לשבת

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

spirit noa

New member
.. איזה חומד

שני מלאכים קטנים.. זה כזה יפה.. את עשית?????........

היום בתפוז../images/Emo184.gif המומחים עונים

היום ב-15:00 פורום להתחיל מחדש מארח את המטפלת היילי רוזנבלום, שתענה לשאלותיכם בנושא התמודדות עם משברים.
הערב ב-20:00 הכירורג ד"ר אבינח אלעזר יענה לשאלותיכם בפורום קיצורי קיבה. אתם מוזמנים להשאיר כבר עכשיו שאלות בפורום

וונקי

New member
../images/Emo32.gif לא ראתי שיש שרשור אוף

ורצתי להגיד לכם שסוף סוף יש לי מחשב בחדר עוד לי אנטרנט אבל מחר היה בבו אנרנט אני לפחות מקווה שכך. ומחר אני נוסעת עם כול שכבה לטיול בירולשים יוצאים ב6:45 וחוזרים ב6 בערב אז לא בטוח שאני היה פה מחר בטיול מחר אנחנו נבקר בית משפט עליון ובכותל ובכנסת אני חושבת שזה צריך להיות טויל נחמד וזה לא קשור ממש אבל אני מתה מי שיעומום אז אתם מוזמנים לפנות עלי באס"ק עד שאני היה חייבת לעוף מי מחשב

As היחידה

New member
ישש... אתה בא?! איזה כיף... אבל ../images/Emo10.gif

תעשו את זה בנתניה. זה קרוב לת"א בבקשההההההה.... אני רוצה לבוא לראות את כולם....!!!

enjoi butterfly

New member
עם היה איך להגיע אז בכיף...אני לא

יודע עם יהיה מספיק כסף..ועם עוד אנשים בכלל ירצו.. יש בעיה להגיע לשם..

ashkeloni

New member
אני חייב להגיד משהו

אנשים פה אגואיסטים בקשר למפגש... לא לכולם נוח להגיע לנתניה והרבה יותר נוח להגיע לעזריאלי בכלל, המקום הכי נוח לכולם, וגם הוא במרכז הארץ זה עזריאלי את יודעת מה זה בשבילי להגיע לנתניה מאשקלון?

As היחידה

New member
../images/Emo4.gif...

לא אמרתי לכם לבוא לנתניה... אמרתי שלי יותר נוח בנתניה וביקשתי שזה יהיה שם!! =\ אז אל תתחיל לתקוף עכשיו.!! אף אחד לא הכריח אותך..! וחוץ מזה יכולתָ לכתוב שלך לא נוח בנתניה ונוח לך באונלולו אני יודעת וזהו..
!

למעלה