לשבת

הייתי רוצה

אבל את יודעת שאני לא יכולה...
לפעמים אני רק רוצה שיהיה לי מישהו לספר לו את כל זה, גם אם הוא לא יכול להגיד שום דבר. להוציא את הדברים בדיבור, לשם שינוי, ולא בדמעות. ולפעמים הזמן עובר יותר מדי מהר.

sh53

New member
האמת? אני לא יודעת ולא רוצה לדעת

כי אם אומר לך שאני יודעת, את תמשיכי להיות אותו דבר, את לא תתקדמי בחיים, את לא תשני שום דבר רע בחייך וכך זה ימשך עוד שנה, עוד שנתיים ועוד.... אז לכן התשובה בכותרת שלי היא כמו שהיא, לא כדי לפגוע בך, אלא כדי לתת לך את הכוחות והאומץ לבוא ולספר. להוציא דברים מהלב, כדי להתקדם בחיים וכדי לשנות דברים שלא טוב לנו בהם ולקבל תמיכה בפורום (שלב ראשון) ולקבל עצות איך לשפר את המצב (שלב שני).

הממ. ../images/Emo4.gif

התרגלתי לשמור הכל בפנים ואני לא יודעת אם אוכל אי פעם שוב לדבר עם מישהו. תודה בכל מקרה, אני אזכור שתמיד יש לי את הפורום או חברי הפורום בנפרד לפנות אליהם, אני פשוט לא חושבת שאני מוכנה עדיין לכזה שינוי בחיים שלי.

sh53

New member
בא לכם לסכם את שנת 2003?

השנה שלי היתה בכמה דברים טובה ומעולה ואפילו מצויינת, ובחלק מהדברים היתה גרועה מאוד. נתחיל בדברים הפחות נעימים, כדי שנסיים בדברים הטובים. בעבודה - קצת "תקעו" לי סכינים בגב. קיבלתי סכום כסף קטן (מאוד) בונוס כי עבדתי קשה, מצד אחד בנות העירו הערות כאילו אני מרוויחה מיליונים יותר מהן (כן בטח, ממש מיליונים), כשעניתי להן - בואו קחו את הסכום הזה, שהוא מגוחך לגמרי, תעבדו אתן במשבצת הזאת, תמלאו אותה כמו שצריך ותקבלו את "הפרס" הזה שאני מקבלת, כמובן שהן שתקו, אבל למה להעיר הערות כאלה מלכתחילה? אי אפשר לשתוק לפעמים? לפחות כך חושבים שאנשים חכמים (לא שהם כן, אבל לפחות האשליה). בפורומים - יש פורומים שאני אוהבת להיות בהם, כל דקה שאני קוראת בהם כיפיים יותר ויותר, ויש פורומים שלפעמים לא מבינה, לא יודעת מאיפה זה בא פתאום, לא יודעת מאיפה כל הכעס הזה נובע ולמה להוציא אותו על אחרים. למה לא לקחת אחריות למה שקורה בחיינו עלינו. לפחות יותר מפורום אחד שאני נוהגת להיות בו בקביעות, אני נהנית בו ממש ועוד פורום אחד נוסף שאני קוראת בו בעיקר, לא כותבת, אתחיל לכתוב בשלב כלשהו - בעתיד הקרוב מאוד. במשפחה - אחותי עברה משבר אישי, לא אפרט איזה בדיוק, אבל היה קשה לי, זאת אחותי שאני הכי קרובה אליה, הייתי שם לצידה, ניסיתי להיות חזקה כמה שאפשר, אבל זה קשה. קשה מאוד. ניסיתי לעזור כמה שיכולתי, הקשבתי ותמכתי כמה שיכולתי - אבל לפעמים זה לא מספיק ולפעמים כמה שמתכננים דברים ורוצים מאוד דברים שיתקיימו ולמרות שאנו משקיעים בהם את כל הנשמה והלב, זה לא יוצא תמיד איך שמתכננים את החיים. דיאטה - למרות שניסיתי כמה פעמים, למרות שכל פעם הכרזתי (בשקט, לעצמי הכוונה) שאני מתחילה בדיאטה, תמיד "נפלתי" בענין זה ולא הצלחתי. קשה לי להתמיד בנושא הזה. יש דברים כיפיים שקל לי וכיף לי להתמיד בהם, אבל לא בזה וסתם חבל לי. ונעבור לדברים השמחים
חבר - הכרתי את דרור, חמד של בחור, בחור מקסים, יצאתי עם המון בחורים ולא הכרתי מישהו שמוכן להשקיע בקשר כמו שהוא מוכן. פורום חברויות - כל מילה מיותרת ולא צריך להרחיב, נכון?
אומץ ותעוזה - קיבלתי השנה יותר מזה מבשנים שהיו קודם. מנוי לספריה - עשיתי הפסקה בערך של שנה מקריאת ספרים, לאחר שלפני שנתיים קראתי המון (כנראה יותר מדיי המון עד שנתקעו לי בגרון הספרים), אז שנה שעברה לא קראתי כי עשיתי הפסקה והשנה חזרתי לזה שוב - ושוב פעם אני נהנית מזה.

