לשבת

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

וונקי

New member
אני בית

ומשמעם לי רצח למרות שעבר עלי יום אורך ומעייף ושלג זה כייף הייתי היום בשלג

enjoi butterfly

New member
שלג!!!! ../images/Emo113.gif איזה כיף!!! אתם

עושים לי חשק!!! אין מחר אני לוקח אוטו ונסוע לירושלים!!!...רק לראות את זה!!!

spirit noa

New member
בוווו!

כולכם נהנתם בשלג ורק אני פה בבית עם הקורר והשמיכי שלי :) חח

enjoi butterfly

New member
לא כולם נהנו בשלג!!!!...../images/Emo4.gif אני לא.

אבל תחשבי על זה גם ככה להם יותר קר מאשר לך עכשיו.. ומה יותר טוב מישמיכי?!!?!? אין!!...

נינושש

New member
לא זה לא רק אתהההה

באמת קצת מת פה היוםםם... מה נסגר אנשיםם?? עבר אליי יום מבאסססס... הייתי צריכה ללכת לידיד שלי ולא הלכתי בגלל הגשם בעעעעעעעעעע עבר אליי יום מגעיל ביותר...... אני מבואסת ור בוכה כל היוםםםם ולגבי השלג.... אליי הוא לא הגיע.. באסההה

enjoi butterfly

New member
מה קרה???? ../images/Emo4.gif

מה קרה לך???? רוצה לספר????למה לא הלכת לידיד שלך רק ביגלל הגשם??.. איזה באסה....בוכה!?!?..
עם את לא רוצה לדבר על זה ואת רוצה לספר לי תגידי..תיבת המסרים שלי פתוחה תמידדד..
ועם לא תרגישי טוב!!..

נינושש

New member
לא יודעת למה...../images/Emo7.gif

לא יודעת אני רק בוכה כל היום.... לא הפסקתי לבכות.. אין לי מצב רוח לכלום.... איבדתי דבר שיקר לי.... ועכשיו אני מבינה שזה קרה באשמתי... ואין לי אפשרות לתקן את זה גם אז זה הדבר שאני הכי רוצה בעולםםםםם.... וזה הדבר שאני הכי רוצה בעולםםם לא הלכתי לידיד שלי כי הוא גר דיי רחוק ממני ולא היה לי איך להגיע אליו ההורים שלי לא היו בבית..... וממש לא התחשק לי לסוע במונית... בעע ותודה על הדאגה.... ושיהיה לכולם לילה טוב.. אני הולכת לישון.. אין לי חשק לשום דבראחר.. בה ביי שיהיה לך לילה נפלא וחלומות מתוקים... לוב יו אולל

sh53

New member
מה איבדת? מה אי אפשר לתקן?

אולי ננסה לעזור ונראה אולי בכל זאת יש מצב לתקן את הדברים?

sh53

New member
גם אצלנו לא היה ../images/Emo113.gif

אבל היה קצת-טיפה ברד, אז עדיף מכלום :-}

חחחח..הרבה דיבורים על שלג יש פה.

חחחחח...אני רואה שנחמד לכם...חחחח..גם אני די בסדר אם אתם שואלים,הייתי קצת עצבנית היום אבל עבר לי,הבנתי שהחיים יפים ולא צריכים להתעצבן מכל דבר,אז נכון היום קרה משהו מיוחד אבל בקרוב אני אחזור להיות אותו הדבר,אני עדיין אני אבל קצת פגועה..חחחחח..אני הרבה יותר שמחה מאשר הייתי בצהריים..חחחח..אז אם אתם רוצים לדעת מה עשיתי היום קבלו עידכון רבותיי: קמתי בבוקר,ראיתי דוסון,מאחת הייתי במחשב,אכלתי צהריים,עוד פעם מחשב,התקלחתי והלכתי לסבתא שלי כי דודה שלי חזרה מארה"ב והיא הייתה אצלה ביחד עם המשפחה שלה..הגעתי לפני שעה הביתה ומאז אני במחשב מחפשת את נייטמר...נייטמר את פה???..חחחח..אם את קוראת את זה אני צריכה לדבר איתך דחוף,בואי לאייסי חומד...חחחח..ביי כולכם והמשך יום שמייח, ממני, הדרוש!!!{לודעת למה אבל אני שמחה במיוחד כרגע...}

spirit noa

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo186.gif

אני שמחה שאת שמחה!!!!!!! ואין יותר טוב משמיכי.. חחח.. אם אתה שואל אותי

למעלה