 בבוקר: לא.. 21.שתית פעם קפה על צ'ילי: לא... 22.מיהו הדרדס הכי סקסי: קונדסון, דה. 23.מה תיהיה בגלגול הבא: הומו. 24.אתה מעשן: לא.. 25.האם יונה חרבנה עליך: לא! אבל על חברה שלי כן, והיא בדיוק דחפה אותי ונעמדה במקומי. 26.אם כן, על מה:
27.ברצונך לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה זו: לא.. 28.ברצונך לקבל מסר על תגובות להודעה זו: לא... 29.ברצונך לקבל הודעת SMS על תגובה להודעה זו: לא.... 30.מה מספר המזל שלך: 7 31.אכלת פעם מחק: כן, אבל בטעות. 32.אתה יודע שאבא שלי עבר ניתוח לקריתת שקדים בגיל חמש: וואלה, מגניב. 33.האם אתה בצופים: כן. מכיתה ד'. (תשתקו.) 34.מה המזל שלך: דלי. 35.אתה יודע שביום שבת כנראה יהיה שלג בחרמון: וואלה? מעניין את עכוזי הימני. 36.איזו חייה אתה לפי הלוח הסיני: דרקון. יה בייבי. 37.אני אוהבת לגעת בציצי של החברה שלי, אתה אוהב?: לגעת בציצים של חברה שלך? לא. 39.אתה יודע שברחובות יש רחוב בשם "אסף התוקע": הומו.
אני רוצה לגור שם! 40.כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר: 10. באמת ספרתי.
41.כמה מכשירי חשמל יש לך באמבטיה: אממ... שניים. תנור ורדיו. 42.כמה רגליים יש לך: שתיים. תנור ורדיו. 43.למה התחפשת הכיתה ד': עגבניה. 44.אתה אוכל-בשר או צמחוני: צמחונית, כבר שנתיים. 45.יש לך נעל בית: יש לי שתיים! 46.אתה מחשיב את עצמך כאדם טוב: כן 47.אתה יודע שקטורת מסרטנת: לא נכון. באמת, זה לא נכון. 48.החתולים שלי הומויים...חחח... הא. איזה צחוקים. 49.אלו עגבניות אתה מעדיף יותר, עגבניות רגילות או שרי: שרי. אבל הן משמינות יותר. 50.אם היה לך זנב, מה היית עושה בו: מצליף בו בגרמנים כוסונים שקוראים להם מרטין/מתיאס. גרררר.

../images/Emo49.gif...

חחח..מנחת למסוקים
..חחח..
גם אני צימחונית!!!מזל"ט...שנתיים?חחח...מזל"ט..

yardenbm

New member
אני

1.שם: ירדן 2.מקור השם: אוי מטופש משו שההורים שלי האמינו לשתי גדות לירדן זו דעה פוליטית 3.כינוי (כאילו כינוי בתפוז):yardenbm 4.מקור הכינוי:לא כדי לדעת 5.תאריך לידה:25.4.89 6.אחים/אחיות:אח 1 דיויד 7.שמות ההורים: לא רוצה 8.שמות הסבא והסבתא:אני ירשום רק סבתא אחת כי היא הכי מאמי והניק שלה זה ננה 9.יש/אין בע"ח: אין אחרי שהחתול שלנו מת וחבימה בדרכי השטן אמא לא רוצה כי זה היה עצוב 10.אם כן, אלו ומה שמותיהם: ועכשיו לשאלות הלא כול כך רציניות... 11.סמיילי אהוב:|תוקי| 12.סמיילי שנוא::] המבין יבין 13.מה תעשה על רגל של ינשוף ולק ורוד: לא יודעת לא יצא לי לחשוב על זה 14.מה היית בגולגול הקודם:צב 15.כמה זוגות נעליים יש לך: 6 לא כולל נעלי בית וכפכפים כי זה לא יגמר 16.על מה אתה חושב כרגע:חסוי... 17.איזה צבע אתה מעדיף - כסוף שמפניה או חום ברנדי:(ברנדי בכלל חום?!) מזה הצבעים האלה 18.מה החלום הכי מוזר שחלמת:אממ שחבורה של ילדים קטנים משכנעים אותי להיות ילדה קטנה ולאכול כל היום ממתקים 19.אתה מתאפר:שחור בעינים לפעמים 20.אתה צופה בחדשות בערוץ 22 בבוקר: לא 21.שתית פעם קפה על צ'ילי:לא 22.מיהו הדרדס הכי סקסי:דרדסית 23.מה תיהיה בגלגול הבא: לא ידוע 24.אתה מעשן: לא 25.האם יונה חרבנה עליך: כן 26.אם כן, על מה: על היד 27.ברצונך לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה זו: לא 28.ברצונך לקבל מסר על תגובות להודעה זו:לא 29.ברצונך לקבל הודעת SMS על תגובה להודעה זו:לא 30.מה מספר המזל שלך:2 31.אכלת פעם מחק:לא 32.אתה יודע שאבא שלי עבר ניתוח לקריתת שקדים בגיל חמש: ואלה 33.האם אתה בצופים:לא איכס אני בעמותה ששונאת צופים בלעטטט שונאת 34.מה המזל שלך: שור 35.אתה יודע שביום שבת כנראה יהיה שלג בחרמון: יום ראשון אני בירושים בשלג!!!!! 36.איזו חייה אתה לפי הלוח הסיני: לא זוכרת 37.אני אוהבת לגעת בציצי של החברה שלי, אתה אוהב?:של חברה שלך לא ניסיתי 39.אתה יודע שברחובות יש רחוב בשם "אסף התוקע": וואלה 40.כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר:הררבה 41.כמה מכשירי חשמל יש לך באמבטיה:3 42.כמה רגליים יש לך:2 43.למה התחפשת הכיתה ד': שטן 44.אתה אוכל-בשר או צמחוני: צמחונית גאה 45.יש לך נעל בית: כן 46.אתה מחשיב את עצמך כאדם טוב: לא אני כלבה 47.אתה יודע שקטורת מסרטנת: כן 48.החתולים שלי הומויים...חחח... סבבה 49.אלו עגבניות אתה מעדיף יותר, עגבניות רגילות או שרי: שרי ברור 50.אם היה לך זנב, מה היית עושה בו: מקשקשת *השאלון מנוסח בלשון זכר אך מתכוון שלני המינים*