נורא שמחתי

לקרוא את הדברים הטובים. נורא שמחתי לשמוע שלא היו כל כך הרבה דברים רעים ושסך הכל זאת הייתה שנה די טובה בשבילך. והרשי לי להתייחס לדבר אחד- ספרים, הו ספרים
... כל כך כיף, הם תמיד שם כשמשעמם או שסתם לא מצליחים לישון. (*כרגע קוראת אתגר קרת ומאוד נהנת מזה*) ועוד משהו, בקשר לחבר, אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, שתמשיכו להיות ביחד עוד ועוד ועוד, ותמיד תגרמו אחד לשניה אושר.

זה בעייתי

כי בישראל אין שישה מיליון יהודים... ברור שיחד עם חו"ל נוכל למצוא שישה מיליון, אבל בואו ניקח בחשבון שזה לא יעבור אצל *כל* היהודים בארץ...

שעה של תהילה ב-../images/Emo43.gif

Yesreal ו"תפוז אנשים" נותנים לכם את ההזדמנות להיות כוכבי שידורי "תפוז Live" למשך שעה אחת. תמיד חלמתם להיות בטלוויזיה? תמיד רציתם תוכנית משלכם? זה הזמן לעשות צעד אחד להגשמת החלום! כנסו לקישור הבא ופתחו לכם תוכנית ריאליטי משלכם. במקביל שלחו לאימייל [email protected] את שם התוכנית שלכם, תמונה עדכנית שלכם, ותיאור קצר לגבי מה אתם מתכוונים לעשות בשעת האירוח. חמשת התכניות שתיבחרנה, ישודרו מידי יום החל מה-11/01 ועד ה-15/01 בשעה 19:00 Live בצ'ט של תפוז אנשים ויקודמו באופן מאסיבי באתר תפוז ובתקשורת. מכאן אין לדעת לאן זה כבר יגיע.... אולי סטיבן ספילברג רואה....?

DesertRose1

New member
../images/Emo32.gif לכתוב קצת אקשן...../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo11.gif

אוהבים לכתוב?
אוהבים אקשן?
אתם מוזמנים לכתוב פעם בשבוע בכל שבוע מאמר/סיפור, מה שבראש שלכם שקשור לאקשן!
מדי יום יכתוב מישהו אחר, ולכל אחד יהיה יום קבוע משלו
מי שמעוניין יכול לפנות אלי במסר אישי
, ומי שלא, מוזמן ליצטרף לפורום!

היי לכולם!!!

משעמם לי. אני יודעת שזה חוזר על עצמו כל פעם אבל מה לעשות. אני יושבת לי כאן ושומעת שירים של אנסינק. מתה עליהם.במיוחד על ג'סטין!!!!. יש לי כובע מזה מגניב, כובע גרב כזה רק עם פונפונים כאלה למעלה. אני מזה אוהבת אותו!!! על הפעם הראשונה שראיתי אותו ידעתי שאני חייבת אותו.ממש כמו אהבה ממבט ראשון. אז אני יושבת לי כאן בביתי,שומעת את אנסינק,הכובע על הראש שלי,ואני חושבת שאני הולכת לאכול עוגיות עכשיו.מתחשק לי. אז אם יש כאן עוד משועממים,אתם יכולים ברצון לכתוב לי. ש-י-ע-מ-ו-ם!!!! ממני,המשועממת הראשית פה,הדרוש!!!{כבר הזכרתי שמשעממם לי??}

שיעמום מול יאוש?

את עובדת ? עושה פעולות ספורטיביות ? איך חיי החברה שלך ? לפעמים השיעמום מוביל ליאוש תזהרי שלא תשקעי במחשבות עמוקות מידי, זה קורה לי לעיתים רחוקות כשאני מתעצלת לעשות דברים. בדרך כלל צריך להשתדל שאף פעם לא יהיה משעמם , תמיד להעסיק את עצמך בדברים אפילו הכי פשוטים , במטרה אחת , להרגיש שאנחנו מועילים . אני מציעה לך לפגוש חברים או לעשות פעולות כלשהן שיפיגו את השיעמום שלך כי מנסיון אני אומרת לך שזה מסוכן ! אגב אני מצאתי דרך להפיג אותו והיא פשוט ללכת לידיד שלי, יאלה נתראה הערב ! ביי , קרן .

מזתומרת ייאוש??

אם אני עובדת?-לא. אם אני עושה פעולות ספוטיביות?-לא ממש. איך חיי החברה שלי?- ככה.אני יוצאת לפעמים אבל הרוב אני בבית{אני צריכה לשמור על האחים שלי.} אני מתכתבת עם חברה שלי באס.אמ.אס.מיותר לרשום כמה החשבונות של הפלאפון גדלו בגלל זה.אני יוצאת לסרטים בימי שישי ונפגשת עם ידיד שלי פה ושם. לפעמים משעמם.אבל לפעמים אני מאוד אוהבת להישאר בבית. אני ילדה די ביישנית,יש לי ידידים בבצפר אבל זה לא נמשך גם אחריו. אין לי כל כך בעיה עם זה,כי החברים שלי מחוץ לבצפר מספיקים לי. הלוואי ויכולתי ללכת ככה סתם לידיד שלי,יש לו מלא שיעורי בית. אבל אני יוצאת איתו לסרטים וכאלה בימי שישי. נדבר,הדרוש!!!

sh53

New member
SMS אפשר לשלוח ב- ICQ

ואז זה חוסך המון עלויות. אפשר לשלוח ל-2 חברות מתוך 3 החברות הסלולריות, אז כדאי לנצל את זה. לוחצים על שם חבר/ה ברשימת האי סי קיו ולוצים על משלוח הודעת SMS.

אני פה!

להזכירך זאת The Call of Ktulu בשינוי ניק. הממ.. גם לי קצת משעמם, אבל אני אמורה ללמוד אז אין כ"כ סיבה לשיעמום שלי... אני סתם מתעצלת
אני מציעה לך הודעות כאלו לכתוב ישר בשרשורים להודעות אוף טופיק, כי גם ככה אחר כך שושי תשרשר אותם לשם, אז בואי לא נעשה לה יותר מדי עבודה... יאללה?
אני כאן יושבת ושותה לי תה תפוחים מרנין
ואת? מה את עושה? מה שלומך? איך עבר עלייך היום? אני בהתלבטות אם לשלוח מייל לידיד שלי... מה את אומרת? יש לך רעיונות מה אני יכולה לספר לו?

תתחדשי!!! על הניק.

מה אני עושה? אני יושבת לי מול המחשב ואוכלת עוגיות. מה שלומי? טוב תודה. איך עבר עליי היום? בסדר אני מניחה.כמו כל הימים. ואם את רוצה לשלוח לידיד שלך מייל תעשי זאת. אין לי מושג מה את יכולה לספר לו. אם הוא לא לומד איתך תוכלי לספר לו איך עבר עלייך היום בבצפר. במקרה שהוא כן לומד איתך,תדברי על דברים אחרים. על סרטים,סדרות ואלוהים יודע על מה עוד. אולי תלכי ללמוד. ת'אמת שגם אני צריכה ללמוד.מבחן חשוב יש לי. נדבר,הדרוש!!!

הממפ

הוא אח של חבר שלי, והוא לומד באוניברסיטה (עתודאי), ככה שאני לא יודעת... אבל הוא גם מסתובב עם החבורת אנשים שאני מסתובבת איתם אז אני תמיד יכולה לספר לו מה קורה איתם
תודה בכל מקרה, תהני! ביי ביי

למעלה