עשיתם לי חשק לענות לשאלון שלי...חחח

1.שם: טניה ( שם מלא - טטיאנה..חחח..) 2.מקור השם: המ..לא יודעת...לאמא (הפולניה) שלי התחשק לקרוא לי בשם שאפ-אחד לא יכול לקרוא..אז היא קראה לי טטיאנה(ממש תודה, אמא
) 3.כינוי (כאילו כינוי בתפוז
):טטה בטטה. 4.מקור הכינוי: כי שמי הוא טניה, אז קוראים לי טטה, או טטה בטטה. 5.תאריך לידה:3.9.1990 6.אחים/אחיות:אנג'לה. 7.שמות ההורים
:נלי וואדים 8.שמות הסבא והסבתא:המ...לא זוכרת..אנסטסיה וניקולאי מצד אמא , ואנה ואולג מצד אבא... 9.יש/אין בע"ח:יאפ. 10.אם כן, אלו ומה שמותיהם:2 חתולים
- ג'קי וג'וג'ו (אלו הם השמות העיבריים שלהם..שמותיהם האמיתים הם - ואסיליי ושוריק) ועכשיו לשאלות הלא כול כך רציניות...
11.סמיילי אהוב:
..וזהו
12.סמיילי שנוא: כול השאר..כמעט.. 13.מה תעשה על רגל של ינשוף ולק ורוד: אצבע את הרגל בורוד, ואז אקיא
14.מה היית בגולגול הקודם: דיסק צרוב. 15.כמה זוגות נעליים יש לך: המ..*מחשבת*..איזה חמש או שש.. 16.על מה אתה חושב כרגע:על כמה שהחתול השמן שלי (10 קילו
- כבוד
) חתיך!!! 17.איזה צבע אתה מעדיף - כסוף שמפניה או חום ברנדי:(ברנדי בכלל חום?!)חום ברנדי. 18.מה החלום הכי מוזר שחלמת:המ..יש יותר מידיי. 19.אתה מתאפר: לק שחור ועיפרון שחור.. 20.אתה צופה בחדשות בערוץ 22 בבוקר:בטח! 21.שתית פעם קפה על צ'ילי:לא..אבל שתיתי על פלפל שחור חריף..חח
22.מיהו הדרדס הכי סקסי: דרדסית
23.מה תיהיה בגלגול הבא:מברשת שיניים או נייר טואלט..חח 24.אתה מעשן:לא
25.האם יונה חרבנה עליך:כן..
26.אם כן, על מה:על הירך..
27.ברצונך לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה זו:YES 28.ברצונך לקבל מסר על תגובות להודעה זו:YES 29.ברצונך לקבל הודעת SMS על תגובה להודעה זו:YES, YES, YES!!! 30.מה מספר המזל שלך:4, 7, 47, 27. 31.אכלת פעם מחק:כן...חחח..
32.אתה יודע שאבא שלי עבר ניתוח לקריתת שקדים בגיל חמש:חחח...כפרה עליו..
33.האם אתה בצופים:לא! איכס צופים! צופים רע! 34.מה המזל שלך:בתולה..
35.אתה יודע שביום שבת כנראה יהיה שלג בחרמון: יאי
36.איזו חייה אתה לפי הלוח הסיני: סוס לבן. 37.אני אוהבת לגעת בציצי של החברה שלי, אתה אוהב?:בטח..אבל היא לא..
39.אתה יודע שברחובות יש רחוב בשם "אסף התוקע":המורה שלי הסבירה לי שאומרים את זה בצורה אחרת..חח..אבל זה עדיין מצחיק
40.כמה מכשירי חשמל יש לך בחדר:
..לא'דעת..אחד 41.כמה מכשירי חשמל יש לך באמבטיה:המ..אחד.. 42.כמה רגליים יש לך:שתים וחצי. 43.למה התחפשת הכיתה ד':למגדת עתידות...חח.. 44.אתה אוכל-בשר או צמחוני:צימחונית גאה כבר חודש שלם
45.יש לך נעל בית:כן..אדומות כאלה.. 46.אתה מחשיב את עצמך כאדם טוב:לפעמים.. 47.אתה יודע שקטורת מסרטנת:בטח
48.החתולים שלי הומויים...חחח...
49.אלו עגבניות אתה מעדיף יותר, עגבניות רגילות או שרי:שרי לשלטון
50.אם היה לך זנב, מה היית עושה בו:נוגעת בו כול הזמן..חי חי חי...

BillysGirl

New member
את מזל בתולה !

וקוראים לך טטיאנה! כמו לאמא של חברה שלי!!!!! היא מרשעת! (האמא)!!!! אבל אני בטוחה שאת לא!!!! תתגאי בשם טניה! זה שם רוסי! רוסים שולטים!!!!!

למעלה